![]() |
Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
asa ce pot sa spun.... din cate am inteles eu de la grigo care a stat pana pe la 22:15 acolo... lucrarile ar fi fost jurizate... da numai ca anumite lucrari nu aparsera si asa este nevoie de o noua jurizare... sper sa aflam rezultatele cat mai rpd... Eu nu mai pot intra tot timpu pe net ca am ajuns si eu acasa (tg-jiu) si nu am am PC-ul aici... am sa mai intru de la sala pt. a vedea cum mai sta treaba... azi eu am stat decat 2-2,5 ore pe acolo... pana a pleca eu toate lucrarile ereau... dupa nu stiu ce s-a intamplat... grigo mi-a spus ca si din lucrarile mele au disparut... decii pana la urma nu ma intereseaza... eu am originalul si il pot folosi cand vreau daca e asa...
Ne mai auzim in cursu saptmani astea... |
Quote:
ori lumea le-a iubit asa de tare incat le-a vrut acasa ori creatorii lor le-au vrut acasa ori nishte disperati le-au luat ca lucea hartia :-P si nu uitati - dupa sondajul care a fost facut la fata locului (cu "") - 9 din 10 copii mici prefera lucrarile in culori curcubeu si culori sclipitoare 8) |
Quote:
si inca ceva - atata timp cat 4tuining vor lua o decizie corecta, pot sa se lungeasca cu jurizarea - asta din parteaq mea ce putin :arrow: |
unde erau lucrarile dupa parerea mea nu trb sa fie nici o mashina...ca asha ne si inghesuiam pe acolo si nush ce cacaturi d'astea si mai ales dak ala cu subaru a plecat ca tzaranu si a stropit lucrarile
|
:)) cat am stat yo 4 ore nu s-a inghesuit nimeni la ele ;) .....cat despre stroit.... a fost taranie dar ale mele erau sus (cel putin 2 din cele 5 care trebuiau sa fie) ....... intrare libera pt vtuneri zicea cnv ? :)) don`t make me laugh
|
Quote:
|
din cate imi aduc aminte cel cu subaru akm depinde care ......... parca erau 2 nuh ??
|
Quote:
ale lui top art (mai ramasese vreo 2) una era rupta cred ca a tras ca animalu de ea si a mai ramas aia clay vreo 2 ale lui ruver si ale mele au disparut toate de la non brush a disparut subaru imreza rosu si inca una sau doua nu mai stiu exact ... de la restu chiar nu mai stiu si sunt sigur ca cine le-a luat le`a luat pt ca iau placut lucrarile ...zic eu deci nu au disparut toate ... doar cateva ... acum sa va spun cum sta treaba cu jurizatu ... eu am plecat pe la vreo 23 30 de acolo ... am stat si am discutat bine cu gratian .... deci se va juriza din nou pt ca jurizarea s-a facut atunci cand nu erau toate lucrarile .... lucrarile vor fi trimise la juriu si ei vor vota iar ... deci mai tre sa asteptam putin ... |
este ok asa :) dak se jurizeaza din nou :) pe comp unde se vd toate detaliile,dak intradevar ai fkut c/p sau brush :) .asteptam si 'om vedea
|
Quote:
|
Quote:
nush daca a fost vreo intentie rea ... lucrarile au fost luate cat timp eram atenti la premiere ..... probabil persoana pesroanele au vazut ca se strange totul si ca era cam "pustiu" pe acolo au zis ca pot sa le ia ....zic eu ... |
Quote:
adica asa mi`a spus zoliat ca se va vota ... si imi aduc aminte ca ad1 era cu foaia si cu pixu si probabil ca juriza ... nu sunt sigur daca asta facea ...dar mie asa mi sa parut |
Quote:
|
pai asa e foarte impartial sa jurizeze la spartul targului gen "hai bem un suc, sa ne uitam la niste poze cu masini si le dam si la fraierii aia ceva sa nu se supere". dar e deja prea tarziu... :rolleyes2
|
mare chestie dak jurizeaza din nou...poate o sa faca mici modificari juriu sau sa ramana cam la fel da dupa mne nu vad cu ce ar favoriza pe vre'o unu chestia asta ca si inainte tot pe calc pe le vedeau din cate am inteles
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning