![]() |
Re: Chat....
Ce e cu MURESU'??? E moarta...??? M-am uitat la "Members List" sunt multi din MS...si numai vreo 30 au scris mai mult de 20 de post-uri...
|
Intr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba:
-Auzi duduie, dar tu cati ani ai -13 -Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi! Se uita asta urat la el: -Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios. :peace: |
[QUOTE=DEX_HELL;1215703]Intr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba:
-Auzi duduie, dar tu cati ani ai -13 -Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi! Se uita asta urat la el: -Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios. :peace:[/QU postezi doar de dragul dea posta ceva pe forum, sau chiar ai ceva de zis interesant:evil: |
Daca ASTEPTAM ca altii sa scrie ceva interesant...unde ajungem??? nimeni nu va mai posta...
|
Dreptate HELL ....daca nu zicen nimeni nimika nu avem subiect de discutie :)
|
Cica camerele intra in functiune numa de la 1 ianuarie
|
:lol: :lol: :lol: aia inseamna ca inca putem sa ne facem de cap sau ce ??? is rutiere ?
|
1 Attachment(s)
Aveti grija, unde lasati masina...
|
tare reclama rau
|
unde o sa fie camere?
|
parca este deja in intersectia fortuna, pe stefan cel mare si alte intersectii da din cate stiu astea sunt numa de supraveghere
|
mai da nimeni nu stie din ce cauza a fost sters topicu in legatura cu evenimentul din mures???
|
pana mea, si eu as fi curios...ca nu scrie niciunde ca ar fi fost mutat sau ceva
|
da mai da vad ca nu zice nimeni nimik
|
Ce am auzit eu ceva nu le o convenit la baietii de pe 4tuning. mare lucru nu stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning