![]() |
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
Chiar asa!Ne vedem la Suceva!
|
Quote:
e cea mai tare fraza si aceea ep care o urasc mult ... si ce dak nu stim cine e ea .. da ea stie cine-s eu ? ai ? ce zici de asta :) |
prea tare... asteptam sa vedem ce zice persoana in cauza....
|
10 Attachment(s)
Se vede de la o posta ca e kitch.abtipildurile nu sunt prinse k lumea,materialu din care e facut spoileru e de proasta calitate(s-a spart),suruburile din luneta sunt vizibile(nu s-au putut ascunde),drept urmare e kitch.
|
Faina...dar esti din Iasi?Vreau sa o vad reala....
|
Si eu sunt curios sa vad daca pana la urma va stiti. Ea va veni la cursa. Sper sa vii si tu. :peace:
|
eu voi veni ... de stiut ma insel ca o stiu :)
|
aaaa, e tare fordul ala, chiar imi place, sincer, se asorteaza cu gresia:twisted::twisted::twisted:
Quote:
|
Eu v`as sterge niste posturi...dar nu mai sunt moderator :)
|
Stiu ca poate o sa ma luatzi in ras din cauza varstei dar am o intrebare pt cry_sty dak imi poate raspunde :D ! Ce are dacia gri din ultimele poze puse de tine ?
|
4 Jante de aiurea,un eleron penibil si`un cap de toba..adika o tzeava!
|
Quote:
si vreau sa spun ca oricat o sucesc, tot kitch e, indiferent cine o fi proprietarul.... |
3 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic.....
|
mie mi s-a parut aiurea renaultu ala..de cand l-am vazut prima data...era in spatele meu ..si nu stiam c dracu are..de e asa urata.... dar ma mandresc k faptul k l-am lasat in fum :)) :lol: .. k era turata :P
iar bmw-u .. parca e o broasca de la spate..si nimic in rest... deci nasoale.. :D mai bine nu t baga decat sa faci asa ceva.. bafta |
bmw-ul nu-mi dau cu parerea... (dekt ca nu merge tiunninng cu capace pe jante de tabla, dak sunt din aluminiu, mea culpa)
dar renaultul... pare cam... hidos? nu stiu... porportiile nu sunt calculate prea bine la kitul ala, desi se vede k s-a muncit la el... nu e neaparat kitch, e doar... neinspirat... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning