![]() |
Re: MCV 1.6 16V 7 locuri...putzin diferit
incearca sa faci ceva la grila ... ori cumperi niste ornamente cromate ... ori incerca sa pui plasa :D
|
aha...niste ornamente din alea cromate mi-ar placea...ms mult de sfat, o sa tin cont
|
uite eu asa am
|
arata superb...sa vad cand am $ cred ca imi iau...mersi mult de sfat...;)
|
Quote:
hmmm... cu practicile de montaj si demontaj la dacia sunt familiar din nefericire :(... asa din poza arata binisor dar nu le-am vazut pe nici o masina... doar chestia aia care se monteaza pe bara spate... si arata ....... cam nasol...... da aspect de masina de teren :))... oricum poti sa iti faci si la comanda... nu cred sa te coste prea mult (fata de spoilerele comandate si facute din fibra...) |
eu am vazut puse pe masina si deja erau dezlipite, cel putin in spata arata foarte urat...o sa vad eu ce fac...ciao...si sunt foarte scumpe...
|
razvan...ce iaia mai facut....tare sunt curios...asteptam poze!!!!!!!!:D
|
nu i-am mai facut nimic...maine poza noi...si cu interiorul si cu filtru de polen...;)
|
9 Attachment(s)
Poze calde...
|
2 Attachment(s)
si asta e cu filtrul de polen...montat in spatele consolei centrale...;)i-am tras banda peste ca scapa aer...
|
ms mult pt poze razvan:D :*
|
nu ai pentru ce RapJustin, oricand ;)
|
razvane ala e cd player`u ei original???
|
E mp3 player si asa a venit din fabrica...e optiune in plus la masina...de mp3 vorbesc...ca stock are track...
|
Quote:
felicitari pt masina pana acum ai pastrat-o fff curata si asta imi place ff mult :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning