| rover_cabrio |
15-03-12 19:05 |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
Originally Posted by alex.p7m
(Post 4933321)
am vazut masina ieri la lumina soarelui am strans mana cu domnu rover asta :))) si i-am zis doar atat , mai tre muncit :P
o parere , masina e frumoasa mai trebuiesc bagati cativa banuti sa iasa bine dar nu e graba. tine`o ba sa ai si tu o masina a ta personala :))
|
stiu man daia nu ma grabesc cu ea :D , am fost cu 2.0i azi in BG sa ii fac ITP si Asigurarea mam trezit tarziu ca azi expirau actele si am tras o fuga grava :)) la 180 la ora plutea masinutza :)) avea o pedala in 5 de am ramas .........
la 3 si 10 min cam asa am iesit din Bucuresti , la 4 si 3 MINUTE dupe ceas eram in GIURGIU la si 20 eram in BG vama trecuta + masina pe treaba la ITP :)) ce mi-a placut ca a iesit din PRIMA la noxe nici o problema :D:D:D
AA ..si de bine ce am facut ITP si Asigurarea , cum am intrat in Giurgiu , la un semafor vroiam sa fac dreapta am dat prioritate la oameni s-a oprit un SOFER de GIURGIU fix in CURU meu la masina o BUBUITURA de ziceai ca aveam vreo 60-70 ora :)) faza in scurt cred ca mai mult de 20 la ora nu avea ala ...plm a infundat Putin spoilerul la BMW ...toba a miscato un pic ..bandoul zgarial ..omu Renault Megane 2 ...bot mutilat : spoiler infundat , far spart , grile sarite ...Lemne si Pietre dupe el ....ce facem FRATE : ma frate ..ai asigurare la Carpatica ....dami 1 COLA :)) ca lovituri in cur si asigurari la Carpatica am mai trecut prin dastea :)))
|