![]() |
Re: Comanda Eastbay
@Caius10
Eu cand plases o comanda la ei platesc TOATA suma atunci , pana cand nu le intra lor banii in cont nici nu te baga in seama. Sa platesti on-line cu card-ul , un vis frumos , pentru ca au luat foarte multe tepe din .Ro. La 50-60 de item-uri comandate saptamanal nu prea am de unde sa-ti cer un avans mai mic. @DaBotta Multumesc pentru raspuns si sustinere. Dupa cum i-am spus si lui Caius10 banii ii dau in avans , inainte sa plasez comanda. Dupa ce au banii in cont atunci ma baga si pe mine in seama si imi proceseaza comanda. UP! |
anunt valabil
|
urmatoarea comanda cand e ? :D
|
luni , daca te decizi ma anunti :)
|
http://www.eastbay.com/catalog/produ...=brand&sport=5
Size 10, masurat tot de pe niste Puma luate de pe eastbay, deci sunt sigur ca se potrivesc. Cu ocazia asta poate mai vede lumea si mai ia Speedcat-uri din astea ca sunt doar 20 $ acum. Nu am citit cum facem cu avansul sau ceva de genul. Cum vrei, asa facem. Daca vrei iti dau si toti banii sau cum doresti tu. Eu ii vreau 100% pe astia ca sunt super ocazie. Daca ar fi si mai multe culori mi-as lua mai multe perechi. Astept un semn pe PM. Bafta! |
Cunosc pe cineva care are speedcat-uri exact asa si e multumit de ele, iar eu am niste circat-uri si sunt la fel foarte ok. Deci , cu toata increderea :D
|
Quote:
Daca te pot ajuta cu altceva , let me know. @Snap : ramane cum am stabilit. |
urmatoarea comanda LUNI !
pregatiti banii din timp pls :) |
Quote:
Pfua .. data viitoare ii iau cu 5 zile inainte :D |
pana acum avem peste 2000 de curiosi :D
|
comanda luni
|
Luni Dau Comanda!
|
hello
tot nu au ajuns aia? :) si uuuup :D |
Salut SpeedeR , trebuiau sa vina in coletul pe care l-am ridicat ieri insa nu au fost in pachet.
Am luat legatura cu cei de la eastbay sa vedem ce s-a intamplat cu ele. Daca nu sunt in pachetele de saptamana viitoare ma tem ca va trebui sa alegi altceva :(. Sper sa o rezolvam si sa fie totul ok. |
eeeeeh, se mai intampla si la ei greseli..dk se mai poate sa trimita aku 9, k 8.5 sunt mai stramti, dar e ok si asa dk nu :D
cand vine pachetu? de rezolvat o rezolvam noi, chestia e sa trimita ei :D mersi :p |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning