Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Concursuri si Provocari (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari.html)
-   -   Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari/246481-discutii-propuneri-reclamatii-concursuri.html)

cruizer11 14-04-11 18:00

Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri

Haideti ma radeti de cea mai smechera de smechera macheta "pimpuita" da' pa' forum?:lol:

2010 14-04-11 18:05

daca este eliminat Mike eu votez cu rovy imi place mult caruta plina de flori din poza!!!

Racer21 14-04-11 18:06

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 4255618)
:):):) Si ce frate nu ti place masina lu' Snoop Dog ? :):):)

anunta-ma cand se inscrie Snoop Dogg la concurs si in secunda urmatoare pe el il votez :)) Si din cate stiu eu Snoopy nu are prieteni prin Pitesti care au cont pe forum si-l voteaza :))

cand am spus prieteni prin Pitesti nu m-am referit la tine.

SOF320 14-04-11 18:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4255680)
daca este eliminat Mike eu votez cu rovy imi place mult caruta plina de flori din poza!!!

Deosebita caruta.....Este AMG ?? Mie personal imi place poza lui BLUE MACCA...imi plac rotile alea cum stau :):):)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4255684)
anunta-ma cand se inscrie Snoop Dogg la concurs si in secunda urmatoare pe el il votez :)) Si din cate stiu eu Snoopy nu are prieteni prin Pitesti care au cont pe forum si-l voteaza :))

cand am spus prieteni prin Pitesti nu m-am referit la tine.

Poi voteaza l frate ca e inscris de la inceput...cu masina proprie...uite o mai jos....:):):)

Cand ai spuns de prietenii lu Snoop nu te ai referit la mine pentru ca stii ca el cu mine suntem ca fratii :):):):):) nu ca prietenii :):):)

WEST COAST FOR LIFE....sau cum zice Snoop :):):):)

2010 14-04-11 18:13

patent benz chiar..

Racer21 14-04-11 18:17

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 4255698)
Poi voteaza l frate ca e inscris de la inceput...cu masina proprie...uite o mai jos....:):):)

Cand ai spuns de prietenii lu Snoop nu te ai referit la mine pentru ca stii ca el cu mine suntem ca fratii :):):):):) nu ca prietenii :):):)

WEST COAST FOR LIFE....sau cum zice Snoop :):):):)

:lol:

aaa, deci deaia l-ai aparat asa de tare pana acum, ca doar esti fratelo de-al lui :lol: Din pacate acum am votat deja, si aproape imi vine sa sparg tot din cauza ca n-am stiu ca participa si Snoop in concurs, ca l-as fi votat pe el :sad: :)) Las' ca o sa mai fie concursuri, si acolo nu sa mai fac greseala sa nu-l votez.

steaua23 14-04-11 18:37

Eu zic ca va aprindeti degeaba. Nu conteaza ca macheta aia costa 100, 200 sau 10 ron. Important e ca Vlad s-a gandit sa o dea gratis si din punctul meu de vedere e de apreciat.
Problema mare e cu votul, motiv pentru care am si refuzat sa particip, la cel ca si altii.
Personal, daca as fi facut selectia as fi renuntat la cateva poze pe motiv ca sunt slabe dpdv calitativ. E totusi un concurs de fotografie, iar nivelul ar trebui sa fie mai ridicat.

ciprian_f 14-04-11 18:41

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4255786)
Eu zic ca va aprindeti degeaba. Nu conteaza ca macheta aia costa 100, 200 sau 10 ron. Important e ca Vlad s-a gandit sa o dea gratis si din punctul meu de vedere e de apreciat.
Problema mare e cu votul, motiv pentru care am si refuzat sa particip, la cel ca si altii.
Personal, daca as fi facut selectia as fi renuntat la cateva poze pe motiv ca sunt slabe dpdv calitativ. E totusi un concurs de fotografie, iar nivelul ar trebui sa fie mai ridicat.

Esti in eroare amice:lol::lol::lol: Cum adica concurs de fotografie?

machete13 14-04-11 19:53

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 4255613)
2. Premiul spui tu ca este de 150 .... eu zic ca macheta aia nu face mai mult de 100 ron....bine acum macheta poate exista pe undeva prin tara la vanzare cu pretul de 200ron...deci din partea ta esti indreptatit sa zici ca premiul este de 2 milioane....dar iun fine astea sunt cancan.....neimportant....

Chiar si pe site-urile din germania acest Suburban are un pret mai mare decat alte machete Welly.
http://www.modellautocenter.de/Chevr...auto-118-Welly

Dar fiecare e liber sa-si faca propria scara de valori.

steaua23 14-04-11 20:07

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 4255799)
Esti in eroare amice:lol::lol::lol: Cum adica concurs de fotografie?

Poate n-am inteles eu bine, dar nu fotografia se voteaza ?

ciprian_f 14-04-11 20:15

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4256087)
Poate n-am inteles eu bine, dar nu fotografia se voteaza ?

fotografia se voteaza optional, daca n-ai altceva de ales:lol::lol::lol:

steaua23 14-04-11 20:17

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 4256129)
fotografia se voteaza optional, daca n-ai altceva de ales:lol::lol::lol:

Pai nu pentru fotografie e sonyxplod in top 3 ? :shock:

la naiba ...

SOF320 14-04-11 22:34

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4255786)

Frate nu induce lumea in eroare ca nu e chiar asa....vai ce suflet mare are Vlad ca a dat gratis o macheta.....nu a donat o cuiva care avea nevoie sau nu si permitea....a facut un pic de publicitate , un pic de marketing, de pe urma carora are mai mult de castigat......Din cate am vazut eu acolo scrie pe undeva CONCURS ORGANIZAT DE AUTOART.RO.....Are Thread Sticky cu NOUTATI AUTOART.RO....deci iti dai seama ca eu nu pot sa ma culc pana nu ma uit ce noutati au mai aparut la Aa....hai frate ma lasi....

aaaa ... daca dadea macheta ca premiu in secret, sau daca o dona cuiva gen Timitza09 ( sau altii asemenea ) mai ziceam....vai ce suflet mare are, a dat gratis o macheta.....

Stii cum e .... la gesturi de astea plang **zdele, pe mine ma lasa rece ca si a facut atata reclama cu 100 ron si voi il ridicati ca "a dat gratis o macheta"

Nu vreau sa intru in dispute cu tine Steaua23...mi am spus doar parerea fara sa te jignesc....

Mexikanu1405 15-04-11 13:09

Sa ma lamureasca cineva si pe mine pana la urma ce se intampla cu acest concurs, ca m-am pierdut pe traseu?!?

SOF320 15-04-11 13:28

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 4258047)
Sa ma lamureasca cineva si pe mine pana la urma ce se intampla cu acest concurs, ca m-am pierdut pe traseu?!?

E in plina desfasurare :):):) Ce anume nu ai inteles ? ca te lamuresc eu .....

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning