Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

Alex2Fast4U 13-08-06 16:35

Re: Virtual Tuning... anyone ???

poi.. nu e pe echipe.. noi deocamdata suntem numai 2 care ne ocupam de asta.. dak ai niste lucrari de ale tale.. sa vedem cum stai cu VT-u` posteaza-le... poate intrii si tu in "echipa". dupa cum vezi suntem primitori pe aici.. nu ca pe alte comunitati.. :) sa vedem ce stii ... shi mai vedem..

@criwar... mey.. eu cred k holdo.. ii pe spate.. azi nu l-am vazut deloc p net.. mai asteptam 1 zi cu lucrarea lui... sa nu fim shoareci.. :D

holdo 13-08-06 18:14

am "terminat" si eu mai trebuia inca una alta da.....data viitoare :)
in rest bine ati banuit eram la o bere ...............:)

holdo 14-08-06 10:47

black-hawk....iti asteptam creatiile :) si dac ai chef data viitoare te bagi si tu
la o masina. Cu cat suntem mai multi cu atat e mai bine :) bine ai venit!

holdo 14-08-06 11:06

2 Attachment(s)
s-a bagat si fratelo pe VT :) cateva poze i-am postat deja, pana nu ii merge useru le postez eu......

holdo 14-08-06 11:08

3 Attachment(s)
inca un 350Z zic eu f reusit!

Criwar 14-08-06 11:47

fainute masinile...ai grija holdo...k fratetau te cam intrece la vt :P...mai persevereaza :D

black-hawk 14-08-06 18:16

Holdo ,sper sa fac si eu ceva, ca mam plictisit de caldura asta,cred ca im pun un ventilator pe undeva pe langa monitor,gheatza in pantaloni imi torn un bidon cu apa gheatza si ma apuc de tunarit.

black-hawk 14-08-06 20:50

1 Attachment(s)
A vanit timpu sa postez si eu ceva asa ca.....Am facut si eu nissan 350Z,nu e cine stie ce,dar macar e......:))

Criwar 14-08-06 21:03

black-hawk...data viitoare salveaza poza k jpeg deoarece calitatea nu se observa fata de bmp iar dimensiunea e de zeci de ori mai mica...si poti uploada poza...k asa ia prea mult timp sa o descarci...ok? incearca...poti sa o transformi din bmp in jpg...iti va fi mai usor...

Criwar 14-08-06 21:04

in rest...nush ce e asa cald la tine...k la noi a fost chiar racoare bine zilele astea...dar dak tot iti place persevereaza si dak ai idei pune-le in practica si iti asteptam lucrarile...spor la tuningat

ranek 14-08-06 21:13

vad k fiecare comunitate de pe 4T "se antreneaza" ... de ce nu intrati si voi in vorba pe sub forumul special pt Virtual Tuning ?! ati putea sa mai invatati cate una , cate alta ;) !

black-hawk 15-08-06 08:17

scz pt poza aia da nu am siut cum sa o pun,in fine alta data asa am sa fac,da ce parere avetzi de masina,stiu ca nu e cine stie...........

black-hawk 15-08-06 08:19

1 Attachment(s)
sa pun poza si in format jpeg,vedetzi aici........

black-hawk 15-08-06 09:28

1 Attachment(s)
si inca una cu mai multe actzipilduri

black-hawk 15-08-06 10:08

hai sa facem si noi un mini concurs,sa aleaga cineva o masina ,dintrun unghi caloomea,si noi sa o facem.Exact ca la Vt.si care castiga alege masina viitoare,e mijto chestia.:)

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning