Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW X5 vs. Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/7035-bmw-x5-vs-porsche-cayenne.html)

Car Lover 11-09-07 12:11

Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne

k sa nu am remushkari dupa

IamCross 12-09-07 17:01

Porsche cayenne poate fi descris in 3 cuvinte: urat, urat shi urat. Nu vad motiv rational pentru care ti l-ai lua.

_anaconda_ 12-09-07 18:44

Quote:

Originally Posted by IamCross (Post 1096312)
Porsche cayenne poate fi descris in 3 cuvinte: urat, urat shi urat. Nu vad motiv rational pentru care ti l-ai lua.

1)designu e o chestie total subiectiva
2)la masini designu nu afecteaza performanta...si eu zic ca ar trebui sa te uiti mai intai la ce 'stie' masina decat la cum arata....

IamCross 12-09-07 18:49

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1096485)
1)designu e o chestie total subiectiva
2)la masini designu nu afecteaza performanta...si eu zic ca ar trebui sa te uiti mai intai la ce 'stie' masina decat la cum arata....

Ai dreptate... Aici intervine al 4-lea cuvat pentru Cayenne... irationala

~Ada~ 12-09-07 18:52

@IamCross: Gusturile nu se discuta ;)
Aleg Cayenne-ul fara sa stau p ganduri :peace:

boy_wonder 12-09-07 18:56

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1096491)

exact :lol: Turbo S generatia precedenta

alexSHO 12-09-07 21:26

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1096491)

normal doar esti fata.. una e bmw alta e porsche :lol:

eu as lua ml 63 amg in locul unui turbo S
:rolleyes2

~Ada~ 13-09-07 00:14

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1096735)
normal doar esti fata.. una e bmw alta e porsche :lol:

eu as lua ml 63 amg in locul unui turbo S
:rolleyes2

Bineinteles k una e BMW alta Porsche8) ;nu inteleg c treaba are faptu' k sunt fata.Fiekre shi-a dat cu parerea ;)
Shi in kz k n-ai vazut bine la topic scrie"Bmw X5 vs Porsche Cayenne";nu se pomeneshte nimik d ML ;)
:peace:

dreaq 13-09-07 12:48

Porche 100% , design foarte frumos ce nu paraseste liniile celorlalte surioare sport,chiar daca e un SUV designerii si-au facut foarte bine treaba.
Apoi mai e chestia aia ,toti coloratii au bmw-uri ca ei asa 'stie'.
De ce sa iau o masina comuna cand pot sa iau ceva exotic cu performante peste orice din gama ei(aici ma refer la varianta turbo).

pasionat.. 13-09-07 17:06

hai mha sa fim serios.....cati dintre voi ati condus vreuna dintre masini....eu personal as alege un X5...niciodata un turbo s nu va avea nici macar cea mai mica sansa sa stea in fata unui4,8is....personal am condus turbou'8) ...si e jalnic.:rolleyes2 ..in fine acum fiecare cu cei place:!:

boy_wonder 13-09-07 18:25

Quote:

Originally Posted by pasionat.. (Post 1098208)
hai mha sa fim serios.....cati dintre voi ati condus vreuna dintre masini....eu personal as alege un X5...niciodata un turbo s nu va avea nici macar cea mai mica sansa sa stea in fata unui4,8is....personal am condus turbou'8) ...si e jalnic.:rolleyes2 ..in fine acum fiecare cu cei place:!:

hahaha.. cum sa fim seriosi cand postul tau este o gluma :))))))))))
auzi si tu niciodata un Cayenne Turbo S nu va avea 'nici macar cea mai mica sansa' in fata unui 4.8is :lol:

~Ada~ 13-09-07 19:13

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 1097773)
Porche 100% , design foarte frumos ce nu paraseste liniile celorlalte surioare sport,chiar daca e un SUV designerii si-au facut foarte bine treaba.
Apoi mai e chestia aia ,toti coloratii au bmw-uri ca ei asa 'stie'.
De ce sa iau o masina comuna cand pot sa iau ceva exotic cu performante peste orice din gama ei(aici ma refer la varianta turbo).

Total d acord cu tine ;) Imi place cum gandeshti:P

300zxtt 13-09-07 19:26

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1098337)
hahaha.. cum sa fim seriosi cand postul tau este o gluma :))))))))))
auzi si tu niciodata un Cayenne Turbo S nu va avea 'nici macar cea mai mica sansa' in fata unui 4.8is :lol:

altul care doarme-n paie si se viseaza imparat,nu-ti bate capul

Bemelo 13-09-07 20:39

Quote:

ce mi se pare ciudat e nu faptul ca ai condus un cayenne turbo la 19 ani.. ci faptul ca ti se pare jalnic :)... Tu ce masina ai ...daca un cayenne turbo ti se pare jalnic?

alexSHO 13-09-07 21:02

Quote:

stai viteazule incet :)

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning