![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Se aude mult mai bine decat v-ati putea inchipui ;) In legatura cu jantele eu zic ca nu ar da bine alea pe negru 8)
|
1 Attachment(s)
nu vad d c nu ar da bine....
in genu culorii... |
frumoasa masina ... ce pot sa spun ... imi place interiorul ;) ...
am si eu o intrebare ... cum se aude ca si claritate sunetul in masina cu modificarile aduse ? adica daca se aude din toate partile bine si chiar daca il ridici in volum sa nu te deranjeze ..... ? spor la treaba in continuare ;) |
xxdadixx, foarte tare, au iesit super.... felicitari...
Acum ai de gand sa participi la un sql? Usilor din spate le-ai facut ceva? |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
La usile din spate nu am lucrat dar ma gandesc sa le inclocuiesc pe cele de sub luneta cu ceva MB Quartz ( alte pasarele de-ale mele :lol: ) care sa mearga foarte foarte incet si sa creeze impresia de spatiu. Deocamdata stau foarte prost cu curentul, statia mare merge la 1 Ohm iar cea pentru difuzoare la 2 ohmi. Cam asa arata portbagajul pana o sa capete o forma ( dupa concediu ) |
1 Attachment(s)
cat de cat cul ta :lol::lol:
|
poza a doua la jante..cele de pe 535i Individual sau 760LI pe 18 ti s ar potrivi de minune tie mai ales daca vrei ceva mai serios..
|
mie`mi place cum da cu ultima poza cu jantele ... e elegant ;)
( p.s.: o sa te contactez in legatura cu sistemul audio ... in curand o sa am un E46 coupe ... mult si bine asteptat :X ... cu toate ca are harman kardon pe el ... nu`mi prea place cum se aude ... ) |
Cel mai mult imi plac replicile ACS,dar toate variantele postate de tine,dau foarte bine pe masina;)
Sa ai parte de ea:) |
Cu alea din primul VT ii sta cel mai bine ;)
|
daca vrei ceva elegant ar fi indicat ceva Alpina daca dispui de finantze
|
jantele originale ale masinii le vinzi?daca da cu cat?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina ta, imi place mult culoarea exterioara si combinatia de culori din interior. Sunt curios de ceva, sper sa nu te superi pe mine, ai idee de ce nu are butoanele de la geamurile electrice pe manerele portierelor? Si as mai spune parerea mea legat de ceva, sper din nou sa nu te superi, as fi cautat alte capace pt difuzoarele din portiere, si poate si alt aspect pt tweetere, dar la alea probabil e mai greu sa schimbi doar "capacele" si sa ramana membrana lor. Mult succes in continuare cu masina ta. Eu zic sa cauti mult pana gasesti un set de jante de care sa fii multumit in totalitate, care sa ii pastreze in continuare caracterul elegant, individual. ;) Numai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning