![]() |
Re: Cielo-ul meu...
s-a crapat de la sine sau ai luat vreo pietricica ??? arata ft bine masina asa, felicitari
|
Sal'
Lao Frumos mai arata proiectoarele alea! Cam cat te-au ajuns? Am vazut ca ai oglinzile altfel decat cele clasice de cielo, par a fi de opel, asa e? Sau sunt de la modelul nou, fabricat la noi? |
sunt de cielo modelel facute in romania parca(ma insel? )
sunt si de kadett, vectra astra |
Quote:
|
Oglinzile astea se puneau pe GL-urile koreene şi ulterior pe Standardul românesc, cum e şi a mea.
Cu proiectorul, cred că mi-a sărit o pietricică din drumurile noastre impecabile. Au costat 110 ron. |
Dap, arata bine cu suspensia noua :)
Capota aia nu o mai reglezi si tu sa vina un pic mai jos? ca parca e cam mare luftul intre capota si faruri... |
Eu o tin asa, din tampoanele alea de cauciuc reglabile. Daca o las mai jos, ma enerveaza ca trepideaza in mers. O vad cum se misca.
|
Eu nu le am din fabrica (o sa le pun), dar stiu ca sunt 2 tampoane, unu pe fiecare aripa, care tin capota pe la jumatate fixa...poate fiindc aiti lipsesc astea doua face asa. Si la mine se mai vede cum trepideaza :(
|
Quote:
apropo bara e TARE FRATE. |
Chiar se simte bara aia? banuiesc ca se monteaza fara nici un fel de problema, nu?
|
Tampoanele reglabile de care zic eu sunt înşurubate in capotă, nu pe calandrul faţă.
Msiu, ştiam că te tare bara, numai cine nu ştie despre ce e vorba nu crede. Mă bucur că-ţi place. Dacă mai auzi şi pe altcineva... Se montează relativ uşor, trebuie multă indemânare in ocolirea diverselor "obstacole", cand o introduci in locul celeilalte. |
Stiu de care tampoane zici tu, eu ma refer la alte doua tampoane. Nu sunt reglabile, vin intre aripa si capota, nu stiu cum sa-ti explic....prinse pe aripa, cam in dreptul cutiei de la filtrul de aer si baterie, cam pe acolo...
Asi schimba si eu bara Lao, dar nu chiar acum. Nu e nevoie de rampa? Stiu ca am schimbat si la Dacie bara asta si m-am chinuit f mult sa o pun la locul ei... |
Sal'
Lao Ziceai ca bara e 70 ron? Cum ii zice la bara? Bra de torsiune sau bara anti ruliu? |
Bara este anti-ruliu. Ruliul este înclinarea maşinii in curbe.
Geo, ştiu şi tampoanele alea, le am şi pe alea, dar după cum ţi-am spus, dacă nu le ţin pe cele reglabile cum le ţin acum, trepidează capota. |
se monteaza relativ usor dar greu in acelasi timp da trebuie rampa.
lao nu zici nimic de arcuri ma intereseaza si pe mine. am si eu ceva pentru voi daca va intereseaza off topic anvelope vredestein la preturi bune da bune si cu montaj si echilibrat moca. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning