![]() |
Santos .. hai k din tot ce e aici ... iti trag eu o mica , concluzie ... e bine si combinat si solo .. parerile difera .. dar cel mai bine e sa faci cum iti spune inima ( pff ce profund ... :weewee: .. ) ...
e bine in ambele feluri .. dar pana nu t casatoreshti fa`ti de cap ... bine .. si dupa potzi sa iti faci da ... |
eu am votat combinat si asa e...e mai bine sa fii solo dupa mine in anumite conditzii daca vine gagica si stramba din nas tzi se urca mititei la cap si ce faci?taci si inghitzi dar cand ai tu necazuri sa ai pe cineva...e ideal sa iti impartasheshti tristetzea cu cea de langa tine....santos tu cum esti sau ai rasp?ca eu nu m-am uitat u atentzie in orice caz bafta!
|
noaptea combinat si ziua solo
|
Cred ca mai degraba ziua combinat si noaptea solo:)
|
32-32 :)
|
ce probleme existentiale aveti si voi.. GOD! nu ati vazut ca daca aveti prietena (in special vara) va vine sa o lasati acasa cand iesiti in oras si vedeti numai p*zde in fuste scurte (de multe ori si transparente) ??? normal ca mai bine e singur.. dar sa iti mearga bine la agatat cate o tipa pe zi.. sau la 2-3 zile :D apoi alta :P
|
de acord cu tine...da` nu poti sa faci asta toata viata...pe la 40 de ani o sa ai chelie si burta, dracu se mai uita... :peace:
|
Prefer solo :twisted: sau vorba ta, rabanne, ziua combinat, noaptea solo... :twisted: :twisted: :twisted:
|
33 - 33 cred k e bine si asa si asa .. nush ... fiecare cu pi*da masii :) ... e bine oricum sanatos sa fii .. :) si mashina sa ai ..+ bani k restu vine de la sine nu e asa fetelor :)
|
Cre ca cel mai bine este sa iesi singur cand esti combinat.....
|
34-34
|
vedem si noi cat e \"scorul\" :D
|
3 Attachment(s)
vezi cat e scoru ?
ma bucur ptr tine iote ce-am gasit eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cat e \"scoru\" ? =)) |
muahahahahahaha !!!!
date-n in pm santoseeeee ca mor de rasss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
35 - 35
Combinat pentru ca simtzi nevoia sa stai cu cineva atunci cand esti trist :D bla bla bla :D Solo ca faci ce fofolanca ta vrea cand vrea cu cine vrea :D dar shi atunci mai simtzi nevoia sa ramai langa ea :D inevitabil totzi ajungem in acleashi loc dar pana atunci lasp bah ca merge asha :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning