Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

skimpy 09-02-10 17:29

Re: Unde spalam masina in Iasi?

topicul ar trebui schimbat in
"de ce sa ne spalam masina in iasi?"

sub stratul de praf care se aseaza la 5 minute dupa ce ai spalat masina se gasesc zgarieturile celor care nu stiu sa deschida o portiera.
sincer, daca nu ar afecta vopseaua, nu mi-as spala masina neam

MnezO 10-02-10 15:41

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3068720)
topicul ar trebui schimbat in
"de ce sa ne spalam masina in iasi?"

sub stratul de praf care se aseaza la 5 minute dupa ce ai spalat masina se gasesc zgarieturile celor care nu stiu sa deschida o portiera.
sincer, daca nu ar afecta vopseaua, nu mi-as spala masina neam

Vb lui skimpy ! in baia mare am spalat masina si 1 saptamana a stat fara praf in iasi ! nu chiar dupa 5 minute dar dupa 1 zi e plina !

Bogdan.IS 10-02-10 15:49

a inceput sa apara praful ... azi cand am venit de la scoala , am gasit destul de mult praf pe masina ... am luat carpa si am facut-o luna :D
ieri masina nu avea pic de praf pe ea .

alex_maf2007 10-02-10 16:02

ieri am spalat-o azi iar e murdara:))

Emiliannec 11-02-10 10:14

pana mai ieri era praful ramas de la sare si nisip care se aseza pe masina, acuma a mai plouat si a revenit mazga asta insuportabila... clar ca se va lasa peste cateva zile cu o noua vizita la spalatorie :???: Eu ma duc la Sim Car Wash, este la iesirea din Pacurari, inainte de Petrom, pe dreapta si mai mereu optez pentru programul 3 :rolleyes2

fanatik_iasi 14-02-10 19:37

Quote:

Originally Posted by ktalyn (Post 2414269)
La Spalatoria "Ancuta" ( in Frumoasa ) si la Spalatoria Auto "Preferata" ( capat Canta ) momentan foarte multumit de serviciile prestate!

Spalatoria auto "PREFERATA" a fost a mea....dar de anul trecut din vara,am renuntat la ea......dar totusi,imi lipseste

adrianbar 01-03-10 22:05

incercati si in bularga la automax ;)

karan 20-04-10 12:12

Re: Polishari auto in Iasi?

sal mai face cineva polishari auto in Iasi ? m-ar interesa si pe mine

autodesign 20-04-10 15:24

salut! pt un polish profesional cu produse 3M, te invit la atelierul meu din podul de piatra, vizavi de lik oil tel: 0754.414.669

manga75 20-04-10 17:14

salut baieticare mai este treaba ?
stiti cumba un atelier de tuning sau pe cineva care ar putea sa faca treaba asta in IASI?

Armandot 21-04-10 22:10

undeva unde se pune folie bine? (cu folia mea)

OZdetailing 10-07-10 23:10

Cu permisiunea dumneavoastra va anunt ca exista un atelier de detailing si in Iasi ( www.autosarco.ro ) .Lucreaza cu produse Meguiar's si sunt foarte seriosi.

Serjan-SRG 12-08-10 21:28

Daca ma intereseaza polish-uri profesionale PM

Produse 3M, MENZERNA , Cheamical Guys , Valet PRO.

citizenx 15-01-11 20:02

Am fost azi pe la spalatoriea de vizavi de Plus. Mi-am adus aminte de ce acum un an m-au pierdut ca si client. Iar au lasat masina cu pete pe ea si dadeau vina pe vopsea. Am curatat eu o pata si i-am bagat undeva. Nu mai calc pe la ei niciodata.

De ce s-a inchis Autoned? Ca la ei o spalam si eram foarte multumit.

kristi_is 15-01-11 21:10

a fost un scandal si prin ziare cu spatiul unde era autoned. ca a venit nush cine sa-l revendice si a intrat peste ei cu buldozere. mai multe nu stiu, poate la service-ul lor primiti mai multe informatii. seara buna

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning