Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Atentie pe cine desemnati ca moderator (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3951-atentie-desemnati-moderator.html)

IS 18 BOG 09-03-05 06:14

oo e super ... propun si eu pe OCTAV ... el s-a implicat f mult mai ales in acest topic .. si-a dat interesul ;) ...

TheSinner2 09-03-05 09:06

Si eu sunt de acord cu XS. Cred ca va fi un bun moderator.. mult mai obiectiv decat altii de pe forum... si am increderea ca o data ce va fi numit... nu mi se vor mai sterge post-uri fara motiv :wink:

radutzu 09-03-05 13:56

uraaaaa bine k ne-am calmat cu totii:D LET IT BE OCTAV

gribelu 09-03-05 18:43

de acord si eu cu XS... baiat bun! Daca are timp de asta, eu bag o fisa pentru el...

P.S. oops... am postat cu gribelu.. asta se poate sterge acum sunt OdiN2 ca sa reflecte numele din alte parti... odin simplu e furat si nici macar folosit :(

XSW 09-03-05 18:50

Mersi mult pt. suport guys.

golf4tunat 09-03-05 20:31

:shock: - cam asa am ochii dupa cate sau scris aici ... am reusit sa citesc si eu toata discutia si ma bucur ca sa ajuns la un consens ... sincer eu nu prea stiu cine sunt personajele dezbatute nu am apucat sa le cunosc dar poate la una din urmatoarele intalniri ( de cea programata nu am stiut ... nu prea am mai intrat pe forum ) o sa am ocazia sa vad pentru cine sa facut atata valva !!!

P.S. Gasiti si voi sa va certati din alte motive ... astea ar trebui discutate

P.S. 2 Poate la tuningshow-ul organizat pe 27 o sa vine si cei din Iasi , daca nu sa participe macar sa vada minunile pe 4 si 2 roti din romania !!!

See you then !

TheSinner2 09-03-05 20:46

mergi in buc pe 27? lasa mesaj.. poate plecam mai multi :twisted: sa facem galagie prin capitala 8)

Gratzian 10-03-05 01:46

done... bafta in continuare la toata lumea...

si sa uitati ideea ca exista tabere... 4tuning inseamna altceva... sunt exemple foarte evidente ca pe 4tuning coexista grupari divergente....
stiti si voi
deci 4tuning nu este impotriva nimanui
din pacate mai se gaseste cineva impotriva 4tuning...
sa speram ca e depasit momentul...

nu uitati ca acesta este un inceput... de voi depinde cat de mult si bine se va dezvolta aceasta miscare...
este pacat sa o incetiniti prin conflicte si orgolii

oricum, ce este important este ca aveti suportul meu
iasi este unul din cele 6 orase importante in dezvoltarea acestei miscri auto, si unde vom trece la urmatoarea etapa de implicare...

vesti bune in curand !

Gratzian 10-03-05 09:13

aici continuati doar daca mai e ceva de spus la subiect...

XSW 10-03-05 12:10

daca nu sunt obiectii, maine sterg topic-ul asta buclucas. Daca mai vreti sa ramana spune-ti aici ...

Gratzian 10-03-05 13:16

inca nu, mai lasa 2 zile, te rog...
sterg eu poimaine daca nu mai e nici o problema, ok?

XSW 10-03-05 13:25

okay si mai bine asa

IS 18 BOG 11-03-05 07:59

eu as zice sa nu fie sters ci inchis !

kapp 13-03-05 17:33

ma stati sa spun si eu ceva..

ce atata scandal ma? ma park dak ai fi moderator sau admin sau eu mai stiu ce ...
sau sunteti pusi in caz ca unu injura sau ceva sa nu sara CNA PE voi..

ma mai multa intelegere intre voi, nu va mai luati de la orice.....
sunteti niste baietzei toti...

XSW 13-03-05 17:58

neatza kapp, acum te-ai trezit si tu :P era incheiata povestea de zile bune

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning