![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Haideti ma radeti de cea mai smechera de smechera macheta "pimpuita" da' pa' forum?:lol:
|
daca este eliminat Mike eu votez cu rovy imi place mult caruta plina de flori din poza!!!
|
Quote:
cand am spus prieteni prin Pitesti nu m-am referit la tine. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cand ai spuns de prietenii lu Snoop nu te ai referit la mine pentru ca stii ca el cu mine suntem ca fratii :):):):):) nu ca prietenii :):):) WEST COAST FOR LIFE....sau cum zice Snoop :):):):) |
patent benz chiar..
|
Quote:
aaa, deci deaia l-ai aparat asa de tare pana acum, ca doar esti fratelo de-al lui :lol: Din pacate acum am votat deja, si aproape imi vine sa sparg tot din cauza ca n-am stiu ca participa si Snoop in concurs, ca l-as fi votat pe el :sad: :)) Las' ca o sa mai fie concursuri, si acolo nu sa mai fac greseala sa nu-l votez. |
Eu zic ca va aprindeti degeaba. Nu conteaza ca macheta aia costa 100, 200 sau 10 ron. Important e ca Vlad s-a gandit sa o dea gratis si din punctul meu de vedere e de apreciat.
Problema mare e cu votul, motiv pentru care am si refuzat sa particip, la cel ca si altii. Personal, daca as fi facut selectia as fi renuntat la cateva poze pe motiv ca sunt slabe dpdv calitativ. E totusi un concurs de fotografie, iar nivelul ar trebui sa fie mai ridicat. |
Quote:
|
Quote:
http://www.modellautocenter.de/Chevr...auto-118-Welly Dar fiecare e liber sa-si faca propria scara de valori. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la naiba ... |
Quote:
aaaa ... daca dadea macheta ca premiu in secret, sau daca o dona cuiva gen Timitza09 ( sau altii asemenea ) mai ziceam....vai ce suflet mare are, a dat gratis o macheta..... Stii cum e .... la gesturi de astea plang **zdele, pe mine ma lasa rece ca si a facut atata reclama cu 100 ron si voi il ridicati ca "a dat gratis o macheta" Nu vreau sa intru in dispute cu tine Steaua23...mi am spus doar parerea fara sa te jignesc.... |
Sa ma lamureasca cineva si pe mine pana la urma ce se intampla cu acest concurs, ca m-am pierdut pe traseu?!?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning