Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : Opel Performance Center - Informatii / Experiente (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/57579-opel-tuning-opel-performance-center-informatii-experiente.html)

B39738 22-04-08 10:22

Re: Opel Tuning : Opel Performance Center - Informati / Experiente

Legat de EDS,nu ma declar sustinatorul lor intrucat nu am avut nici o legatura directa cu ei,dar stateam cu Andrei UGA in seara dinaintea cursei de la Braila si inventariam o treaba...

motorul de pe Kadett are peste 150000km, cel putin asa aproximeaza Andrei...are o turbina facuta din 2 turbine, care sufla de cca 3 ani intruna...a mancat curse pe paine de la Andrei, de la mine mai putine dar nici eu nu am iertat-o...a facut cursa de la Braila fara probleme, tinand cont ca jumatate din masinile de acolo au avut tot felul de defecte care le-au facut inutilizabile...merge si a mers zilele astea intr-un anume fel si nu mi-a fost rusine sa alerg din mers langa masinile momentului, anume speedster,wpp,vectra opc,etc, diferentele in favoarea acestora fiind totusi imbucuratoare pt mine...si toate astea cu un stage3 de la EDS...

TURBOSS 26-04-08 00:47

tare frumos proiectul tau domne'...

cati cp are la roata? 380? scopul la cat se ridica 500 cp cat spune-ai tu?

dc nu o faci 4x4 la forta asta bruta?

pune niste filmulete cu ea sa moara vecinii de ciuda, sa vada ce poate nebunatica aia albastra ;)

BeWaRe 13-05-08 00:47

Geroge meriti tot respectu pt ambitia ta si felu in care calculezi fiecare miscare facuta la proiectu-l tau , sunt mandru ca am participat la el si ca am avut de invatat din el.Pt viitor iti urez la mai mare si tine-o tot asa.Emil

gollum_ 13-05-08 22:36

Quote:

Originally Posted by BeWaRe (Post 1530694)
Geroge meriti tot respectu pt ambitia ta si felu in care calculezi fiecare miscare facuta la proiectu-l tau , sunt mandru ca am participat la el si ca am avut de invatat din el.Pt viitor iti urez la mai mare si tine-o tot asa.Emil

Multumesc mult pt aprecieri. O sa incerc sa merg mai departe cu ideile :D

unchiulNOS 15-05-08 01:00

felicitari pt proiectul tau care este in curs de dezvoltare!

daca nu t feresti de unii "prieteni adevarati", din motive stiute numai de tine asi vrea(nu cred ca asi fii singurul) sa dai cate mai multe detalii despre ea!

yoda 09-06-08 19:01

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1534798)
felicitari pt proiectul tau care este in curs de dezvoltare!

daca nu t feresti de unii "prieteni adevarati", din motive stiute numai de tine asi vrea(nu cred ca asi fii singurul) sa dai cate mai multe detalii despre ea!

are la motor un fel de sfarleaza...cu o fofeaza mai mare ce misca binisor coclenderul roz care la randul lui impinge un tub con-invers pe marginea caruia sta un smecleu ce nu pica neam!tare...nu?!:rolleyes2:shock:

SV25MBN 09-06-08 21:43

Aha ! Eram sigur ca asa functioneaza motoru ! ;)

unchiulNOS 10-06-08 12:00

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1581407)
are la motor un fel de sfarleaza...cu o fofeaza mai mare ce misca binisor coclenderul roz care la randul lui impinge un tub con-invers pe marginea caruia sta un smecleu ce nu pica neam!tare...nu?!:rolleyes2:shock:

aha...se vede ca esti inteligent, iar IQ-ul este foarte ridicat in jur de 180/3600 ;)

yoda 11-06-08 10:38

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1582551)
aha...se vede ca esti inteligent, iar IQ-ul este foarte ridicat in jur de 180/3600 ;)

daca te-ai uita atent la intrebarile lui TURBOSS ref la acest proiect ai vedea ca se incadreaza la capitolul gradinita!
CITEZ :

tare frumos proiectul tau domne'...

cati cp are la roata? 380? scopul la cat se ridica 500 cp cat spune-ai tu?

dc nu o faci 4x4 la forta asta bruta?

pune niste filmulete cu ea sa moara vecinii de ciuda, sa vada ce poate nebunatica aia albastra

tare nu?!:lol::???:

HOT 05-08-08 13:17

Foarte tare vectra ce sa mai(ca oricum ai auzit fraza asta de zeci de ori).Ai avut curaj mare sa investesti intr-o masina(vectra opc)pe care nu prea multi o baga in seama(ma gandesc ca asta a si fost criteriul tau cand ai cumparat-o)

bmwM8 28-08-08 00:21

unul dintre cele mai ambitioase proiecte de pe acest forum!
FAPTE nu VORBE!

succes in contiunare!

ps: pacat ca vectra se scoate din productie :(

gollum_ 29-08-08 01:58

Quote:

Originally Posted by bmwM8 (Post 1719088)
unul dintre cele mai ambitioase proiecte de pe acest forum!
FAPTE nu VORBE!

succes in contiunare!

ps: pacat ca vectra se scoate din productie :(

Multumesc pt. aprecieri.

Incerc sa setez masina pt. 430 cp si sunt bagat in modificari peste modificari si remodificari. Nu interne motor- tevaraie, injectoare, soft, admisie, etc.

Intradevar Vectra dispare ca model dar GM pt. Opel promoveaza toto acest motor ca top pt ei.

G.:D

yoda 29-08-08 13:27

Vectra dispare ca model dar legenda opc-ului de Bucuresti va ramane in istorie pentru multi ani!felicitari frate!

TSC-Us 30-08-08 01:07

de departe cea mai rapida vectra din romania si cred ca top 3 dintre opelurile din romania.

Nu pot decat sa iti urez toate cele bune in continuare cu proiectul opc!

Dupa cum decurg lucrurile,cred/sper ca pana la finele anului sa ajungi la ~500 cp la volanta,asa cum ai spus pe la inceput!

Noroc si multa dibacie ;)

MadCow 01-09-08 20:04

de unde ai luat galeria pt turbina? am inceput sa caut piesele pt un upgrade si sunt in dubii daca sa iau galerie tubulara sau una turnata de la Dbilas pt noua turbina.

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning