![]() |
Re: Machete in lucru - BlooRS
Cum ai inceput sa faci Logan-ul acum este mult mai bine de cat cum era inainte, la bara din fata ar trebui sa-i faci o prelungire foarte simpla ca si cum ar fi o prelungire de Sandero.Bafta in continuare si abia astept sa vad ce iese.
|
Quote:
pun mai tarziu poze (nu am mai facut modificari prea drastice) |
Re: machete in lucru ...BlooRS
deci e super loganu felicitari!:D:!::!
|
porsche cayenne ce se mai aude de el?
|
Quote:
@popadrian : mersi:D ,inca nu m-am hotarat asupra barii fata |
Acest topic se sterge, la urmatoarea postare de genul acesta!
Aici este un forum de machetisti nu de copii! Cand termini de modificat jucarii cu markeru ma anunti si pe mine sa il redeschid! Pana atunci! O seara placuta! |
9 Attachment(s)
Incep cu o intrebare. E vreo problema ca nu am mai postat de mult?:???: .
Am bagat la modificat un BMW 745 1/24 de la welly :D. Ce as vrea sa ii fac : -siglele, numarul, manerele, grila de pe capota etc. clean. -la interior nimic inafara de scaune sport -portbagaj cu boxe , bass controler etc -roti cu buza cromata -praguri nu chiar clean .. bara spate clean ... bara fata inca nu stiu -sa fac la usile spate suicide doors functionabile Pana acum am astupat grila de pe capota ,din pacate s-a rupt din chit si trebuie completat.Un eleron ....cam mare... .Am astupat si numarul si siglele.Am vopsit interiorul negru mat si i-am pus scaune sport plus portbagajul vopsit maron si cu piesele mentionate mai sus.Am pus si rotile mai trebuie doar adaptate.Interior mochetat .... culoare e cam inchisa si nu se prea observa ... cateva poze (scuzati neclaritate da s-a stricat aparatul) :arrow: |
Cam multe puse pe un seria 7...tu ai vazut asa ceva in realitate?
|
Quote:
|
rotile mi se par prea mari, scaunele sint imense.. iar eleronul e din alt film.. spor la treaba.
|
6 Attachment(s)
mici sugestii pentru un model destul de greu de modificat...
detaliere... si mici ajustari, schimbari unde este nevoie. eu voi opta pentru o varianta Corp Diplomatic, sau chiar presidential car - la a mea. (urmeaza numere de CD si stegulete) ps, e 1/25 nu 1/24 :sad: |
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
Am facut aerisirile in capota si m-am apucat si de acoperit manerele de la usi la BMW(nu va luati de ele pentru ca nu erau finisate cand am facut pozele).
Modificari am facut dar foarte mici si la un subaru 1/24 de la Kentoys cum ar fi: am modificat culoarea de la interior, am mai adaugat detalii pe bord la panourile de la usi si in spate, am acoperit manerele de la usile spate pentru ca nu isi aveau rostul dupa parerea mea din moment ce nu exista bancheta in spate , am decolorat stopurile si am revopsit eleronul. |
bravo ma :)
dar chitul nu il mai finisezi ?;) la multi ani ! |
la multi ani :D.Ba normal ca il finisez;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning