Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

TzuTzu77 21-05-07 15:03

Re: Conducere fara permis

Si daca ramaneai schiop dupa un accident? Fugeai mai greu de aia care te alergau prin parnaie:lol:

Korne 21-05-07 18:51

Vezi cum scapam sapunul:lol::lol: nu mai vorbi din astea:D

TzuTzu77 21-05-07 18:53

pai poate inteleg si astia fara permis sa stea in banca lor, k nu se merita;)

Korne 21-05-07 18:54

aici ai dreptate...pentru alea 3 luni...mai bine stai pe tusa... decat dupa aceea sa ramai 2-5 ani fara permis, dosar, si in caz mai rau si cativa ani la baschet...

Robbie_kartistu 26-05-07 19:41

da buna idee.........mai ales intr-un oras mare........da dak esti intr-un oras mai mic ex(Hunedoara) nu prea ai treaba ;) . Dar tot ii mai bine in poligon

NT33EXE 28-05-07 15:27

sa conduci fara permis e inconstienta!...si doar penal...
da' asta nu o realizezi decat daca o patesti sau dupa ce ai luat permisul si iti dai seama ce implicatii poate produce.

26WRC 03-06-07 11:29

si eu am facut asta pama acum doua luni ...ieseam in fiecare sera pe 10-11 si dadeam ture prin cartier aveam cheia de la masina tot timpul la mine ...iar ai mei nici nu se gandeau ce fac eu cand ei dorm ...am tinut'o asa vreo 3 saptamani pana cand intr'o seara la un viraj de stanga pirintre niste stadute m'am speriat de o masina care era parcata in mijocul drumului si nu m'am mai concentrat la viraj si am lovit cu parte dreapta a barii un stlp de beton si am zgariat'o destul de rau si farul din plastic l'am zgariat (noroc ca nu sa spart) ...asta pe la 1 noaptea.....dimniata le'am spus la ai mei.........idea e ca am scapat destul de usor ( nu am luat bataie) dar mi sa luat cheia de la masina....modemu' pt o saptamana ....probabil daca nu as fi lovit'o si acum faceam acelas lucru.....

sebaaa 03-06-07 11:58

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 931186)
si eu am facut asta pama acum doua luni ...ieseam in fiecare sera pe 10-11 si dadeam ture prin cartier aveam cheia de la masina tot timpul la mine ...iar ai mei nici nu se gandeau ce fac eu cand ei dorm ...am tinut'o asa vreo 3 saptamani pana cand intr'o seara la un viraj de stanga pirintre niste stadute m'am speriat de o masina care era parcata in mijocul drumului si nu m'am mai concentrat la viraj si am lovit cu parte dreapta a barii un stlp de beton si am zgariat'o destul de rau si farul din plastic l'am zgariat (noroc ca nu sa spart) ...asta pe la 1 noaptea.....dimniata le'am spus la ai mei.........idea e ca am scapat destul de usor ( nu am luat bataie) dar mi sa luat cheia de la masina....modemu' pt o saptamana ....probabil daca nu as fi lovit'o si acum faceam acelas lucru.....

ai scapat usor..tin la tine cu adevarat parintii tai..
cu ce masina?

26WRC 03-06-07 12:00

un opel corsa c din 2004 de 1l

Robbie_kartistu 03-06-07 15:26

noh bine......una ii sa conduci noaptea....alta ii sa conduci ziua. Ii o mica mare diferenta mai ales la soferii incepatori (asa ca noi). Din fericire eu niciodata nu am lovit masina ; doar odata ma sarit un pushti in fata si bine ca au tinut franele dar tot l-am atins cu bara din fata.

Dimitris 10-06-07 19:19

ti-au luat modemul? :)))))) ce pedeapsa nasoala...

Doctorul 10-06-07 19:45

a luat si surioara mea permisul....:(( si pe mine tot ma mananca sa fur masina:(( btw... sasha... tata face minim 120km/zi ...

26WRC 10-06-07 19:53

stie cineva cu cate luni inainte de a inplini 18 ani poti sa faci scoala de soferi?

Geko 10-06-07 19:57

cu 3 luni inainte sa faci 18 ani.

26WRC 10-06-07 20:02

mss pt raspuns

mai am un an de mers cu bicicleta:)))......ihh crap' de nerabdare X(

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning