Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DEMARAJ (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/197-demaraj.html)

BogdanG 01-02-04 22:12

..incearca carburator de alfa dublu corp....nu stiu ce model de alfa dar am auzit ca merge

Turbo110 02-02-04 16:47

:D

Aha deci alea de CIELO sunt taranesti dar cele de 80 nu....
Parerea mea orice nu e facut pt masina ta si e imprumutat de la alta masina este un mare kitch (o TIGANIE CURATA) aici nu se pun cele facuta din fibra facute la comanda ! Eu unu pe masina mea am barile din fabrica iar pe fata si fara suparare arata mult mai bine decat ce am vazut in poze !

LAU-TM 03-02-04 21:12

Quote:

Parerea mea orice nu e facut pt masina ta si e imprumutat de la alta masina este un mare kitch (o TIGANIE CURATA) aici nu se pun cele facuta din fibra facute la comanda ! Eu unu pe masina mea am barile din fabrica iar pe fata si fara suparare arata mult mai bine decat ce am vazut in poze !
E problema ta ce pui tu pe masina ta si nimeni nu te obliga sa pui altceva asa ca nu judeca tu pe alti ,daca tu gasesti bari si facute la comanda care sa stea mai bine puneti-le dar mai gandestete si la cat te costa alea la comanda si cat de bune sunt(cat rezista la o lovitura).

Turbo110 05-02-04 20:41

Quote:

Originally Posted by \"LAU-TM\"
Quote:

E problema ta ce pui tu pe masina ta si nimeni nu te obliga sa pui altceva asa ca nu judeca tu pe alti ,daca tu gasesti bari si facute la comanda care sa stea mai bine puneti-le dar mai gandestete si la cat te costa alea la comanda si cat de bune sunt(cat rezista la o lovitura).

Am vrut sa spun ca tot un chit e fie ca e de cielo fie ca e de MODENA !

LAU-TM 06-02-04 10:31

Orice punct,surub care e pus pe o masina diferit de cel din fabrica e un kitch dar la urma urmei conteaza si cum arata si ce efect are.Am avut de ales din mai multe modele de bari printe care si de cielo si nici una nu mi-a placut cum se aseaza si cum arata pe masina,si am pus de audi ca sa fie mai deosebita decat una din fabrica si e mult mai rezistenta decat una de tabla de dacie,nici mie nu mi-avenit sa cred dar am vazut pe propria piele cat ii de tare armatura din ea.

passat 1.8T 24-02-06 21:34

Salut :D . sfatul meu este sa numai investesti intr-o dacie ca tot cazan ramane :D . si pentru AMYTAL ,dar cat antrenament ai facut cu demarajul :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: si inca ceva,ai carnet :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Messerschmitt 01-09-08 15:34

Re: DEMARAJ

passat 1.8T Mai bine tineti parerile astea pentru tine... si nu mai vorbi in plus!!!!! ca passatu tau cred ca e mai praf ca multe alte dacii cunoscute..;););) Deci ajuta omul ..iar daca nu il poti ajuta daci dracu din gura;);) scz de offtopic

cipoNCE 01-09-08 16:46

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1726816)
passat 1.8T Mai bine tineti parerile astea pentru tine... si nu mai vorbi in plus!!!!! ca passatu tau cred ca e mai praf ca multe alte dacii cunoscute..;););) Deci ajuta omul ..iar daca nu il poti ajuta daci dracu din gura;);) scz de offtopic

topic nefolosit de 2 ani jumate, nu vezi?
daca iti place sa te uiti prin topicurile vechi, macar incearca sa nu mai raspunzi la un post vechi ca sa nu se incurce altii de ele ok?

Messerschmitt 01-09-08 16:54

da man....am vazut dar prea tarziu si nu cred ca imi pot sterge postu ce am scris..si nah... nu am avut ce face... si am lasat balta;)

cipoNCE 01-09-08 17:02

doar un moderator il poate sterge.
se poate totusi sa il inchida cineva sa nu se mai posteze?
cel care a deschis topicul nu a mai intrat de ceva vreme pe forum.
Last Activity: 03-03-06 23:51

Messerschmitt 01-09-08 17:04

Mersi de ajutor cipoNCE.... mai bine se inchide(cum ai zis tu) decat sa se mai trezeasca si alti ca mine:)..;) alta faza aiurea acum nu se ia nimeni de tine daca esti offtopic=)))

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning