Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 30-03-08 15:23

Re: My Seicento NT O5 YRJ

Trebuie foarte curand sa schimb si amortizoarele...(dupa 170.000km :) is praf...va dati seama) si nu stiu ce sa fac...sa imi cumpar si arcuri sport...(40mm/40mm) sau sa mi le tai pe astea care le am acum? (sincer pe spate nu is multumit...e cam sus fundul :) si il vreau mai jos...pe fata merge si asa dar as taia si de acolo...) Sa incep cu o spira?

morpheusmaster 30-03-08 16:37

1 Attachment(s)
Sa le fac asa sau sa nu le fac asa??? Eu sunt pro!!!

eMH 30-03-08 17:09

si eu zic sa le faci asa,da' am o curiozitate : what the hack cauta inimioara aia acolo ???

morpheusmaster 30-03-08 20:30

:)) a lipito taikmiu pe vremea cand masina inca era in stadiul caruta :D ...si cineva mia zis :)) "hahaha...uite inimioara aia...I LOVE GAS :) si dracia asta deabea consuma benzina"....si nu am dato jos...am zis ca e haioasa...dar odata ce am sa foliez geamurile laterale fata si luneta...si am sa dau jos si de pe luneta "my fiat is fantastic"...cu pistolul cu aer cald am sa dezlipesc si inimioara...si deabea astept sa vopsesc jantele :) si sa ii fac si black hood&bonnet...si pleoape o sa arate killa

morpheusmaster 30-03-08 21:21

1 Attachment(s)
Un mic virtual tuning...asa sper sa arate cel tarziu la sfarsitul primaverii...pareri? opinii? sugestii? :D

chybryt 30-03-08 23:57

ooooo ce rea e... arata super simularea, eu zic sa treci la treaba contrastul dintre alb-negru este criminal.
P.S. poate iti cer cateva sfaturi despre angel eyes, vreau sa-mi fac si eu la punto cum ai tu.

VaLeX 31-03-08 00:01

frumusica masinuta , sper sa vad la vara proiectu [black/white] gata :)
bafta ! :D

strik3ru 31-03-08 22:12

Deci arata mult prea tare cu janttele alea neagra, eu zic ca treci la treaba oule, cat despre dungiile alea negre sunt misto rau de tot, hai spor la munca ca ai ceva

p.s. Masina merge super tare, am si eu una la fel numa ca e motorasu mai mic de 900 si merge bine.. spor la treaba

eMH 31-03-08 22:35

eu ma gandeam la masina mea (la logan) sa fac neagra capota (cam cat ai facut-o si tu,decat pana la nervurile alea) si grila,atat,fara bara fata,parerea mea-da mai bine

sony_cristi 01-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1456581)
Un mic virtual tuning...asa sper sa arate cel tarziu la sfarsitul primaverii...pareri? opinii? sugestii? :D

super naspa.. chiar dezgustator nu`mi palce deloc... e varza...... iti palce mult sa razi de altii ... sincer dupa mine.. parca e de carat morti masina asta.

stefan_88 01-04-08 22:43

arata bn .... bafta in continuare :)

strik3ru 01-04-08 22:50

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 1459190)
super naspa.. chiar dezgustator nu`mi palce deloc... e varza...... iti palce mult sa razi de altii ... sincer dupa mine.. parca e de carat morti masina asta.

Ba impresie, si tu vorbesti din auzite cum fac multi altii ? Multi zambeau cand mi-am luat si eu masinuta si cand i-am urcat in ea si i-am mai si plimbat si-au schimbat parerea. Deci masinuta asta este mult prea tare !
Sau tu esti umnul din aia care se duce la tacsu` si iti ia din prima un BMW seria 6 asa ca pentru baietelu lu taticu` numa sa fii la ora 8 in casa.
Cum sa nu iti placa asa masinuta, e superba !!
Eu nu stiu cum poti frate sa zici asa ceva, cand poate e prima oara cand vezi o asemea masina in viata ta.

p.s. Daca nu iti place poti sa dai back si sa intri la alt post cu masini de carat vii, pe mine nu ma intereseaza comentariile si ar trebui sa apreciezzi in primul rand munca si pasiunea, dar cred ca vb de lcururi sfinte

SHOGUN-A8 01-04-08 22:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1456581)

Exact asta vroiam sa-ti spun sa faci dupa ce am vazut ce vrei sa faci cu jantele..ca tot e la moda albul cu negru anul asta :D
Cat despre sony_cristi...taci si joaca-te NFS in continuare ca poluezi...

stefan_88 01-04-08 23:01

nu are nici un rost sa va agitati din cauza lu sony .... poate e obisnuit numai cu masinile de la Sema Show ....sau cine stie de unde . Morpheusmaster ...isi face masina dupa gustul lui ..si cu bugetul de care dispune .

morpheusmaster 01-04-08 23:05

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 1459190)

Pustiu...e pareera ta si tio respect...serios...daca asta crezi, e problema ta. Totusi...sa mai cresti putin...sa iti iei carnet...sa ai o masina pe mana (si nu facuta cadou de taticutu, da?) si sa muncesti cat am muncit eu la masina asta...si atunci mai vorbim, da? Eu ca tine am fost, tu ca mine nu, deci putin respect si decenta in ceea ce scrii ca in final tu ai de pierdut. Eu doar nu ma pot abtine sa ignor ingamfatii si prostii (si manelistii). Mi se pare deplasat si total infantil ceea ce ai facut/scris. Si poate am sa te car intro zi cand vin in piatra cu masina mea...si ai sa iti schimbi parerea ;)...si inca ceva...credeam ca aici se apreciaza pasiunea pentru masini si munca depusa in imbunatatirea lor...

//pentru cei care mai citesc si se uita ca in luna, mentionez ca iam scris toate astea pentru ca am avut cu el o discutie pe alt thread...(nu avea nici o treaba cu el...dar nu sa putut abtine sa se bage in seama https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=83) si el ca sa se razbune...a zis ca intra aici si ma loveste la sufletel...aici fiind in "my house" am putut sa il fac de kko asa cum se cuvine...

Pace...

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning