![]() |
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)
Quote:
|
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)
Quote:
Intradevar, Loganu nu este o masina pt raliu urban. |
1 Attachment(s)
Quote:
dar odata ce masina fabricata la colibasi se ansambleaza in cantitati mari si mai ales se si exporta in vest ..... atasez mai jos dovada sigurantei oferita de ..... cielo testul e efectuat la 54km/h si nu la 64 conform normelor ncap |
Quote:
|
stai linistit ca nu se face cielo asa la 54km/h.
am avut cielo din 2000 pana acum juma de an si am avut 2accidente cu el si cu viteze peste 70km/h si nu s-a facut asa. te pup |
Quote:
|
Quote:
un simpla ideie am vrut sa evidentiez mai sus...cand soferul taxi-ului nu a respectat indicatorul stop si s-a intamplat incidentul.....el avand umarul luxat si fata plina de zgarieturi.ma mir ca a scapat doar cu atat...la ce colac se facuse masina si eu doar cu bara si capota indoite+farurile sparte.deci impactul nu a avut viteza mare nu vreau sa arunc cu noroi in cielo....spun o realitate,dar vad ca multi sunt orbiti de calitatile acestei masini de parca e perfectiunea intruchipata.a fost masina super buna la timpul ei,adevarat...dar e o conceptie invechita.asta vreau sa atrag atentia.si bunica era tanara si frumoasa la timpul ei....dar acum...... e o alternativa buna pt 3500e....dar nu perfecta o seara buna va doresc tuturor... |
Quote:
|
imi pare rau se vede ca esti fan infocat logan la bani care ia dat tata pe loganul acela putea sa ia alta masina mai veche mult mai buna si mai capabila legat de clasa imi pare rau sa te anunt fac studii superioare omule imi pare raud e tine ...crezi ce vrei oricum logan a naspa si vorbesc din ce stiu ca am unu in garaj til vand daca vrei...e varza omule nici cielo nu e perfectiune frate da la bani care il dai pe el e multumitor cum merge as vrea sa vad loganul peste 10 ani o sa cazi din el ca din dacia 1310
|
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan?
legat de motorizarea de pe logan da ai dreptate cel diesel ii dau nota 10 doar la motor in rest e varza benzinarul are cam obositi caii ori saraci is in vacanta..consuma vai de el :))) trezestete omule meri cumpara un logan si umbla cu el numai vorbi din reclame si nu uita compari cielo care e o masina aparuta mult inaintea loganului..loganul e o masina recenta deci trenuia dotari ca atare are succes ina frica dar in europa :)))))) au oameni bani blocati in conturi si nu le cumpara poate
|
Quote:
|
motorul de 16v de pe logan cu 100 si ceva de cai nu trebuie sa nu il luam in seama....creca face muci orice cielo normal in afara de dohc 16v...eu am si logan si sa stii ca se infige dar nu mam pus cu cielo desi am si cielo....dar cum sa fac...tata la logan si eu la cielo...creca il fac si cu diferenta de 100 de cai pe tata ca ala nu vrea sa bag picioru in ea...:-P:-P:-P:-P:-P
|
da mai petrica am zis doar adevarul..vorbim despre 2 lucruri total diferite cielo a aprut demult timp si a aparut la un pret rezonabil cu o serie de dotari in timp ce loganul frate daca il vrei full option trebe sa scoti ceva bani din buzunari ..dar decat sa iei logan nou mai bine un a 4 adus din germania :))) eu nu zic nimik dar cam asta iia devarul daca zicetic a loganul merge bine e normal e o masina noua orice masina noua merge bine inca loganul e inapoiat pe langa ce dispun alte masini noi la ora actuala si de cielo ce sa zic la anii lui si la pretul care il dai pe el e perfect nu poate fii ferari nu e miss perfectiunea e o masina ieftin de intretinut
|
nucu ai sa ramai uimit dar cielo inca pe 400 metri nu se face de rusine in fata mult doritei dacii de 5000 euro.
hai sa zicem ca 16v si 105 cai de la dacia nu`i 5000 euro...dar un cielo bun ii da fum pe 400 metri. si la timp conducand acelasi sofer. |
ai dreptate dacia dar ce sa faci mai sunt multi romani uimiti de logan :)) care de fapt nu e ceea ce pare sa fie e faina reclama dar multi au modificato cand spune tata iara ai trecut de scoala :))) si omul zice daci dute dracului ca iara am ramas fara frane :))) logan MCV masina de carat morti :))) e ca un dric
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning