![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Quote:
P.S. mersi mult ca mi-ai atras atentia !!! |
Quote:
dak pot ajuta cu ceva cu mare placere :) |
Directorul de concurs va alege metodologia de clasificare, care va fi publicat si aici. După părerea mea, clasificarea de tip "cm3" plus "regula x1,4" ar fi mai bun, cel putin aşa am vazut de exemplu in Ungaria (www.gyorsulas.hu) Dar, subliniez, directorul de concurs va face public din timp, vor fi 2 arbitri plus 2 observatori, incercăm să organizăm o cursă bazată pe fair play, pe prietenie, de pace, :)) etc. In legătură cu clasificare, va fi şedinţă cu concurenţi, va fi verificare tehnică (Dacia turbo cu motor Renault 5GT nu va fi in clasa 1, fiti liniştiţi)
|
Quote:
|
Organizatorii merita un premiu :)
|
Raport intermediar despre 1.TuningDay SatuMare:
autorizatii OK, securitate locaţie OK, acum suntem in faza de negociere cu sponsorul principal, şi in căutare de alţi sponsori, parteneri. În curând, vom reveni cu afişul şi pliantul evenimentului, alte detalii despre program şi o listă ce ne lipseşte, cine ce poate ajuta, etcetera. |
Quote:
|
asta ziceam si noi ..
doar sa zici cu ce anume :) asta nah` ... daca se poate |
Ok, multumim, avem un scenariu despre eveniment in care inscriem "cine pregăteşte locaţia cu bannere" sau "cine se va ocupa de aplicarea numerelor de concurs" si asta vom publica din timp, şi o să avem nevoie de ajutorul vostru. In faza actuală, suntem ocupaţi cu finanţarea :) Multumim inc-odată!
|
data fiind locatia va fi mai multa lume ca la Baia Mare nu va murii nimeni de foame, sper sa fie si un '' moderator '' care sa umple timpii morti si sa scape lumea de bataile de cap ale sotiilor si sa dea informatii celor care merg pentru show si se pricep mai putin la masini.
BAFTA !!! |
Showmanul va fi, ca de obicei la show-urile automobilistice din Satu Mare, prietenul nostru Ovidiu Matioc, glasul staţiei "Radio Transilvania", şi pe această cale îi mulţumim :)
|
Salutare fratzilor,nu stiu cu sonorizarea cum stam, dar la Tung show BM. domnu Attila de la Musikhaus ne-a oferit o sonorizare faina, gratis, atata e rugaminea lui, sa-i facem reclama la show.
|
Quote:
|
Intr-adevar mi-ai dat telefon, ti-am si zis cu ce ne poti ajuta in problema asta si de atunci..... pauza :oops: Daca asa as reactiona si eu in privinta organziarii n-ar mai iesi nimic... Is curios ca dupa eveniment cati "nemultumiti" vor aparea ca ciupercile dupa ploaie... Te las cu traditionalul satmarean :"Betooon ! Tine-o tot asa ! Bafta in cotinuare!".....
|
Mersi mult Wasted :) Am vb. cu tipu' si ma intalnesc Luni cu el sa clarificam detaliile !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning