Quote:
Originally Posted by GABBY_
klumea ideea dar de unde am incredere eu sa iti trimit 100 $ in avans ptr o pereche de adidasi ?e super greu sincer sa capeti incredere in astfel de afaceri.spor la treaba oricum si fara incidente neplacute
|
Stiu ca in ziua de azi e plin de tepari peste tot , prin targuri [ vad destui tigani care fraieresc oamenii cu haine contrafacute in vitan ] , pe net , pe forum dar mai suntem si unii de treaba. Daca forumul ar fi avut un rating ca pe okazii ar fi trebuit sa am destule calificative pozitive. Mai am user si pe un forum CG [ pun doar initialele ] pe care am user rating 100%.
Am zis ca va pot oferi copii pe mail la Buletin , Carte de alegator , Permis de conducere unde puteti vedea adresa mea, daca iti dau teapa [ si sigur nu pt ca nu imi sta in fire
] te poti duce la politie si in urma posturilor mele de aici poti pune o plangere , sigur se rezolva. Nu ma dau banii afara din casa dar nici sa ma bucur de banii altuia, ma multumesc si cu ce imi ramane in urma tranzactiilor.
Copiile dupa acte le pot face la ce rezolutie vrei tu, in general de la 700DPI cam greu sa falsifici ceva.
Cei care au luat pana acum de la mine au fost multumiti, nu le pot cere sa isi faca cont si aici pentru ca nu ar da bine, un user cu 1 post pe forum are aceeasi credibilitate cu cea pe care o am eu acum in fata ta.
Poti vedea in topicul cu masina mea si numarul masinii , dupa cele provizorii , actualmente pe masina te poti duce la politie si poti afla cui i-au fost inmanate... sunt multe modalitati de a afla cine sunt, orice , dar nu tepar.
Gabi iti multumesc de aprecieri, daca e zi-mi si mie cu ce amici de-ai tai am facut afaceri ?
Useri cu care am lucrat de pe forum : Ahoe, Steaua23, Cioli 17 , Madskilz, Michael , Corse , Speeder , Alexutzzz si lista cred ca mai continua.
Daca vrei poti da un search sa vezi ce topicuri am initiat eu si acolo ai si parerea user-ilor cu care am facut diverse combinatii..
O zi buna , comanda pleaca astazi seara ... daca vrea cineva sa intre in comanda de saptamana asta sa imi zica repede
.
Urmatoarea comanda este miercuri 22.11.2006