![]() |
:oops:
bun bun...adik nu chiar asa de bun...dar eu as vrea sa stiu dak se mai tine cursa tot pe 18 pana la urma.
|
as
99% cursa nu va mai fi pe 18
|
wi'll be there :lol: :lol:
bacaul are loc si de data asta, nu? |
doar daca nu intarzie :lol:
(no offence, vali.. mai facem si noi haz de necaz ;) ) |
Re:
Quote:
numai de-ar fi gata pana atunci :wink: |
crede-ma ca si eu astept sa il vad in actiune :twisted:
|
Mdah...deci.....nu va mai agitatzi ca vad ca deja sunt 99% sanse sa nu mai fie pe 18 cursa......asa ca....asta e... Va asteptam la Iasi in Octombrie. Sau kiar pana la sfarsitu lunii poate organizam o ilegala :twisted: :twisted:
|
Nu suna rau deloc :twisted:
|
cum adik?
nu se mai tine cursa? ne poate lamuri mai exact un organizator? |
as
loc va avea toata lumea, cursa se va tine la sfarsitul lunii, au intervenit niste probleme si nu se mai pote tine pe 18
|
eu ziceam ca nu suna rau treaba cu (i)legalele de la iasi. amnatul curseii.. nu suna bine deloc :roll:
|
Re: as
Quote:
|
as
in cursul saptamanii viitoare se vor sti mai multe
|
In cursul saptamanii viitoare ..... o sa mai vedem ..... dak facem rost de macar o suma cat de cat rezonabila , atunci o sa merem pe la toate firmele kare nu ne dau suturi \"in the ass \" sa iesim afara ... si o sa ne punem in genunchi si o sa cerem cat au ..... :lol: ... eu asa as face ... si asa o sa fac .
|
Lumea o sa se plictiseasca daca tot amanati cursa si cand o veti face o sa vina 10 masini.O ilegala la Iasi ar merge dar pe un drum care nu este public:) Macar sa nu ne frece rutiera. Pacat ca drumuri NEpublice si bune.....nu prea sunt:) Totusi eu zic sa facem cumva ca m-am saturat sa astept:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning