Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   The Rocket Ono41 (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/34300-the-rocket-ono41.html)

mikafly 13-03-07 16:14

Re: The Rocket Ono41

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 795847)
tare :))))

Fuarte tare!!!...

EvLSant0S 13-03-07 20:53

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 795836)
am asteptat 3 zile nu am nici un raspuns ..... am vazut ce fel de pers este si ONO .. felicitari pt curaj ...... PT MINE ACEST THREAD ESTE INCHIS ..... MULTA SANATATE TUTUROR

cate ore are o zi pentru tine ? 10 ?
unii chiar au treaba, spre deosebire de altii , n-au timp sa citeasca forumul asta la fiecare ora/zi ;)
asteapta ...
si elegant ar fi s-o datzi in pm`uri de acum incolo ..
adica detalii si etc..
bafta

lascarica 13-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 796508)
unii chiar au treaba, spre deosebire de altii , n-au timp sa citeasca forumul asta la fiecare ora/zi ;)
asteapta ...
adica detalii si etc..
bafta

Cred c-ar fi de bun-simt sa-i lasi pe cei ce au de raspus la provocare si pe Daniel sa raspunda...tu raspunzi pe post de...ce? ...chiar daca vad ca esti foarte la curent cu toate despre toti...stii cand si cata treaba are fiecare si daca are sau nu browser pe telefon....:???:

ono41 13-03-07 23:14

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 795836)
am asteptat 3 zile nu am nici un raspuns ..... am vazut ce fel de pers este si ONO .. felicitari pt curaj ...... PT MINE ACEST THREAD ESTE INCHIS ..... MULTA SANATATE TUTUROR

Tu cine esti si ce vrei? Inchis pt ce? M-ai provocat sau cum? Eu nu am auzit in viata mea de tine iar asta inseamna ca nu meriti atentia mea asa ca dute fa ceva in buzunar si cauta-ma pt ca m-am saturat sa fac intreceri cu oameni care sunt vai de ei.

Lucian 13-03-07 23:19

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 796508)
asteapta ...
adica detalii si etc..
bafta

Tu in ce fel esti implicat in discutia celor doi ??!! ca eu tot nu pricep

Lucian 13-03-07 23:24

Ono ... e fix problema ta pe cine consideri tu "forjator" sau ca alearga tare. Dar din ce spui reiese ca te dai doar cu cei care alearga tare si tu ii cunosti. Pai daca ii cunosti de ce nu ii suni sa te dai cu ei ? Pt ce mai e acest topic ? Este singurul care te-am provocat pana acum la o cursa PE MACADAM . Ar trebui sa-ti dea de gandit .... e primul si SINGURUL care te-a provocat pe macadam. A acceptat ca in cazul in care esti mai bun sa-ti lase masina. Daca refuzul tau e motivat doar financiar .... ma faci sa cred ca te intereseaza banii nu cursa si atunci nu stiu ce sa mai cred.

ono41 14-03-07 00:44

Topic Inchis

Atunci cand o sa aveti banutii necesari , sa ma contactati pe pm , pana atunci tot ce s-a scris pe aici e vrajeala de tastaturisti.

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning