![]() |
Marfa k ai bagat motor de 16V intr`un TICO ... e treaba,PAKT k nu te cred!!! :lol:
|
e mi-ar fi frica intr-un tico de 100 de cai fara rollcage...
|
Tico mah, cu 100 de cai ??? Se poate nene, dar ai bagat motorul in portbagaj ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Dar asta este... Hondarule presupun ca ai vazut M5-ul respectiv duminica trecuta..sau nu? |
indianule............ daca vrei iti dau eu foc la masina. (sau macar iti dau impresia k ii dau foc si o iau eu ) ............
lasa bah ca-ti iei tu M5 si sa vezi atunci distractie.... sorry pt off-topic !! |
Quote:
|
Pai bah, parca ziceai ca vrei sa-ti scoti si tu 1000, nu 4000 de coco !!!
:lol: :lol: :lol: Am vazut M5-ul, dar atata timp cat nu se da si doar se uita, ma lasa rece... |
Hondaru adu tu concurent pt M5 si dupa aia mai vorbim daca te lasa rece sau nu... pe mine unu ma incalzeste numai cand ai aud motorul... deja daca pleaca \"sunt fierbinte\" :lol: :lol: :lol: cat despre Fordul lui Edi ... daca venea un 750 la curse nu facea nimeni atata caz asa ca ... cat de usoara o fi masina ... motorul o face de 2 ori mai grea... parerea mea ca motorul ala statea bine unde era el din fabrica.... si sunt si eu curios... cum ajunge masina aia la Tm si Ct fara omologari si alte chestii??? masina aia daca o vede vreun gabor pe strada cu rotile prinse in 3 prezoane din 5 nici nu sa-i mai dea voie sa comenteze... masina nu o mai misca de pe loc clar.... acum puteti sa va suparati pe mine care vreti dar eu unu nu am incredere sa merg pe langa masina aia ca sa nu mai spun sa merg in ea.... asta e parerea mea acuma dati cu paru'...
|
Nu a zis mah nimeni ca nu mai are omul de treaba la ea, destul de mult chiar... Dar cu timpul si cu bani, se rezolva... Si este in curs de terminare !
Despre M5, sti la ce ma refeream... Sunt destule M5-uri in Bucuresti. Daca vine si unul la curse numai sa se uite, cu ce ne incanta ??? Si concurenti sunt destui... Dar a zis omul ca nu se trage, la fel ca si cel cu BUB-ul... Romani care vin numai la etalare... :evil: :evil: :evil: |
Quote:
|
Quote:
Numai ca el considera etalare aia cu spectatori,si daca nu ma crezi gandeste-te unde a parcat masina si ca nu a dat ture cu ea pe acolo,ca altii care vroiau sa arate ce masini au. Asa ca poti sa stai linistit ca vine ca ii place sa urmareasca,si daca nu va place sa vedeti M5 o sa ii zica sa vina cu CLK-ul sau cu seria 5 ala nou.Dar eu unul am orgasm de fiecare data cand merg in masina aia si dupa ma gandesc ca pana la vara mai e o vesnicie. Cat despre 1000 si nu 4k cu cat mai mult cu atat mai bine,daca el vrea sa ii dea foc ce pot eu sa ii fac?LOOOL Ne vedem diseara ca peste vre-o 2 ore ma duc sa imi iau masinuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning