Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxim) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/260594-masina-second-vs-masina-masina-veche-vs-masina-3-4ani-maxim.html)

lord_wader 03-06-11 16:56

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Meriti banat definitiv de pe acest forum, asta e parerea mea, pe alte forumuri ai fi zburat demult. Noi nu avem nevoie de oameni ca tine. Romania nu duce lipsa de oameni ca tine, desi incerci sa nu pari, tu, de fel esti cam cocalar asa numai ca nu iti prea dai seama de asta. Adica nu ai puterea sa constientizezi ce esti. Tu nu stii sa vorbesti si sa-i accepti si pe altii, tu iti impui punctul de vedere cu forta, asa cred ca faci si in realitate cu sotia sau prietena.
Desi urasc sa fac altuia caracterizarea, in cazul tau am facut o exceptie.

raduku 03-06-11 19:29

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4370631)
PS: Suzuki face numai motociclete si scootere, in rest, la masini isi bate joc de clienti grupa mare :P
Da, stiu ca Suzuki "stift" nu e o masina buna, si nu pt ca nu are tractie spate sau cestiu ce pretentii as avea eu de la o masina, ci pt simplul fapt ca se strica la ele mai ceva ca si matizurile sau fordurile vechi. Un prieten a lucrat la o firma de paza ce avea un parc de astfel de masinute si imi spunea ca tot mereu au probleme cu ele chit ca aveau sub 100mii km fiind luate de noi din showroom la pachet!......si daca mai ai norocul sa ai si motorul de 1.3jtd de la fiat, ai pus-o de-un turbo la 80 mii km!!! .....asta este, doar se fabrica in Hungary, iar cablajele noi le facem rumanski prost platiti

Parerea mea e ca ar cam trebui sa-ti revizuiesti limbajul,e un forum public si nu toata lumea e obligata sa citeasca aberatiile tale.Din cauza celor ca tine am renuntat sa-mi iau BMW pe ultima suta de metrii.Detin un Suzuki de 5 ani si niciodata nu m-am simtit tras in piept de ei.
La fiabilitate masinile stau foarte bine iar Suzuki,daca nu stiai ,sau poate nu te-ai chinuit sa te informezi ca deh,ai BMW si le stii pe toate,este cel de-al doilea producator mondial de masini de clasa mica.Au o colaborare recent cu grupul VAG unde VAG le livreaza lor motoarele diesel si japonezii le livreaza nemtilor platformele pentru viitoarele masini de clasa mica ale grupului.Nu ai de unde sa stii,ca deh,sigla de pe volanul BMW-ului tau fortos iti da o stare de liniste si de''eu le stiu pe toate'' cum spuneam,nu ai de unde sa stii ca toata electronica masinilor Suzuki este asigurata de Denso,cea mai buna firma in domeniu.Sau ca in Ungaria doar se asambleaza modelele Suzuki,ca majoritatea pieselor ,inclusiv motorul si transmisia vin din Japonia.
Asa ca fa-ne o favoare si canta la alta masa.

Gixer 04-06-11 11:11

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4372213)
Meriti banat definitiv de pe acest forum, asta e parerea mea, pe alte forumuri ai fi zburat demult. Noi nu avem nevoie de oameni ca tine. Romania nu duce lipsa de oameni ca tine, desi incerci sa nu pari, tu, de fel esti cam cocalar asa numai ca nu iti prea dai seama de asta. Adica nu ai puterea sa constientizezi ce esti. Tu nu stii sa vorbesti si sa-i accepti si pe altii, tu iti impui punctul de vedere cu forta, asa cred ca faci si in realitate cu sotia sau prietena.
Desi urasc sa fac altuia caracterizarea, in cazul tau am facut o exceptie.

Bai tu atata ca esti un retard care te crezi prea destept......daca nu se incepea cu jigniri la adresa mea nici eu nu continuam, pt ca dupa cum vezi ma tine, cred ca la asta nu se astepta nimeni, stai tu linistit ca pe alte forumuri la retarzi ca tine si cei care au inceput prosteala asta cu "ca daca tie nu-ti place e pt ca nu-ti permiti" li se taie macaroana din timp inainte sa faca larve! De ex pe clubmercedes NICI MACAR WARN NU AM si asta pt ca moderatorii carmine si mircea600sel stiu cand sa taie si pe cine inca dinainte sa jigneasca pe cineva daramite sa faca mistouri la greu si alte prostii, dar aici cam a ajuns "lend af ciois"
Valoarea forumului e data fix de continutul ontopic, si tocmai prin ce facem acuma i-o scadem dramatic cu consecinte pt toata lumea....deci daca ai ceva ori imi dai pace ori ma lasi in pace! :P
PS: Nu tot o tzine ca mi-am impus pct de vedere, pt ca nu cred ca am obligat pe nimeni sa-si cumpere nici un fel de masina, eu numai mi-am expus pct de vedere, ATAT! .....cand a inceput unu sa incerce sa imi faca el mie ce ai zis ca defapt am facut eu, pai atunci normal, ce eu is mai prejos?!

Gixer 04-06-11 11:17

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4372463)
toata electronica masinilor Suzuki este asigurata de Denso,cea mai buna firma in domeniu.Sau ca in Ungaria doar se asambleaza modelele Suzuki,ca majoritatea pieselor ,inclusiv motorul si transmisia vin din Japonia.
Asa ca fa-ne o favoare si canta la alta masa.

denso cea mai buna =))))) :)))))) mai da tu chiar ca esti hipnotizat de reclame ieftine....cat despre japonismele astea mai noi made in China, da-i pace!

Cand faci afirmatii ca si cea de mai jos de care si la un benvist cazut de prin Spania i-ar fi rusine sa o faca te invit sa imi urmezi semnatura, pt ca asta e topicul meu, facut de mine si daca nu-ti convine fa tu ce-ai scris mai sus, pt ca e chiar mai usor decat sa jignesti!

GTR 04-06-11 12:16

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373423)
denso cea mai buna =))))) :)))))) mai da tu chiar ca esti hipnotizat de reclame ieftine....cat despre japonismele astea mai noi made in China, da-i pace!

Cand faci afirmatii ca si cea de mai jos de care si la un benvist cazut de prin Spania i-ar fi rusine sa o faca te invit sa imi urmezi semnatura, pt ca asta e topicul meu, facut de mine si daca nu-ti convine fa tu ce-ai scris mai sus, pt ca e chiar mai usor decat sa jignesti!

Acum ia-o si tu mai moale cu fiabilitatea Suzuki, ei chiar stau bine la capitolul asta, iar afirmatia japoneze= chinezisme este chiar prosteasca. Si BMW si Mercedes au fabrici in China si nu inseamna ca sunt chinezarii.

lord_wader 04-06-11 14:43

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373410)
Bai tu atata ca esti un retard care te crezi prea destept......daca nu se incepea cu jigniri la adresa mea nici eu nu continuam, pt ca dupa cum vezi ma tine, cred ca la asta nu se astepta nimeni, stai tu linistit ca pe alte forumuri la retarzi ca tine si cei care au inceput prosteala asta cu "ca daca tie nu-ti place e pt ca nu-ti permiti" li se taie macaroana din timp inainte sa faca larve!

Bai taticule uite ce am obiectat eu la adresa ta:

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4371074)
Ia pune ma o poza cu BMW-ul ala celebru al tau sa vedem si noi cum arata si cati km are in bord, ca de laudat si jignit pe altii vad ca esti bun :blahblah: Si daca nu ia nimeni masuri pe aici vad ca "ti-o iei in cap" si mai tare.

Si uite ce replica mi-ai dat tu:
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373410)
nu mai imi da tu (un nime in drum care scrie numa sa se afle in treaba ca un guster ratat) indicatii ce sa fac.....esti tare in butoane ca papagalu' la imitat!

Deci initial nu te-am jignit eu. In schimbi pentru tine toti sunt retarzi, papagali, larve. Da' cin' te crezi tu ma tata de iti permiti atatea? Te crezi la tine la tara pe mosia lu' maicata? Ce daca "te tine" si nu se iau masuri in cazul tau ? trebuie sa te suportam cu totii? Daca eu sunt retard si ma cred destept (cum zici tu desi nu e adevarat) atunci tu pe buna dreptate ca iti meriti titulatura de cocalar. Eu sincer ma indoiesc ca pe forumul mercedes tu te comporti asa. Dar aici iti permiti pt. ca "te tine". Ba...ti-am mai zis lumea nu are nevoie de marlanoi ca tine. Daca acum (ipotetic vorbind) ar mai fi trait Ceausescu tu erai maxim tractorist la tine in sat (ca sigur nu locuiesti tu fix in oras, Clujenii sunt prea cu bun simt) sau maxim vanzator de bilete in troleu. Asa cu democratia te-ai vazut si tu cu BMW. Pai tu iti faci marca de ras prin atitudine!

Gixer 04-06-11 15:12

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4373799)
Bai taticule uite ce am obiectat eu la adresa ta:

Si uite ce replica mi-ai dat tu:

Deci initial nu te-am jignit eu. In schimbi pentru tine toti sunt retarzi, papagali, larve. Da' cin' te crezi tu ma tata de iti permiti atatea? Te crezi la tine la tara pe mosia lu' maicata? Ce daca "te tine" si nu se iau masuri in cazul tau ? trebuie sa te suportam cu totii? Daca eu sunt retard si ma cred destept (cum zici tu desi nu e adevarat) atunci tu pe buna dreptate ca iti meriti titulatura de cocalar. Eu sincer ma indoiesc ca pe forumul mercedes tu te comporti asa. Dar aici iti permiti pt. ca "te tine". Ba...ti-am mai zis lumea nu are nevoie de marlanoi ca tine. Daca acum (ipotetic vorbind) ar mai fi trait Ceausescu tu erai maxim tractorist la tine in sat (ca sigur nu locuiesti tu fix in oras, Clujenii sunt prea cu bun simt) sau maxim vanzator de bilete in troleu. Asa cu democratia te-ai vazut si tu cu BMW. Pai tu iti faci marca de ras prin atitudine!

BA iritatule, nu ai plecat inca la furat pe cineva cum garantat faci in viata ta reala(sigur ceva tragator, guster bisnitzar aducau sau boacter esti) sau ti-i neaparat sa faci ce zice la mine la semnatura.....Cum adica imi permit??!!!!! De tine nu pot avea o opinie personala asupra la o plasticata noua??! Tre sa am neaparat opinie ca si tine? ...ia zi ce interese obscure ai tu aici??!!!!!
Tu nu crezi ca eu is clujan, treaba ta, eu chiar cred ca iesti iesan, ca esti fix pe sistemul moldoveanului tembel si "vedeta" la stirile de la ora 5!
....de mine nu mai poti tu?!(fura ceva bineinteles, ca alt scop nu vad decat patologic eventual) Bai da ce important ma faci sa ma simt..... :lol:

Si ma rog da de cand ai tu de obiectat ceva la parerile mele??!!! Adica ala e fix pe sistemul pe care l-ai spus mai sus: adica tu te crezi pe ogoru lu mata?!
Esti ceva judecator de membrii pe forum sau care e faza, ca nu m-am prins.
Te manca pe tine asa de tare in dos sa imi analizezi parerile?!
Ce is eu Basescu cumva sau Boc pt a te influenta cu ceva parerile mele??!
Sau ai ceva interese ca ai v-un show-room de plasticate si acuma criza te-a adus cu foamea-n glanda?!

Gixer 04-06-11 15:17

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4371074)
Ia pune ma o poza cu BMW-ul ala celebru al tau sa vedem si noi cum arata si cati km are in bord, ca de laudat si jignit pe altii vad ca esti bun :blahblah: Si daca nu ia nimeni masuri pe aici vad ca "ti-o iei in cap" si mai tare.

Asta e primul tau post la adresa mea, si pana aici eu nici nu m-am legat de ale tale, deci cine a inceput?......ce-ti mai place sa mananci rahat

lord_wader 04-06-11 16:22

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373843)
Asta e primul tau post la adresa mea, si pana aici eu nici nu m-am legat de ale tale, deci cine a inceput?......ce-ti mai place sa mananci rahat

Asa e, eu am inceput, dar nu te-am jignit in nici un fel, ti-am zis sa pui o poza cu BMW-ul tau sa vedem si noi (eu, si restul forumului) ce masina ai tu de iti permiti sa te autonumesti mare pasionat si fan BMW. Sa vedem si noi ce mare pasionat de BMW isi permite sa faca pe restul colegilor gusteri, larve, papagali, retarzi etc. Intelegi? asta era ideea.

Pana aici toate bune, doar ca raspunsul tau, dat mie, a fost unul cu tenta jignitoare (m-ai numit ratat, guster, papagal). De ce? pentru ca ti-am cerut o poza? asta iti da dreptul sa iti bati joc de altii?. De aici a inceput totul.

Si ti-am zis nu imi place sa judec pe altii, dar in cazul tau am facut o exceptie, pentru ca si tu ti-ai permis. Deci suntem chit. Si inca o faza: vezi ca eu nu am jignit-o pe mama care te-a nascut, eu am zis "mosia lu' maicata", e o diferenta fata de de " ogorul lu' mata" care e o exprimare mult prea grosolana din partea ta.

Sa fii sanatos! Nu-ti critic parerile, sunt ale tale, dar exprima-le altfel!

raduku 04-06-11 16:58

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373423)

Esti jenant ma! Canta la alta masa,''atotstiutorule''.Pariez ca ai un 316,maxim 318 ca deh, de la 320 in sus consuma benzina ''racheta'.

aleks 04-06-11 21:40

Depăşim şi noi subiectul?
Vechi versus nou, doar atāt...
Hai că se poate...
Şi Gixxer, temperează-ţi limbajul, adică foloseşte mai puţine epitete, adjective, ştii tu... sper

raduku 05-06-11 15:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4375541)
....gusturile nu se discuta si nu tin de portofel chiar asa de mult cum ne-am inchipui noi.

Tocmai chestia asta nu ai inteles-o tu sau pur si simplu nu te duce capul sa o intelegi.
Fiecare dintre noi are dreptul sa-si ia masina pe care o doreste,care ii satisface anumite nevoi.
''Scooterul'' meu de masina fac pariu cu tine ca a inghitit mai putini bani in cei 5 ani de cand il am decat mirobolantul tau E36 de pe vremea marcilor germane.E o masina excelenta de oras,consuma putin si e foarte ieftina la intretinut.
Vorbind despre ''racheta ta'' ,un BMW adevarat incepe de la 2.5 in sus,pana acolo nu e nimic spectaculos in ele.Astea sunt exact cuvintele celui mai bun prieten al meu,un pasionat BMW in adevaratul sens al cuvantului,nu papagal pe forumuri.Am sa atasez o poza mai jos sa vezi masinutele lui.
Dar pe tine emblema de pe volan te-a facut atotstiutor si foarte mare critic auto.

Gixer 05-06-11 16:03

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4375659)
Tocmai chestia asta nu ai inteles-o tu sau pur si simplu nu te duce capul sa o intelegi.
Fiecare dintre noi are dreptul sa-si ia masina pe care o doreste,care ii satisface anumite nevoi.
''Scooterul'' meu de masina fac pariu cu tine ca a inghitit mai putini bani in cei 5 ani de cand il am decat mirobolantul tau E36 de pe vremea marcilor germane.E o masina excelenta de oras,consuma putin si e foarte ieftina la intretinut.
Vorbind despre ''racheta ta'' ,un BMW adevarat incepe de la 2.5 in sus,pana acolo nu e nimic spectaculos in ele.Astea sunt exact cuvintele celui mai bun prieten al meu,un pasionat BMW in adevaratul sens al cuvantului,nu papagal pe forumuri.Am sa atasez o poza mai jos sa vezi masinutele lui.
Dar pe tine emblema de pe volan te-a facut atotstiutor si foarte mare critic auto.

Iti voi raspunde tot pe tonul tau ca iar vii cu expresii intelijente de cocalar, pana cand o sa ajungi la sentimente mai bune:
Domnu' posesor de scuter auto, fatza de suza ta multe lucruri sunt spectaculoase si la un 316i d-apoi la un 320i de aceea e si normal sa pape un pic mai putin la 100km. Si inca o data iti repet ca vad ca nu pricepi(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE), cunoscator cat de cat al domeniului auto m-au facut cele cateva sute de masini pe care le-am reparat si zecile dezmembrate in ultimii 5 ani, si in plus nu vreau sa invat pe nimeni ce si cum, din contra ramaneti la masinile voastre, macar asa n-o sa aiba atata cautare cele pe care le prefer eu in consecinta o sa le pot lua mai ieftin; pt ca eu numai mi-am expus o opinie, care tre sa o respectati daca vreti ca si a voastra sa v-o respect reciproc!

a3ds 05-06-11 16:22

Aprecierile gen "bmw incepe de la 2.5" venind de la un posesor de ascutitoare chinezeasca ma amuza enorm.

ionut_cluj 05-06-11 16:41

China, Japonia... cam tot acolo esti, nu?

OT: presupun ca respectiva propozitie se referea la faptul ca un BMW isi arata calitatile care i-au adus prestigiul abia dupa o anumita putere. Daca ramaneau la 1.4-1.8-2.0 erau un fel de VW si acum.

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning