Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

szambi77 23-08-07 22:50

Re: Organizare TuningDay in SM

Quote:

Originally Posted by raul_bogdan_2005 (Post 1061523)
deci perfect in centru..... dar szambi77 knd va fi eventul k am vazut k tu ai scris 16 octombrie si gergo a scris 16 septembrie ? nu stiti pe unde umbla veveve k nu lam vazut de cateva zile bune ?

Scuzele mele de rigoare de la toata lumea !!!!! :rolleyes2 eu am gresit dar la cat alerg nu-i de mirare ... Evenimentul va avea loc pe data de 16 Septembrie 2007. Gergo a scris bine ! Scuze again !

P.S. mersi mult ca mi-ai atras atentia !!!

raul_bogdan_2005 23-08-07 23:02

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1061542)
Scuzele mele de rigoare de la toata lumea !!!!! :rolleyes2 eu am gresit dar la cat alerg nu-i de mirare ... Evenimentul va avea loc pe data de 16 Septembrie 2007. Gergo a scris bine ! Scuze again !

P.S. mersi mult ca mi-ai atras atentia !!!

Npc szambi77 se mai intampla, ma gandesc k ai foarte mult de umblat si sunteti putini cu organizarea si plus tu si la servici la sound:rolleyes2
dak pot ajuta cu ceva cu mare placere :)

gergo 23-08-07 23:33

Directorul de concurs va alege metodologia de clasificare, care va fi publicat si aici. După părerea mea, clasificarea de tip "cm3" plus "regula x1,4" ar fi mai bun, cel putin aşa am vazut de exemplu in Ungaria (www.gyorsulas.hu) Dar, subliniez, directorul de concurs va face public din timp, vor fi 2 arbitri plus 2 observatori, incercăm să organizăm o cursă bazată pe fair play, pe prietenie, de pace, :)) etc. In legătură cu clasificare, va fi şedinţă cu concurenţi, va fi verificare tehnică (Dacia turbo cu motor Renault 5GT nu va fi in clasa 1, fiti liniştiţi)

szambi77 24-08-07 10:39

Quote:

Originally Posted by raul_bogdan_2005 (Post 1061564)
Npc szambi77 se mai intampla, ma gandesc k ai foarte mult de umblat si sunteti putini cu organizarea si plus tu si la servici la sound:rolleyes2
dak pot ajuta cu ceva cu mare placere :)

'vom vedea pe parcurs cine cu ce poate ajuta ;)

Snoopy 26-08-07 21:14

Organizatorii merita un premiu :)

gergo 27-08-07 22:20

Raport intermediar despre 1.TuningDay SatuMare:
autorizatii OK, securitate locaţie OK, acum suntem in faza de negociere cu sponsorul principal, şi in căutare de alţi sponsori, parteneri. În curând, vom reveni cu afişul şi pliantul evenimentului, alte detalii despre program şi o listă ce ne lipseşte, cine ce poate ajuta, etcetera.

raul_bogdan_2005 27-08-07 22:30

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1067801)
Raport intermediar despre 1.TuningDay SatuMare:
autorizatii OK, securitate locaţie OK, acum suntem in faza de negociere cu sponsorul principal, şi in căutare de alţi sponsori, parteneri. Īn curānd, vom reveni cu afişul şi pliantul evenimentului, alte detalii despre program şi o listă ce ne lipseşte, cine ce poate ajuta, etcetera.

gergo dak pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere :) anuntati-ma

Spark 27-08-07 22:59

asta ziceam si noi ..
doar sa zici cu ce anume :)
asta nah` ... daca se poate

gergo 28-08-07 07:31

Ok, multumim, avem un scenariu despre eveniment in care inscriem "cine pregăteşte locaţia cu bannere" sau "cine se va ocupa de aplicarea numerelor de concurs" si asta vom publica din timp, şi o să avem nevoie de ajutorul vostru. In faza actuală, suntem ocupaţi cu finanţarea :) Multumim inc-odată!

emil b 28-08-07 13:36

data fiind locatia va fi mai multa lume ca la Baia Mare nu va murii nimeni de foame, sper sa fie si un '' moderator '' care sa umple timpii morti si sa scape lumea de bataile de cap ale sotiilor si sa dea informatii celor care merg pentru show si se pricep mai putin la masini.
BAFTA !!!

gergo 28-08-07 21:42

Showmanul va fi, ca de obicei la show-urile automobilistice din Satu Mare, prietenul nostru Ovidiu Matioc, glasul staţiei "Radio Transilvania", şi pe această cale îi mulţumim :)

Devi 29-08-07 10:40

Salutare fratzilor,nu stiu cu sonorizarea cum stam, dar la Tung show BM. domnu Attila de la Musikhaus ne-a oferit o sonorizare faina, gratis, atata e rugaminea lui, sa-i facem reclama la show.

szambi77 29-08-07 13:34

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1070478)
Salutare fratzilor,nu stiu cu sonorizarea cum stam, dar la Tung show BM. domnu Attila de la Musikhaus ne-a oferit o sonorizare faina, gratis, atata e rugaminea lui, sa-i facem reclama la show.

Te rog sa-mi dai un telefon in cel mai scurt timp sa putem discuta aceasta problema (0740.902.496) !!!

szambi77 31-08-07 11:57

Intr-adevar mi-ai dat telefon, ti-am si zis cu ce ne poti ajuta in problema asta si de atunci..... pauza :oops: Daca asa as reactiona si eu in privinta organziarii n-ar mai iesi nimic... Is curios ca dupa eveniment cati "nemultumiti" vor aparea ca ciupercile dupa ploaie... Te las cu traditionalul satmarean :"Betooon ! Tine-o tot asa ! Bafta in cotinuare!".....

szambi77 31-08-07 17:36

Mersi mult Wasted :) Am vb. cu tipu' si ma intalnesc Luni cu el sa clarificam detaliile !

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning