![]() |
Re: Viteza Maxima Reala VS Viteza Maxima Constructiva
Inainte aveam un mercedes C220 din 2003 de 143 de cai ...in talon scira 220 km si am mers si 241 km pe ora..
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mertz c 220 - 240 km/h ..HAHA
in ceea ce priveste mazda.. garantez ca nu prinde nici 200..eu zic sa ramai la varianta cu nu ai vazut bine..iar daca asta nu te coafeaza atunci e masina "defecta"..:))))) |
fiat punto sporting 1.2 16V 80cp 6+1viteze=172km/h in talon si 190km/h real!!! vali tm!
|
mertz c 220 - 240 km/h ..HAHA''''''' Ii adevarat pt ca imi arata si Gps ca merg cu 240 ...*****ie viteza si pe compiuteru de bord ...si am mai auzit cazuri dinastea...cam topate masinile merge mai mult cu 15..20 de km decat scrie in talon...eu nu zic ca ajunge usor dar incet incet ajunge si la 240..am si alte exemple un Bmw 320 de 150 de cai in talon 211 si a mers cu 226 de km si am si alte exemple dar nam chef sa le scriu!!
|
Quote:
C270CDI(170cp)-vit max.=230km/h C320CDI(224cp)-vit max.=246km/h In concluzie tu prinzi aproape cat un C320CDI de 224 de cp!:lol: Iar 320D-150cp are vit. max=221km/h...si chiar atat prinde(se poate dovedi cu BC.-ul masinii) ;) |
Pai eu zic ca un C270 CDI si un C320 CDI merg sigur 250, dar nu mai mult ca-s limitate .... niciodata constructori auto no sa puna viteza maxima reala la masina...toate merg mai mult decat este scris in talon. ;) Si cu Bmw eu am un unchi care mi-a zis ca a mers 226 .....poate a mintit nu's.:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
240 km/h(pe kilometraj):Seat Leon FR 1.8 T 180 CP(generatia trecuta)
270 km/h Golf V GTI:Cip Tuning+evacuare complet schimbata+blow off valve....cam 260 CP.Bineintes eu eram cuminte in dreapta :D.La GTI sunt curios care era viteza reala.... |
Quote:
|
pt cei ce detin renault , orice model din gama . de exemplu dau renault clio symbol , are 250 pe bord , pentru ce ? mai mult de 185 nu prinde ( pe bord ) in talon scrie 175 , ultima oara pe autostrada acu a ramas blocat la 190 ( eu sunt inca pieton , tata soferu') eroare dupa 150 km/h cred k e de vreo 10 km/h , dak nu mai mult ... in fine , revin .. de ce 250 pe bord , cand masina nu prinde nici 200 :|
|
Quote:
|
Fiat Doblo 1.9 multijet 2007- 120 CP - Viteza maxima in Germania - 200 km/h bord - 187 GPS
Viteza maxima Romania - 190 Bord -178 GPS |
parerea mea este ca, acesti constructori ne dau o viteza maxima la care masina rezista, si se poate controla in siguranta, de aceea daca ai depasit viteza asta si tia zburat o roata nu ii mai poti trage la raspundere.
este doar parerea mea! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning