![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
comparati un cal batran cu unul tanar :rolleyes2
|
TICO cu siguranta e cea mai proasta ever
|
Quote:
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul de ce ????? |
eu am facut scoala pe tico ...mai acum un an...si nu mi s`a parat extra mega ordinar de proasta.....
|
pai nu e proasta, e o masina care se adreseaza unui anumit segment de piatza, oricum e mult prea mica pt gusturile mele de exemplu, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre ea
|
Quote:
|
Quote:
|
FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??
|
am avut ocazia sa conduc un tico intr-o seara si pot sa spun ca masina nu pleaca greu, 3 insi in masina. merge exact cum ar trebui sa mearga pentru oras.
|
Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.
|
Quote:
|
Quote:
LE: trebuia sa va uitati in talon inainte ca sa nu depasiti masa maxima autorizata :twisted: |
Tico dupa parerea mea merge f bine pentru oras , si va spun k e tare la demaraj.Asta o stiu sigur.Acum banuiesc ca nu va asteptati sa mearga una vai de mama ei ca una ingrijita.Difera de la masina la masina.
|
nu am mai citit tot topicul..am luat cateva pagini asa ca nu stiu daca s-a mai zis de masina asta
fiat multipla....cea mai hidoasa masina vazuta de mine vreodata loganurile sunt masini bune..care te duc din a in b ..design-ul lasa de dorit..e urat cielo consuma mult cea mai proasta masina?..cred ca sunt mai multe la fel de proaste;) |
creka o mashina mai proasta decat Chery nush-cum-naiba a chinezilor, care nu a reushit sa scoata nici makar o stea la EuroNCAP, nu exista..... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning