Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

PH86MIN 09-05-07 21:33

Re: Un eventual concurs [dezbatere]

sa zicem 200 m?? dar merge d la rondul 2,k e distanta mai mare

feryboy 09-05-07 21:42

De ce e protejata de UE?

PH86MIN 09-05-07 21:44

dar sa incercam sa cautam o sosea si intr o comuna sau sat d la marginea ploiestiului,eu sincer va ajutam k la mn sunt strazi destul d mari cu posibilitati dar e cam ingust putin si blocam accesul firmelor d acolo,asfaltul e d nota 9 spre 10 dar din pacate nu cred k obtinem aprobare pe acolo :(.....ganditi va la un sat ceva

platon911 09-05-07 21:46

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 893281)
De ce e protejata de UE?

fiindk e plin de kstani.......e cel mai mare din RO,deci pe blvd niciodata curse,nu va mai strofocati.......;) ideea lu MINU e cea mai buna.....

feryboy 09-05-07 21:51

si daca e plin de castani ce? crezi ca o zi de liniute o sa polueze mai mult decat o zi de 30_uri si ce se mai invarte pe acolo...in fine daca e pe bune treaba e perfect :)

si ca alternativa la ce e mai sus...mai bine ne inchiriem niste tractoare sa ne dam pe un camp...cu sau fara remorca ...pe diferite clase

platon911 09-05-07 21:56

io zic k nujtii ce vb tu aici!!!! pew blvd nu-ti da nici dreaq aprobare k primaria nu o sa inteleaga..........in sate si comune e cel mai bine .....MINU'le ia vezi pe la tine pe acolo strazi cu potentzial.....dak nu vin io sambata si ne uitam amandoi;)

PH86MIN 09-05-07 21:58

feryboy,e o alternativa ce zic si eu,la mn in sat avem o sosea d 1 km in linie dreapta,asfalt d nota 10,unde iei 160 cu o masina normala fara pb si poti si frana fara pb,dar acolo e o statie electrica si angajatii nu mai au acces acolo,cu intrarea in sat nu e pb k exista ruta ocolituare,dar iar,loc pt spectatori nu cred k merge k e camp si le intra la aia pe tarla,dar in partea dreapta pe o portiune se construieste un depozit(cred k cel al magazinului Billa e,deci ar merge ceva,depinde doar d cum se misca treburile acolo),tin sa precizez k pomi pe margine nu sunt,deci nu exista pericol, a derapat cineva a luat o pe camp si aia e,am sa ma interesez si d program la statia electrik dar aia park lucreaza mereu :(

dragos2900 09-05-07 22:01

Faza cu "bulevardu e ocrotit.....bla bla bla e o aberatie,e un pretext pt a nu se da aprobare...8)

shoaca 09-05-07 22:12

ce aveti ma cu sate si cu alte comune ?
ori facem ceva klumea undeva klumea ori nu mai facem .... nu ne nimeni nici un premiu daca facem o cursa ... o sa asteptam pana o sa facem undeva klumea si frumos !!!

platon911 09-05-07 22:14

atunci asteapta pana in 3016...................ce are in sate?!?!? nu e tot asfalt?!!!! nu sunt tot liniutze!!?

feryboy 09-05-07 22:17

de aceeasi parere sunt si eu...pune tu anut pe forum ....cursa de viteza in ploiesti..pardon pe langa ploiesti avem o linie dreapta perfecta si am negociat ca astazi sa nu iasa nimeni cu caruta pe strada...va asteptam...
sa vedem cine vine si cam cat de tare o sa iasa comunitatea ploiesti din asa ceva...totul sau nimic...bulevard sau nimic:)

platon911 09-05-07 22:20

voi vretzi linutze sau nu?!??! pana la urma nu despre asta e vorba?..... va e rusine sau ce?......vretzi imposibilu.....certati-va cu primaria in continuare.....in okii ei stiti ce suntem noi?? nijte pusti teribilisti dornici de viteza care au vazut prea multe filme de genu THE FAST AND THE FURIOUS........

PH86MIN 09-05-07 22:20

da asa e si voi aveti dreptate,dar pe acolo nu trec carute :p,iar soseaua nu e in sat ci inafara lui,mai exact km la cateva sute d metri de Cartier Vest :P...multi stiu soseaua aia ........oricum toti ne gandim la bulevard asta asa e :(

feryboy 09-05-07 22:21

PH86MIN...nu vreau sa intelegi ca am ceva cu cineva sau cine stie ce...dar pur si simplu o cursa organizata undeva la tara o sa fie un subiect de gluma si mistouri fata de cei care ar organiza asa ceva...chiar daca ar fi conditii bune de organizare...

parerea mea...fara nici o suparare

shoaca 09-05-07 22:21

ai inceput sa gandesti ca un copil platoane....
unde parchezi tu 200 de masini ma intr-un sat? pe 2 km lungime sau cum ?:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning