![]() |
Re: Boicot Benzinărie
si pana la urma, pe ce data e?
|
ROMANIA TREZESTETE !!! Voteaza si tu micsorarea pretului benzinei si motorinei, inainte sa iesim in strada votam sa vedem cati sunt nemultumiti ... http://www.golf-club.ro/petitie-impo...i-benzinei.htm ... fiecare vot conteaza. Multumim
|
1 Attachment(s)
nicu132003 e clar ca n-ai citit pe aici... :rolleyes2
|
Era bine daca veneati la omv calimanesti,aici sigur dadeati totul peste cap,am vorbit cu cineva si mi-a spus ca preturile la combustibil sunt mai ridicate fata de oras pentru ca funtioneaza in regim de autostrada:))pana cand atata japca???
|
Quote:
|
Quote:
|
ROMANIA TREZESTETE !!! Voteaza si tu micsorarea pretului benzinei si motorinei, inainte sa iesim in strada votam sa vedem cati sunt nemultumiti ... http://www.golf-club.ro/petitie-impo...i-benzinei.htm ... fiecare vot conteaza. sper sa mearga acum
|
Acum da, functioneaza. Multumim, ma apuc sa-l raspandesc.:-)
|
MAINE ORA 16:30 LA IRINA IMPEX IN PARCARE NE STRANGEM DUPA CARE MERGEM LA OMV TROIANU ( LA INTERSECTIA CU COPACELU ). REPET, FARA GALAGIE, FARA INJURATURI, CLAXOANE, MOTOARE TURATE, MERGEM SA BAGAM CAT MAI PUTINA BENZINA INTR`UN TIMP CAT MAI LUNG SI NE VEDEM DE TREABA...
1. Trafy 2. Darian 3. Prieten Cu Tine 4. Mankiony 5. Lexu 6. BoDo 7. TIR 8. Bogdan TOP 9. TYB 10. Catalin 11.Thomas (VAL) 12. Luci ( DEA ) 13. The Z 14. Shorty_23 15. BuGhY 16. Dumi 17. Dani 18. TEO |
asta e instructajul pe forum....maine ne organizam ....civilizati...
|
ma ia si pe mine cineva ?
|
Chiar de sfantul Ion.Poate aduce ceva noroc in plus.
|
minimal.madness te iau eu si in loc sa bagi in masina ta de 10 lei marunt bagi in a mea :lol::lol::lol:
|
da dar prima oara bagi si tu de 10 lei ai tai...iesi din benzinarie si te asezi iar la coada:))...banuiesc ca masinile o sa le impingem ca sa mai pierdem din timp
si dupa alimentare pana la iesire:D |
Quote:
da tata nicio problema . merg la magazine si schimb |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning