![]() |
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
Meriti banat definitiv de pe acest forum, asta e parerea mea, pe alte forumuri ai fi zburat demult. Noi nu avem nevoie de oameni ca tine. Romania nu duce lipsa de oameni ca tine, desi incerci sa nu pari, tu, de fel esti cam cocalar asa numai ca nu iti prea dai seama de asta. Adica nu ai puterea sa constientizezi ce esti. Tu nu stii sa vorbesti si sa-i accepti si pe altii, tu iti impui punctul de vedere cu forta, asa cred ca faci si in realitate cu sotia sau prietena.
Desi urasc sa fac altuia caracterizarea, in cazul tau am facut o exceptie. |
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
Quote:
La fiabilitate masinile stau foarte bine iar Suzuki,daca nu stiai ,sau poate nu te-ai chinuit sa te informezi ca deh,ai BMW si le stii pe toate,este cel de-al doilea producator mondial de masini de clasa mica.Au o colaborare recent cu grupul VAG unde VAG le livreaza lor motoarele diesel si japonezii le livreaza nemtilor platformele pentru viitoarele masini de clasa mica ale grupului.Nu ai de unde sa stii,ca deh,sigla de pe volanul BMW-ului tau fortos iti da o stare de liniste si de''eu le stiu pe toate'' cum spuneam,nu ai de unde sa stii ca toata electronica masinilor Suzuki este asigurata de Denso,cea mai buna firma in domeniu.Sau ca in Ungaria doar se asambleaza modelele Suzuki,ca majoritatea pieselor ,inclusiv motorul si transmisia vin din Japonia. Asa ca fa-ne o favoare si canta la alta masa. |
Quote:
Valoarea forumului e data fix de continutul ontopic, si tocmai prin ce facem acuma i-o scadem dramatic cu consecinte pt toata lumea....deci daca ai ceva ori imi dai pace ori ma lasi in pace! :P PS: Nu tot o tzine ca mi-am impus pct de vedere, pt ca nu cred ca am obligat pe nimeni sa-si cumpere nici un fel de masina, eu numai mi-am expus pct de vedere, ATAT! .....cand a inceput unu sa incerce sa imi faca el mie ce ai zis ca defapt am facut eu, pai atunci normal, ce eu is mai prejos?! |
Quote:
Cand faci afirmatii ca si cea de mai jos de care si la un benvist cazut de prin Spania i-ar fi rusine sa o faca te invit sa imi urmezi semnatura, pt ca asta e topicul meu, facut de mine si daca nu-ti convine fa tu ce-ai scris mai sus, pt ca e chiar mai usor decat sa jignesti! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Tu nu crezi ca eu is clujan, treaba ta, eu chiar cred ca iesti iesan, ca esti fix pe sistemul moldoveanului tembel si "vedeta" la stirile de la ora 5! ....de mine nu mai poti tu?!(fura ceva bineinteles, ca alt scop nu vad decat patologic eventual) Bai da ce important ma faci sa ma simt..... :lol: Si ma rog da de cand ai tu de obiectat ceva la parerile mele??!!! Adica ala e fix pe sistemul pe care l-ai spus mai sus: adica tu te crezi pe ogoru lu mata?! Esti ceva judecator de membrii pe forum sau care e faza, ca nu m-am prins. Te manca pe tine asa de tare in dos sa imi analizezi parerile?! Ce is eu Basescu cumva sau Boc pt a te influenta cu ceva parerile mele??! Sau ai ceva interese ca ai v-un show-room de plasticate si acuma criza te-a adus cu foamea-n glanda?! |
Quote:
|
Quote:
Pana aici toate bune, doar ca raspunsul tau, dat mie, a fost unul cu tenta jignitoare (m-ai numit ratat, guster, papagal). De ce? pentru ca ti-am cerut o poza? asta iti da dreptul sa iti bati joc de altii?. De aici a inceput totul. Si ti-am zis nu imi place sa judec pe altii, dar in cazul tau am facut o exceptie, pentru ca si tu ti-ai permis. Deci suntem chit. Si inca o faza: vezi ca eu nu am jignit-o pe mama care te-a nascut, eu am zis "mosia lu' maicata", e o diferenta fata de de " ogorul lu' mata" care e o exprimare mult prea grosolana din partea ta. Sa fii sanatos! Nu-ti critic parerile, sunt ale tale, dar exprima-le altfel! |
Quote:
|
Depăşim şi noi subiectul?
Vechi versus nou, doar atāt... Hai că se poate... Şi Gixxer, temperează-ţi limbajul, adică foloseşte mai puţine epitete, adjective, ştii tu... sper |
1 Attachment(s)
Quote:
Fiecare dintre noi are dreptul sa-si ia masina pe care o doreste,care ii satisface anumite nevoi. ''Scooterul'' meu de masina fac pariu cu tine ca a inghitit mai putini bani in cei 5 ani de cand il am decat mirobolantul tau E36 de pe vremea marcilor germane.E o masina excelenta de oras,consuma putin si e foarte ieftina la intretinut. Vorbind despre ''racheta ta'' ,un BMW adevarat incepe de la 2.5 in sus,pana acolo nu e nimic spectaculos in ele.Astea sunt exact cuvintele celui mai bun prieten al meu,un pasionat BMW in adevaratul sens al cuvantului,nu papagal pe forumuri.Am sa atasez o poza mai jos sa vezi masinutele lui. Dar pe tine emblema de pe volan te-a facut atotstiutor si foarte mare critic auto. |
Quote:
Domnu' posesor de scuter auto, fatza de suza ta multe lucruri sunt spectaculoase si la un 316i d-apoi la un 320i de aceea e si normal sa pape un pic mai putin la 100km. Si inca o data iti repet ca vad ca nu pricepi(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE), cunoscator cat de cat al domeniului auto m-au facut cele cateva sute de masini pe care le-am reparat si zecile dezmembrate in ultimii 5 ani, si in plus nu vreau sa invat pe nimeni ce si cum, din contra ramaneti la masinile voastre, macar asa n-o sa aiba atata cautare cele pe care le prefer eu in consecinta o sa le pot lua mai ieftin; pt ca eu numai mi-am expus o opinie, care tre sa o respectati daca vreti ca si a voastra sa v-o respect reciproc! |
Aprecierile gen "bmw incepe de la 2.5" venind de la un posesor de ascutitoare chinezeasca ma amuza enorm.
|
China, Japonia... cam tot acolo esti, nu?
OT: presupun ca respectiva propozitie se referea la faptul ca un BMW isi arata calitatile care i-au adus prestigiul abia dupa o anumita putere. Daca ramaneau la 1.4-1.8-2.0 erau un fel de VW si acum. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning