Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-11-06, 16:26   #1
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]
Default Comanda Eastbay

Salut

In fiecare saptamana fac comanda de pe site-ul www.eastbay.com

Comisioanele sunt :

* daca produsul ales de pe site nu depaseste 50$ comisionul este de 8$ , in care intra Transport + Vama + Comisionul meu , nu mai trebuie sa dati niciun leu separat.

**daca produsul ales de pe site nu depaseste 100$ comisionul este de 10$ , in care intra Transport + Vama + Comisionul meu , nu mai trebuie sa dati niciun leu separat.

***daca produsul ales de pe site nu depaseste 150$ comisionul este de 12$ , in care intra Transport + Vama + Comisionul meu , nu mai trebuie sa dati niciun leu separat.

**** de aici in sus pentru fiecare grupa de 50$ [ 200, 250, 300 ] mai adaugati cate 2$.

Puncte de intalnire :

* Luni - Vineri intre orele 09:00 - 17:00 cand sunt la munca ne putem vedea in zona P-ta Mihail Kogalniceanu sau statia de Metrou Izvor.
** Luni - Vineri intre orele 18:00-21:00 cand sunt pe acasa sau prin zona ne putem vedea la P-ta Trapezului [ intersectie 1 Decembrie 1918 cu Theodor Pallady ] sau la statia de metrou Nicolae Grigorescu [ Piata Salajean ].
*** Sambata-Duminica e putem vedea la P-ta Trapezului [ intersectie 1 Decembrie 1918 cu Theodor Pallady ] sau la statia de metrou Nicolae Grigorescu [ Piata Salajean ].

Banii se dau in avans! Transporturile ajung de obicei in tara cam in 2-4 saptamani, depinde cat de aglomerat e la vama, cate controale sunt, etc. Daca sunt probleme cu transportul sau cu vama termenul maxim de livrare este 4 saptamani.

EXEMPLU : Nike Cortez din imagine [ de dama, cei din imagine ] sunt in magazinele Nike 370 RON , pe eastbay sunt 40$ la care adaugati 8$ taxele si ajungeti cu ei la 48$ = 135 RON! Exemplele pot continua.

Pentru intrebari va stau la dispozitie pe forum sau la datele de contact din semnatura.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cortez.jpg
Views:	122
Size:	23.7 KB
ID:	174760  

Airbag-uri VW/Seat/Renault/Ford. ORICE MARCA! Daca nu am in stoc aduc la comanda! + Suspensii, faruri, stopuri, orice element tuning!

Telefon : 0731.200.767 - Razvan
razak is offline  
Old 14-11-06, 03:15   #2
B.v.L

Stage 5

B.v.L's Avatar

Member of:
[Fiat]
[MERCEDES]
Default Re: Comanda Eastbay

le trimiti si in alte zone ale tarii ? sau strict in bucuresti ?
B.v.L is offline  
Old 14-11-06, 09:06   #3
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Se rezolva si cu alte zone ale tarii imi pui banii intr-un cont si cand vin produsele eu ti le trimit prin curierat rapid [ te costa 15-20 ron ]. deci rezolvam in orice colt al tarii
razak is offline  
Old 14-11-06, 15:06   #4
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Cei care vor sa faca comanda sa-mi spuna din timp , la o comanda intra vreo 50 de produse ... so hurry up ... la cea de saptamana asta sunt aproape toate ocupate.
razak is offline  
Old 15-11-06, 00:51   #5
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

klumea ideea dar de unde am incredere eu sa iti trimit 100 $ in avans ptr o pereche de adidasi ?e super greu sincer sa capeti incredere in astfel de afaceri.spor la treaba oricum si fara incidente neplacute
GABBY_ is offline  
Old 15-11-06, 02:26   #6
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Niste garantii verbale cred ca ti-ar putea da incredere in Razvan. Personal nu am cumparat de la el (si a vandut destule pe forum) dar am amici din capitala care au facut afaceri cu el si pot spune ca e de incredere.

Mesajul asta nu ti se adreseaza doar tie, GABBY_, ci tuturor celor ce ar fi interesati de o colaborare cu razak.

Old 15-11-06, 09:17   #7
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
klumea ideea dar de unde am incredere eu sa iti trimit 100 $ in avans ptr o pereche de adidasi ?e super greu sincer sa capeti incredere in astfel de afaceri.spor la treaba oricum si fara incidente neplacute
Stiu ca in ziua de azi e plin de tepari peste tot , prin targuri [ vad destui tigani care fraieresc oamenii cu haine contrafacute in vitan ] , pe net , pe forum dar mai suntem si unii de treaba. Daca forumul ar fi avut un rating ca pe okazii ar fi trebuit sa am destule calificative pozitive. Mai am user si pe un forum CG [ pun doar initialele ] pe care am user rating 100%.

Am zis ca va pot oferi copii pe mail la Buletin , Carte de alegator , Permis de conducere unde puteti vedea adresa mea, daca iti dau teapa [ si sigur nu pt ca nu imi sta in fire ] te poti duce la politie si in urma posturilor mele de aici poti pune o plangere , sigur se rezolva. Nu ma dau banii afara din casa dar nici sa ma bucur de banii altuia, ma multumesc si cu ce imi ramane in urma tranzactiilor.

Copiile dupa acte le pot face la ce rezolutie vrei tu, in general de la 700DPI cam greu sa falsifici ceva.

Cei care au luat pana acum de la mine au fost multumiti, nu le pot cere sa isi faca cont si aici pentru ca nu ar da bine, un user cu 1 post pe forum are aceeasi credibilitate cu cea pe care o am eu acum in fata ta.

Poti vedea in topicul cu masina mea si numarul masinii , dupa cele provizorii , actualmente pe masina te poti duce la politie si poti afla cui i-au fost inmanate... sunt multe modalitati de a afla cine sunt, orice , dar nu tepar.

Gabi iti multumesc de aprecieri, daca e zi-mi si mie cu ce amici de-ai tai am facut afaceri ?

Useri cu care am lucrat de pe forum : Ahoe, Steaua23, Cioli 17 , Madskilz, Michael , Corse , Speeder , Alexutzzz si lista cred ca mai continua.

Daca vrei poti da un search sa vezi ce topicuri am initiat eu si acolo ai si parerea user-ilor cu care am facut diverse combinatii..

O zi buna , comanda pleaca astazi seara ... daca vrea cineva sa intre in comanda de saptamana asta sa imi zica repede .

Urmatoarea comanda este miercuri 22.11.2006
razak is offline  
Old 15-11-06, 12:56   #8
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by razak View Post
[...] Useri cu care am lucrat de pe forum : Madskilz, Michael , Speeder [...]
De ei 3 era vorba
Gabi is offline  
Old 15-11-06, 13:49   #9
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Eu din cate stiu toti au fost multumiti macar usor usor mai capata lumea incredere.
razak is offline  
Old 15-11-06, 15:53   #10
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

o sa comand si eu niste produse ... dar cred ca luna viitoare ... ca momentan am alte cheltuieli
ps: il recomand si eu pe om ...
steaua23 is offline  
Old 15-11-06, 22:36   #11
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
o sa comand si eu niste produse ... dar cred ca luna viitoare ... ca momentan am alte cheltuieli
ps: il recomand si eu pe om ...
Multumesc de aprecieri ! Cand vrei tu te servesc cu cea mai mare placere.
razak is offline  
Old 16-11-06, 08:37   #12
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Comanda s-a dat ieri seara.

Urmatoarea comanda pleaca pe 22.11.2006 , hurry up , daca ocup locurile inainte dau comanda mai devreme.
razak is offline  
Old 17-11-06, 11:43   #13
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

10 lucuri ocupate deja ... Hurry Up
razak is offline  
Old 17-11-06, 15:07   #14
octav

Stage 4

octav's Avatar

M-ar interesa sa fac o comanda pentru o pereche de ADIDAS Men's Beckenbauer cu codul: 447732 (marimea 11.5, adica 45.5 europeana).
Trebuie sa-mi inmanez 38$, ramane sa stabilim cand.
Te rog trece-ma pe comanda de pe 22 cu aceasta pereche si confirma-mi pls daca intra pe comanda.

garbu_octavian@yahoo.com
Old 17-11-06, 15:16   #15
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Av vb la telefon , ne vedem maine pt bani !

salut si o zi buna.
razak is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -