![]() |
Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne
k sa nu am remushkari dupa
|
Porsche cayenne poate fi descris in 3 cuvinte: urat, urat shi urat. Nu vad motiv rational pentru care ti l-ai lua.
|
Quote:
2)la masini designu nu afecteaza performanta...si eu zic ca ar trebui sa te uiti mai intai la ce 'stie' masina decat la cum arata.... |
Quote:
|
@IamCross: Gusturile nu se discuta ;)
Aleg Cayenne-ul fara sa stau p ganduri :peace: |
Quote:
|
Quote:
eu as lua ml 63 amg in locul unui turbo S :rolleyes2 |
Quote:
Shi in kz k n-ai vazut bine la topic scrie"Bmw X5 vs Porsche Cayenne";nu se pomeneshte nimik d ML ;) :peace: |
Porche 100% , design foarte frumos ce nu paraseste liniile celorlalte surioare sport,chiar daca e un SUV designerii si-au facut foarte bine treaba.
Apoi mai e chestia aia ,toti coloratii au bmw-uri ca ei asa 'stie'. De ce sa iau o masina comuna cand pot sa iau ceva exotic cu performante peste orice din gama ei(aici ma refer la varianta turbo). |
hai mha sa fim serios.....cati dintre voi ati condus vreuna dintre masini....eu personal as alege un X5...niciodata un turbo s nu va avea nici macar cea mai mica sansa sa stea in fata unui4,8is....personal am condus turbou'8) ...si e jalnic.:rolleyes2 ..in fine acum fiecare cu cei place:!:
|
Quote:
auzi si tu niciodata un Cayenne Turbo S nu va avea 'nici macar cea mai mica sansa' in fata unui 4.8is :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|