![]() |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
ca la noi, la nimeni :))))
|
fratilor ne facem de kko cu circuitul asta de ***...saracii bolizi...chiar sunt curios la sfirsit ce declaratii vor da organizatorii...
|
56 Attachment(s)
de azi poze
filme mai incolo restu mai incolo |
noi sa fim sanatosi...s`au mai vazut d`astea:iepuri,caprioare din ce`mi amintesc...noi suntem originali si avem catzei :))
orice s`ar spune eu aplaud organizatorii!!! daca tot nu avem circuit.... |
vai.. ce accident a avut loc la sfarsit..
cred ca dintr-o ora, cel putin un sfert de ora s-a mers cu safety car-ul.. |
da,pacat!pilotii au dat chiar totul!
urmeaza calificarile FIA GT pe antena2.nu`l am,dar e pe net :D |
daca nu ma insel parca ala de pe antena 1 a zis ca, calificarile FIA GT vor fi pe antena 2 incepand cu ora 17:15
off-topic: stiti cumva mai transmite cineva DTM??? |
tot off`topic: DA,pe Sport Klub TV:21.45 Motor: DTM 2007, la Lausitz, calificări
http://www.prosport.ro/index.php?sec...index&id=18497 |
deci cum ziceam..
"Un cîine a reuşit să intre pe pistă în timpul cursei de FIA GT3 Cu aproximativ 20 de minute de finalul cursei, un caine maidanez a patruns pe pista prin dreptul tribunei VIP, situata in primul viraj al circuitului. Speriat de zgomotul masinilor, cainele a fugit spre linia boxelor reusind sa patrunda. Acolo acesta a fost gonit spre iesire de oamenii de ordine impreuna cu cativa mecanici. In acest timp comisarii de cursa fluturau steagurile galbene. Cainele nu a putut fi prins si a patruns din nou pe pista. Numai norocul l-a salvat pe patruped fiind gata gata sa faca cunostinta cu un bolid de FIA GT3. In cele din urma cainele s-a indreptat pe pista pana la locul pe unde a patruns, parasind circuitul din jurul Palatului Parlamentului in aplauzele spectatorilor." autof1.ro |
Quote:
|
si accidentul despre care am zis mai sus, intre 2 Aston Martin
https://www.dailymotion.com/video/x20sae_accident-2 |
dar derapajul acela al Lambo`ului?cat imi doresc sa`l mai revad :(
|
foarte panoramic unghiul sil4tuning, erai la VIP :?: ;)
Quote:
|
nu stiu daca a fost tocmai un drift...ca driftul presupune un derapaj Controlat :d iar nenea ala a scapat bolidul..dar vai vai ce aproape o fost de parapet am zis tot"au au au auuuu aaaaaah ce`o scapat"!!! :)))
|
deabia astept ziua de maine, pana acum a fost super tare, pacat de unele incidente neplacute. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning