![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
Quote:
|
Quote:
acea patura era un element de siguranta (adik cand mergeam peste 100 km/h si deschideam geamu sa arunc tigarea patura incepea sa se autosesizez si sa fluture prin toata masina si spunea laso mai moale ) din pacate cand masina a ramas la vopsit un nene caine si-a facut nevoile pe elementul meu de siguranta si a trebuit sa renunt la el :mrgreen: |
4 Attachment(s)
:shock:
|
in a 2-a poza se vede cum venea caddy cu numarul :lol:
man...sper sa rezolvi garnitura aia...pacat ca nu te-ai putut da de mai multe ori la pitesti |
deplasarea de la pitesti a avut un pret pt masina mea
garnitura de la turbo a patito......... :omfg: masina a intrat in reparatii ocazie cu care se vor monta axe cu came , alta garnitura la turbo , suspensie sport (masina este jenant de inalta), clapeta acceleratie marita ,kit distributie , alt ambreaj si cu putin noroc si lsd 2way |
Quote:
App.. frumoasa masina ti-ai facut..in ultima poza...ce-i cu nr ala ? |
planuri de viitor :) ... pe lista iepurasului de pasti
|
Quote:
ala un numar fals reclama ......... Quote:
|
interesant foarte interesant :D
|
Quote:
|
ce suspensie o sa-i pui ?
|
Quote:
|
Prietene BuzzYBalL, cat te-a costat pe tine vopsitul? Ca ma gandesc ca e cazul sa o bag si pe a mea in curand. M-ar interesa manopera si separat necesarul materialelor ca o buna parte din ele le am deja.
|
Quote:
de dezechipat si echipat am muncit io :) |
dezechipare si echipare tot eu as face, dar pregatirea pentru vopsit, tinichigerie etc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning