![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
Nu mai e. L-a dat
|
:(
oki daca mai auziti ceva...sa puneti un anunt. mersi |
nu era g60....era unu cu 2 carburatoare care numai motor nu era. Se vede in una din pozele care le`am pus.
|
vr6 ceva de vis de cand imi doresc si eu asa ceva .succes si asteptam sa vedem cum iese
|
inca o saptamana si e gata....am avut un noroc cum numai eu am...am prins vreo 2 sarbatori, dup`aia a venit garda peste ala cu serviceu si n`a putut sa lucreze,,,etc. Sper ca la sfarsitu saptamanii sa fie gata.
|
multa bafta Geo si sper sa o scoti ( masina ) pana pe 2....arata belea:Dsa`mi dai si mie un buzz pe messenger sa vb in legatura cu jantele.....
|
bafta in a termina masina pt k ai nevoie dupa ce am citit pe topicul tau.Sper si io la vara sa bag masina mea in ,,reinoire".Bafta multa si imi place cum iese masina.Sa ai parte de ea
|
Mersi. Nu am mai intrat ca am avut de alergat. Bineinteles au fost complicatii cum se intampla mereu la manevre d`astea.
Nu se potrivea rezervorul de la VR6 pe caroseria de G60. Drept urmare: am plimbat masina prin oras cu platforma de vreo 4 ori. Au decupat mecanicii si au incercat sa puna rezervorul cu niste improvizatii dar iesea in portbagaj si toata tabla intre lonjeroane era decupata, asa ca ne`am gandit sa taiem portbagaju de la celalalt si sa il sudam cum ar trebui. Asta a durat vreo 2 zile cu programari, nu au avut argon, etc. In sfarsit. In momentu de fata nu se potriveste cadrul din fata de la G60 cu radiatorul de la vr6 asa k trebuie niste mici improvizatii si acolo dar se poate. Mai trebuie pus radiatorul, antigel, ulei si tot ce`i mai trebuie, interiorul care e deja pe jumatate gata, xenonul, muzica, si de reparat turometrul. Pana sambata apar cu poze gata. Deja am comandat jantele dar pana vin mai e...asa k ma plimb cu astea care le am ...BBSurile, care se vad ca sunt obosite. Sper sa fie bine... |
kaluvr6 , prezintate cu 1 id de mess acu :)) , sau da-mi u add te rog: [email protected]
|
salut. felicitari pt masinuta e frumoasa foc.
Vreau sa te intrab si eu: cand ai aduc masinuta cealalta din germania ai facut vre-un act ceva cu germanul si cat te-a ajuns sa o aduci aici?? Ce taxe ai platit p-acolo sau pe la noi ca sa o aduci? |
Quote:
|
astia cu corrado , dati-mi si mie add VA ROG ! [email protected]
|
mare intrebare cum te-ai inteles cu distribuitorul ala si cu carburatoarele nu ti-a batut avansu
|
Masina a iesit pe strazi .... merge super
Azi ii se pune muzica iar maine va intro intro sedinta foto :D si veti vedea poze cu ea. Daca compari pozele cu ea de la inceput .. si de acum zici ca sunt 2 masini total diferite;) |
deci e gata 99% mai sunt chestii minore de lipit si rectificat dar e gata
am pus cateva poze da ma bazez pe aronel sa puna mai multe maine facute frumos. IN SFARSIT E GATA!!! Ce parere aveti?? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning