Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatii la Distanta ?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/47174-relatii-distanta.html)

aleks 24-06-08 22:23

Re: Relatii la Distanta ?!

evidentca nu esti singurul care crede asta....
cu tarie chiar cred...

Mustang 24-06-08 23:32

Si da ... si nu ... o spun acum.
Da, daca relatia a inceput de la capitolul face-2-face, iar unul s-a mutat. Se poate daca ambele persoane tin enorm unul la celalalt si fac tot posibilul sa pastreze relatia.
Nu, daca relatia incepe din start la distanta (mess/net/etc). Mi se pare foarte greu de crezut ca cel care nu se ataseaza la fel de mult de celalalt nu face ochi dulci unei persoane care este mai aproape de el/ea decat aceasta "relatie" pe care o are pe net.

xxdadixx 27-06-08 21:19

Rezista dar are legatura cu numarul de vizite si intervalul dintre ele.

aleks 27-06-08 22:09

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1617046)
Rezista dar are legatura cu numarul de vizite si intervalul dintre ele.

si aste e un element esential, ai dreptate...

vacaroz 29-06-08 16:27

eu cred ca are legatura foarte mult cu comunicarea, compatibilitatea, disponibilitatea de a lasa de la tine ca sa mearga relatia si mult noroc

momo 03-11-08 10:11

atata timp cat exista ceva intre cele doua persoane, nu vad care ar fi problema. desi ii dau dreptate lui xxdadixx, conteaza foarte mult si intervalul "vizitelor".

ps: consider ca depinde si de cat de placute sunt vizitele astea... :-P

11KPO 07-11-08 10:44

va rezista am mai spus-o si o sustin

momo 07-11-08 11:01

eu unu' stiu sigur ca va exista :D

lavinia_hot 09-11-08 02:21

rezista o rezlatie la distanta asa cred eu

kox_kox 16-01-09 19:11

cam cu greu,sa zic da

Sasha 17-01-09 04:16

Quote:

Originally Posted by kox_kox (Post 1986907)
cam cu greu,sa zic da

si nu vrei sa ne si explici de ce "cu greu" ?!

Mustang 17-01-09 11:35

Acum, ceri prea mult...

bodyspeed 17-01-09 15:57

To the topic

Regula principală ar fi : Încrederea în celălalt.Suspiciunea şi neîncrederea duc la despărţire.
O bună comunicare te poate ajuta în multe dintre aspectele vieţii (mă rog doar in unele, ).Trebuie create oportunităţi de comunicare: SMS, telefoane, e-mail, mess.Şi cat de multe vizite, vizite care cu trecerea timpului sa dispara trecand la un alt stadiu ...de relaţie la apropiere ;)

Trixi 17-01-09 16:19

telefonia mobila cu minute incluse nelimitate sa traiasca!!!!:-)
...ideea e,ca o relatie la distanta intr-adevar numai asa are sanse daca oamenii implicati reusesc sa invete sa comunice.(si asta trebuie invatat)
partea buna e,ca in cazul in care ai reusit asta ai o baza deosebit de solida ca sa poti sa te gindesti la o relatie mai stabila.
acum nu vorbesc de relatii 4 fun..ca hai,ca am agatat una de pe net...ci de oamenii care au un motiv serios pentru care nu se leaga la cap cu vecinul/a de la etajul 2 si pune in prim plan omul(abia dupa aia intervine amanuntul ala enervant ca e cam departe),deci in cazul lor sunt sanse reale sa functioneze treaba.(constat asta cu uimire zi de zi :D )

bodyspeed 17-01-09 17:04

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1988888)
pune in prim plan omul(abia dupa aia intervine amanuntul ala enervant ca e cam departe),deci in cazul lor sunt sanse reale sa functioneze treaba.(constat asta cu uimire zi de zi :D )

Da asta e adevăru..când se pune omu în prim plan şi apoi amănuntul enervant ..că e vorba de o relaţie la distantă

All times are GMT +2. The time now is 22:14.

- Copyright 2026 4Tuning