![]() |
Re: Masină la 16 ani: vă rog, ajutor
si nevasta-mea le stie..dar cand vine unu in paralel cu ea..se pierde ! degeaba stii semne si prioritati..trebuie sa fi instruit cum trebuie ! Ti-am zis..ai rabdare ;)
|
Re: permis de conducere la 16 ani
degeaba zici ca sti semnele, cand o sa fi intr-o situatie cat de cat delicata s-ar putea sa te cam pierzi.
dolb: de cand am luat permisul am aceiasi pofta de condus ca in prima zi :D deci pot sa zic ca nu cred ca ma voi plictisi vreodata. cunosc persoane care s-au plictisit din prima luna |
Quote:
In legatura cu plictisitul...nu cred ca o sa ma plictisesc. |
mai bine astepti ....
asa sunt si eu ... astept de la 14 ani ... si na ca a mai ramas 1 an si 1 luna pana fac 18 ani :> |
nu cred ca o sa pot sa astept.....i-mi place prea mult sa conduc
|
se scrie " imi "
asteapta sa faci 18 ani sa te mai coci la minte :D |
ups....stai linistit ca nu conduc la fel cum scriu :D
|
Quote:
|
si ce vrei sa demonstrezi prin postul asta ? daca il duci 10 km pe un drum cu gropi ii scoti condusul din cap ? care e logica ?
|
Seda, la un drum cu gropi multe cum zici tu as merge usor si calm.
|
As vrea si eu sa stiu daca smartul fortwo se poate conduce de la 16 ani? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi poate explica si mie cineva cam care e diferenta dintre moped cu 4 roti si masina de condus cu b1?
|
Am o carte in fata cu intrebari si teste, si este si codul rutier, iar subcategoria B1 se refera la autovehiculul cu 3 sau 4 roti avand masa proprie peste 400kg, dar nu mai mare de 550kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45cmc sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin cosntructie mai mare de 50km/h.
In concluzie aici cam intra ATV-urile si acele mini-masini. Mopeduri cu 4 roti nu am auzit, poate doar acele mini-quad-uri cu motor de 49cmc, iar acelea din cate stiu pot fi conduse cu acel curs de legislatie rutiera. P.S: cartea este din 2008, daca intre timp s-au facut modificari la ce am scris eu acolo imi cer scuze:) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning