Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUBARU vs SUPRA --> s-a intamplat pe 600m (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/8090-subaru-vs-supra-intamplat-600m.html)

daflyer_oradea 29-09-05 00:51

recititi topicul de la inceput,...din pacate a trebuit sa ghicesc mare parte din ce s-a scris...
Nu pot decat sa il citez pe Gratzian
ma inclin in fata invingatorilor care se bucura de victorie cu modestie si simplitate...
ma inclin in fata celor care pierd cu fruntea sus si cu zambetul pe buze
ma inclin in fata celor care aplauda castigatorii de pe margine, sau incurajeaza pe cei care pierd

si...cam atat.

suntfoarterau 01-10-05 22:09

PS opinia mea proprie de necunoscator este ca pe 600 m tot Subaru bate !!

* Controleaza-ti te rog frumos limbajul! RoSonic

SEBASTIAN 02-10-05 00:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"suntfoarterau\"
PS opinia mea proprie de necunoscator este ca pe 600 m tot Subaru bate !!

* Controleaza-ti te rog frumos limbajul! RoSonic

Alex T a confirmat acelasi lucru.

zGb 05-10-05 03:49

am si eu o precizare de facut ca tot am citit toate paginile astea cu diverse discutii si pareri de 4x4 si rwd intre subaru si supra...din ce stiu eu de anul asta la king of europe (unde au fost 2 membrii insomnia deci nu prea aveau motiv si cum sa ne minta cu niste rezultate oficiale s.a.m.d. , zetemte poate sa confirme) absolut nici un 4x4 de din masinile prezente nu a scos pe 400m sub 10 secunde...singurele masini care au scos sub 10 secunde au fost rwd (evident ca vorbim de pista de drag cu asfalt special slickuri si tratament pt pista) ... ce sa inteleg de aici? ca rwd este de departe cea mai buna tractiune la drag...era si un audi s2 de 1400cp care o ardea cu rwd deoarece in mod evident cu 4x4 nu avea performante de top...oricum presupun ca mai toti stiau treaba asta era doar o parere personala

SEBASTIAN 05-10-05 08:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
am si eu o precizare de facut ca tot am citit toate paginile astea cu diverse discutii si pareri de 4x4 si rwd intre subaru si supra...din ce stiu eu de anul asta la king of europe (unde au fost 2 membrii insomnia deci nu prea aveau motiv si cum sa ne minta cu niste rezultate oficiale s.a.m.d. , zetemte poate sa confirme) absolut nici un 4x4 de din masinile prezente nu a scos pe 400m sub 10 secunde...singurele masini care au scos sub 10 secunde au fost rwd (evident ca vorbim de pista de drag cu asfalt special slickuri si tratament pt pista) ... ce sa inteleg de aici? ca rwd este de departe cea mai buna tractiune la drag...era si un audi s2 de 1400cp care o ardea cu rwd deoarece in mod evident cu 4x4 nu avea performante de top...oricum presupun ca mai toti stiau treaba asta era doar o parere personala

DETI INFORMATI INCOMPLETE SI ERONATE.

zGb 05-10-05 12:42

nu cred

zGb 05-10-05 13:39

iarta-ma brb ma duc sa-mi dau o palma...lasang gluma la o parte la koe nici o masina 4x4 n-a scos sub 10s si cu riscul de a ma repeta acel s2 (desi avand quattro) o ardea cu spate...de ce oare?

viperu 05-10-05 15:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
lasand gluma la o parte la koe nici o masina 4x4 n-a scos sub 10s si cu riscul de a ma repeta acel s2 (desi avand quattro) o ardea cu spate...de ce oare?

in campionatul italian de liniute sunt multi care alearga pe lancia delta integrale si scot sub 10s

vezi la www.dragracing.it rezultate etc...

zGb 05-10-05 16:15

esti total offtopic la ce am zis eu...m-am referit strict la ce s-a-ntamplat la KoE (King of Europe) sunt absolut convins ca exista masini 4x4 care scot qm sub 10 secunde

kozz 05-10-05 16:57

Sebastian, informatiile date de zgb nu sunt deloc eronate. Eu am fost unul dintre cei 2 membri Insmonia prezenti la King of Europe, si crede-ma pe cuvant, nici una dintre cele 16 masini calificate in grupa AWD (retine, calificate, deci au fost mult mai mult de 16 initial) nu a putut scoate un timp sub 10 secunde. Imi pare rau ca siteul lor a fost updatat si nu pot arata fisele cu timpi. In schimb, la grupa RWD, au fost cam 4 masini ce au scos 9 secunde si ceva, printre care Audi S2 ce a luat premiul \"track record\" cu 9.033 secunde. Faptul ca acesta nu mai avea tractiune integrala cred ca spune cate ceva... Ca sa nu mai spun ca oficialii de-acolo ne-au spus ca Fordul 34 care a castigat evenimentul, poate scoate chiar si sub 9 secunde (!), in nu-stiu-ce conditii. Ma rog, asta conteaza mai putin..
Si eu am fost oarecum surprins dar, pana la urma, e vorba de legile fizicii. Cand vorbim de masini cu peste 1000 de cai, plecarea lor e atat de violenta incat toata greutatea lor trece pe rotile din spate, tractiunea pe rotile din fata devenind astfel...sa spunem irelevanta, acestea fiind aproape (daca nu chiar) in aer.

Si da, este evident ca exista si masini cu tractiune 4x4 ce scot sub 10 secunde dar privind in ansamblu parca pare mai \"logic\" sa faci asta cu o masina rwd.

slater 05-10-05 18:31

1 Attachment(s)
AMS Lancer EVO sets new record of 9.61 @ 152.02 with no nitrous at the drag strip.
Credit: AMS
sa lasam filmuletu sa vb de la sine,..

zGb 05-10-05 19:41

tin sa multumesc bunului si iubitului meu prieten si coleg de club kozz pt informatiile si sprijinul acordat(e)
kozonak ve vedem in weekend :bong: :lalala: :icon_kiss :peace:

SEBASTIAN 05-10-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kozz\"
Sebastian, informatiile date de zgb nu sunt deloc eronate. Eu am fost unul dintre cei 2 membri Insmonia prezenti la King of Europe, si crede-ma pe cuvant, nici una dintre cele 16 masini calificate in grupa AWD (retine, calificate, deci au fost mult mai mult de 16 initial) nu a putut scoate un timp sub 10 secunde. Imi pare rau ca siteul lor a fost updatat si nu pot arata fisele cu timpi. In schimb, la grupa RWD, au fost cam 4 masini ce au scos 9 secunde si ceva, printre care Audi S2 ce a luat premiul \"track record\" cu 9.033 secunde. Faptul ca acesta nu mai avea tractiune integrala cred ca spune cate ceva... Ca sa nu mai spun ca oficialii de-acolo ne-au spus ca Fordul 34 care a castigat evenimentul, poate scoate chiar si sub 9 secunde (!), in nu-stiu-ce conditii. Ma rog, asta conteaza mai putin..
Si eu am fost oarecum surprins dar, pana la urma, e vorba de legile fizicii. Cand vorbim de masini cu peste 1000 de cai, plecarea lor e atat de violenta incat toata greutatea lor trece pe rotile din spate, tractiunea pe rotile din fata devenind astfel...sa spunem irelevanta, acestea fiind aproape (daca nu chiar) in aer.

Si da, este evident ca exista si masini cu tractiune 4x4 ce scot sub 10 secunde dar privind in ansamblu parca pare mai \"logic\" sa faci asta cu o masina rwd.

MAI NOU CLASAMENTELE S-AU SCHIMBAT.

SEBASTIAN 06-10-05 00:04

1 Attachment(s)
Cosworth Powered Subaru sets MPH record

12.09.05
The Cosworth powered Subaru/SPT/ESX Team had a fantastic showing this past weekend at the NHRA, Las Vegas event, with a 1st place finish in the Street Class and Runner-Up in the Pro Modified Class. The new All Wheel Drive Pro Modified Subaru STi set an all time MPH world record with a blistering pass down the 1/4 mile at 173 MPH, making it the fastest Subaru ever. Posting the fastest MPH in the class and receiving top MPH honors in qualifying really shows the world what the Subaru 2.5 Liter 4 Cylinder can do. “I'm very excited that we are finally going to be able to put all the pieces together and post a truly fast E.T. in the near future. This past weekend proves that we will be competitive with the rest of the field, specifically against the dominating rear wheel drive 6 Cylinder vehicles” said Driver/Owner Ali Afshar The Street Class Subaru STi driven by driver search winner Julie Stephan was standing tall in the winners circle once again! Julie qualified #1 then drove her heart out as she advanced round after round. She beat out an extremely quick Mazda in the finals for her 2nd NHRA \"Wally\" Award, posting a best of 9.6 seconds in the 1/4 mile. That is the 8th NHRA \"Wally\" for the ESX All Wheel Drive Street Subaru Sti!

Bytzu 06-10-05 10:04

ok, deci asta-i cel mai tare subaru..9.6s/400...iar pozele alea cred ca sunt din underground ceva....oricum desen animat

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning