Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

sKyNeT 13-09-07 17:16

Re: Top cele mai proaste masini

comparati un cal batran cu unul tanar :rolleyes2

criss_cars 13-09-07 19:24

TICO cu siguranta e cea mai proasta ever

FIGHET 14-09-07 10:52

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1098422)
TICO cu siguranta e cea mai proasta ever

pe ce te bazezi cind spui ca este cea mai proasta
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata

si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul
de ce
?????

Sasha_z 14-09-07 11:49

eu am facut scoala pe tico ...mai acum un an...si nu mi s`a parat extra mega ordinar de proasta.....

dogy_10 14-09-07 14:46

pai nu e proasta, e o masina care se adreseaza unui anumit segment de piatza, oricum e mult prea mica pt gusturile mele de exemplu, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre ea

criss_cars 16-09-07 16:44

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1099469)
pe ce te bazezi cind spui ca este cea mai proasta
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata

si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul
de ce
?????

Tico in anumit oras nu vreau sa dau numele a fost interzisa pe post de taxi din cauza de nesiguranta. Rotile sunt foarte mici stabilitate nu exista absolut deloc motorul este extrem de slab nu trage deloc da fiind de oras putem spune k nu necesita putere. Iar in caz de impact nu cred k poate sa te mai scape ceva pacat k nu are crash test facut.

300zxtt 16-09-07 19:46

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103433)
Tico in anumit oras nu vreau sa dau numele a fost interzisa pe post de taxi din cauza de nesiguranta. Rotile sunt foarte mici stabilitate nu exista absolut deloc motorul este extrem de slab nu trage deloc da fiind de oras putem spune k nu necesita putere. Iar in caz de impact nu cred k poate sa te mai scape ceva pacat k nu are crash test facut.

tico e printre cele mai bune masini de oras.....motorul trage chiar f bine pt capacitatea lui....chiar e ff fasneata la plecarea de pe loc , se parcheaza f usor , iar despre interzicea practicarii taximetriei e relativa treaba...acuma de pinde de anumite interese(posibil ca vreun "prieten" de-al primarului sa-si fi achizitionat el vreun parc de alte marci si trebuia eventual sa scape de concurenta) singurul minus il vad la protectie in caz de accident.....dar per ansamblu nu o poti cataloga ca o masina proasta ,mai ales ca e f f fiabila////

criss_cars 16-09-07 19:50

FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??

sKyNeT 16-09-07 20:03

am avut ocazia sa conduc un tico intr-o seara si pot sa spun ca masina nu pleaca greu, 3 insi in masina. merge exact cum ar trebui sa mearga pentru oras.

criss_cars 16-09-07 20:06

Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.

300zxtt 16-09-07 20:06

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103723)
FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??

e conceuta ca fiind masina de oras.....deci nu puteam abuza de ea la capitolul siguranta....iar despre plecarea de pe loc pana la vreo 60 km/h mai pune si tu intrebari sau condu buburuza asta si apoi mai vedem.....

sKyNeT 16-09-07 20:09

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103744)
Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.

:))))))). depinde si cum a avut grija proprietarul de ea.

LE: trebuia sa va uitati in talon inainte ca sa nu depasiti masa maxima autorizata :twisted:

Fast_wheels 16-09-07 21:02

Tico dupa parerea mea merge f bine pentru oras , si va spun k e tare la demaraj.Asta o stiu sigur.Acum banuiesc ca nu va asteptati sa mearga una vai de mama ei ca una ingrijita.Difera de la masina la masina.

giubau_v8 17-09-07 12:35

nu am mai citit tot topicul..am luat cateva pagini asa ca nu stiu daca s-a mai zis de masina asta
fiat multipla....cea mai hidoasa masina vazuta de mine vreodata
loganurile sunt masini bune..care te duc din a in b ..design-ul lasa de dorit..e urat
cielo consuma mult
cea mai proasta masina?..cred ca sunt mai multe la fel de proaste;)

Khalis 17-09-07 12:46

creka o mashina mai proasta decat Chery nush-cum-naiba a chinezilor, care nu a reushit sa scoata nici makar o stea la EuroNCAP, nu exista..... :evil:

All times are GMT +2. The time now is 10:23.

- Copyright 2026 4Tuning