Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   CRITERII Best Autohtona?!?! (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/34543-criterii-best-autohtona.html)

Lucian 25-03-07 12:16

Re: CRITERII Best Autohtona?!?!

Taxe momentan nu sunt pt ce e produs in CE . AUTOHTÓN, -Ă, autohtoni, -e, adj. (Adesea substantivat) Care s-a format şi s-a dezvoltat pe teritorul unde trăieşte (şi în prezent), care este originar de aici; băştinaş, aborigen. [Pr: a-u-] – Din fr. autochtone

P.S. - Sebi ... m-ai vazut pe mine la A1 ?

Hondarul 25-03-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 816687)
Taxe momentan nu sunt pt ce e produs in CE . AUTOHTÓN, -Ă, autohtoni, -e, adj. (Adesea substantivat) Care s-a format şi s-a dezvoltat pe teritorul unde trăieşte (şi în prezent), care este originar de aici; băştinaş, aborigen. [Pr: a-u-] – Din fr. autochtone

P.S. - Sebi ... m-ai vazut pe mine la A1 ?

Si cu asta e totul clar. Cine s-a format si dezvoltat in Romania? Dacia si Oltcit. Da, ele poate sunt inspirate din Renault si Citroen, dar MARCA este Made in Romania, creata si nascocita de Romani. Daca Cielo a fost desenata, gandita si lansata in Romania, mai ziceam. Dar este doar o masina coreana, cu fabrica in Romania.

bodyspeed 25-03-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 817168)
Si cu asta e totul clar. Cine s-a format si dezvoltat in Romania? Dacia si Oltcit. Da, ele poate sunt inspirate din Renault si Citroen, dar MARCA este Made in Romania, creata si nascocita de Romani. Daca Cielo a fost desenata, gandita si lansata in Romania, mai ziceam. Dar este doar o masina coreana, cu fabrica in Romania.

si aici vom pune punct la toate cele 7 pagini.care s-au creat .. si s-a ajuns tot aici.. OLTCIT vs DACIA vs ARO vs ROMAN.......

SEBASTIAN 26-03-07 00:00

Cel mai bun Mercedes tot BMW-ul ramane!

Lucian 26-03-07 00:15

Sau Dacia cu spoiler de BMW. Stiu eu una ! I-am vazut pozele la o firma de tuning din Vitan si ... in revista 4Tuning ! :)))))))))))))

Gratzian 26-03-07 01:54

s-a lamurit?
se pare ca da...
mersi, hondaru.

SEBASTIAN 26-03-07 08:34

Daewoo trebuie sa intre in concurs cu modelele autohtone.

Lucian 26-03-07 09:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 818038)

.... la un tuning show care se tine in Korea .

bodyspeed 26-03-07 10:06

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 818082)

da.. la korea de sud sau de nord :idea:

B-69-TAU 26-03-07 17:23

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 818038)

daewoo sa stea afara...:lol::lol::lol:

NSL_Doru 26-03-07 20:12

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 818808)
daewoo sa stea afara...:lol::lol::lol:

Tintesti sus dl. TAU :) Bafta multa ! Aveti si competitori pe masura ! mult noroc la toata lumea ... sper sa se mai revina catusi de putin la ideea pe care am lansat-o pe prima pagina si sa lasati deoparte discutia despre "Daewoo masina autohtona" !

bodyspeed 26-03-07 21:22

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 819028)
Tintesti sus dl. TAU :) Bafta multa ! Aveti si competitori pe masura ! mult noroc la toata lumea ... sper sa se mai revina catusi de putin la ideea pe care am lansat-o pe prima pagina si sa lasati deoparte discutia despre "Daewoo masina autohtona" !

sti tu,,,pe cineva :rolleyes2
bafta tuturor..

B-69-TAU 26-03-07 22:54

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 819028)

in viata daca nu vrei mai cat mai mult degeaba traiesti, nu? conteaza cel mai mult sa incerci, eu zic ca am facut totul in privinta asta!
urez multa bafta colegilor "autohtoni"!
see you there!

SEBASTIAN 26-03-07 23:57

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 818082)

e si asta un pdv, dar totusi e MADE IN ROMANIA

wolfgang_69 27-03-07 00:01

frate..concurenta e binevenita,nu?parca te simti mai bn knd invingi mai multi.poate pana la urma o sa intre si baietii cu tico ca tot sunt ei "ridiculizati" de fericitii posesori ai daciilor :P

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning