![]() |
Re: E36 - Cabrio - Mein Kater
Sunt negru de suparare :)))) :lol: ! Bafta !!!
|
Mai era si varianta sa platesti piesele din Bucuresti iar livrarea sa se faca unde ai masina la cineva de incredere. Te ducei apoi frumos cu ce vrei tu (tren , maxi taxi, autocar , etc) stai colo cateva zile sa faci montajul sa poti merge cu masina scoti numere si vii acasa si in felul acesta scapi de multe probleme.
|
Quote:
Quote:
|
sa iti fie de folos. la mine stateau degeaba
|
1 Attachment(s)
Ceva esential !
Sunt de facelift si sunt de material au fost 150lei in conditiile in care le gaseam numai la 250 lei au plasa pe spate toate comenzile functioneaza materialul este in stare ireprosabila ! |
Scaunele merg,dar bancheta este de coupe si nu merge!
|
De ce sa nu mearga ?
|
Pentru ca bancheta de coupe este altfel! Sunt diferente maricele intre bancheta de coupe si cea de cabrio!
|
Quote:
Insa eu asa am inteles ca scaunele + bancheta de coupe se potriveste pe cabrio si asa am facut :-?? |
Lumea...zice ca ar merge,insa iti zic sigur ca sunt total diferite!
|
1 Attachment(s)
Nu merge; cea de cabrio este mai mica.
|
1 Attachment(s)
Quote:
- Daca merg cu masina neagra la rar pentru identificare si inmatriculare si i spun celui de acolo sa mi-o treaca albastra ca sa nu mai vin iara sa dau alti bani sa stau iar cu ea pe la RAR se poate ? Adica masina sa fie neagra si sa mi-o treaca in talon albastra ca apoi sa pot sa o vopsesc linistit ! - Cauciucurile mele sunt tocite insa mai au rizuri V-uri.... pun poza mai jos, poate sa se lege de treaba asta ? Oricum cand ajung acasa o sa le schimb dar vreau sa scutesc din chinul de a trimite si rotile prin curier ca si asa am destule de trimis.... - Va amintiti problema mea cu bateria ? Eh cand am fost luna trecuta nu stiu ce sfant ma pus sa o conectez la masina... si am inchis portbagajul din iala...ideea e ca are si o problema ca daca bag cheia intorc greu trebuie sa i gasesc o pozitie sau nu stiu trebuie curatat si uns... Am reusit dupa 1 ora de combinatii sa intorc iala din pozitie orizontala " - " in pozitie verticala " | " dar tot inchis este chiar daca apas pe butuc ! Acum ma gandesc ca o fi si din cauza bateriei...incuietoarea este mecanica sau electrica ? Cum fac sa deschid portbagajul ? Trebuie sa intorc iar cheia in pozitie orizontala si apoi in pozitie verticala ? Am uitat poza: Attachment 3084619 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din cate stiu(nu sunt sigur) ei nu au voie sa se apuce sa iti verifice daca ai alt motor,alte jante etc.. RAR-ul mobil au voie..aia iti verifica toata masina.. Dupa ce i-am zis asa ceva la caschetar nu a mai zis nimic:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning