![]() |
Re: Performantele Voastre
sa va zic una tare, pot scrie mai multe, ma rezum la asta ca e cea mai tare
acum 1 luna am fost in bulg/sofia, pe drumu de intoarcere am fost oprit de militzie de 7 ori ( in bulg ), bineinteles ca la fiecare oprire am fost nevoit sa dau 15-20 leva ( 20leva ~ 9 euro ), mizilic, si asta ptr motive crunte ( radare luate in mare plin, depashiri pe linie continua ). La ultima oprire, surpriza, nu mai aveam leva, aveam euro si lei, ma apropiasem cat de cat de granitza cu rom; militzienilor le`am spus ca am doar lei, ei mi`au raspuns intr`o romana stricata ca accepta lei. Bag mana in buzunar, :) surpriza, aveam doar 5 lei in ala, cand i`au vazut nemancatzii mi i`au smuls din mana shi mi`au dat actele, am ras ca un tampit pana la bucuresti... Concluzia, in bulg potzi sa omori si om pe strada, daca dai niste leva esti nevinovat :))) ( totzi, dupa ce le dadeam spaga, aveau o vorba: "facem un compromis" ) |
=)) parca suntem in romania :P
|
sunt clan leaderul celui mai puternic clan de counter strike din tulcea :D
|
Quote:
shobolan de calculator .. mai iesi si tu draq din casa k se muta tulcea si nu-ti dai seama ;) |
ahahhahaah psycho ! clan clan dar sa mor de am auzit de vreun clan ... buhahah ! eu sutn in clanul Shaormistilor cu obraznick suntem lideri pe centru =)))
|
|
Quote:
|
stiti aia cu cate tii pe picior cu mingea ? de o faceam inainte de a juca 21 .. cine tine cel mai putin sta in poarta bla bla bla... am facut 276 fara incalzire ... cu tenesii mey preferati kre ii aveam de 3 ani :)
|
Pai ca performante ar fi urmatoarele:
Prima oara cand mi-au cumparat parinti pc... am stat 36 de ore lipit de el :D dekt de 2 ori am mers la toaleta. Am mancat 4-5 shaorma intr-o zii[medii] :D datorita gabaritului Mi-am rupt mana dreapta de 2 ori ,dand cu pumnu in perete[din greseala] :rolleyes2 |
33 de ore de condus ...cu dacia 1310 pana la bodrum turcia...
|
Quote:
|
pey pot sa stau pe o scara in ekilibru fara sa fie sprijinita de ceva (nu in varfu scarii...e imposibil..cred) ..am tras cu o pusca de calibru 22-23 am uitat...am salvat o colega dintr-o piscina pt k a ramas intepenita cu piciorul in tubul de aspiratie a apei...era sa mor in munti bucegi (a cazut o piatra cam cat un volan de mare la vreo cativa cm de mine..) si,..cam asta imi aduc aminte..
|
am baut destul alcool pe parcursul la aproximativ 28 de ore...precizez 32 de ore am stat nedormit asta insemnand la mare de 1 MAI
|
Quote:
acum pt bac fac..scot 6.5 fara incalzire.... nu recomanda am facut intindere 2 sapt am stat pe margine :| oricum la start eu unul pierd mult... am inca unul cu care fac...se vede clar cum primii 5 m sunt ai lui dupa care cum am dat a3a m-am si dus :):twisted: |
Eu am mers in continu , timp de 28 , iarna ITALIA (TORINO) => ROMANIA (BT) . Atunci am facut cele mai multe depasiri (aveam si cu ce => GOLF 2.0 GTD 170 cai , trage golfu' ala la greu ) . Cred ca mai multe peripetii cu masina o sa va spun cand imi ajunge "mucutzu" tank ! Cu respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning