![]() |
Din 31 de pagini au mai ramas 7. 24 (pagini) x 14 (mesaje/pagina) = 336 mesaje sterse.
Incepand de azi, topicul este deschis din nou. Va rog (insistent) sa nu ma mai faceti sa sterg iar mesaje. Bagati gaz. |
HONDARE LASA-NE FRATE !!!!
POZA asta ai luat dela noi din server dela bulangii astia dela noi !!!! Lasa-ne cu pozele astea ca nu tine cu mine !!!! dar totusi frumoasa ce sa iti mai zic :lol:
|
Imi pare rau ca nu am poze cu fostul meu prieten,dar oricum majoritatea il cunoasteti.A fost ingerasul meu,cred ca i-am oferit tot ce a vrut,tot ce si-a dorit,dar cand unul nu mai vrea si nu mai simte nimic pt. celalalt nu mai poti sa mai faci nimic.Si acum ma intreb oare cu ce am gresit.Asta e,viata merge inainte. :(
|
Acel \"el\" fiind..... ? macar un PM da-mi si zi-mi , damn :( curiozitatea asta...
|
Nu e nici un secret,este Gabi.Sper sa nu se supere ca am scris.Sper ca ti-ai potolit curiozitatea acum.
|
:shock: :shock: yap .... 10xz
|
1 Attachment(s)
Fosta mea pretena...acuma e sotia...
|
Care din ele patroane, d-ra de la Blondy sau frumoasa cealalata ???
Oricare ar fi, sa-ti dea D-zeu sanatate alaturi de femeia ta ca este frumoasa foc !!!!! Ne-ai cam eclipsat pe toti, asta este... :cry: |
Aia de la blondy a venit cu nisipul la mare:)
Asa ca aia din dreapta:) |
Sa-ti traiasca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti norocos... Dar cred ca o tot auzi, nu ??? :wink:
|
io am tot amenintzat k bag poze cu tov mea .. azi sau maine bag ... nu mai tzine vrajeala .. mi`am luat un nokia shucar .. si ii zic hai sa facem si noi un filmuletz XXX ... da ea .. de ce sa`l aratzi la tov ??? ... da macar 1 poza 2 .. :) ... hahaha .... am o poza cu buzele ei w wallpaper ... pe tel .. o sa le scot si vi le postez .. :p ... frumoase bijuterii avetzi unii ... respekt !!revin cu poze
|
2 Attachment(s)
poze cu buzele alea alea .. o sa urmeze si pozele cu ea da nu m`a lasat .. damn .. las k vine ii fac eu ... :p daca e rea ... e o frumusetze .. d`aia tin al ea ... k \" prostu \"
|
1 Attachment(s)
Momentan am tot ce mi-as putea dori si sper sa nu o pierd niciodata pt. k nush ce as face :roll: ...sigur vreo tampenie :roll: ! o sa pun si o poza :lol:
|
Re:
Quote:
singura probl. e ca ea nu crede.... ca e tot ce-mi doresc.... :( |
1 Attachment(s)
yeeey , am obtinut permisiunea :D
Tot ceea ce-mi doresc.... nu imi trebuie NIMIC mai mult ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning