![]() |
Re: Nubira 1- Leul meu
Era doar o curiozitate. Masina se vede ca e lucrata bine si s-a pus osul la munca si nu pot sa zic ca e o masina care nu place, ci din contra e o masina frumoasa in felul ei, unica. Sa ai bafta in continuare si asteptam pozele cu jantele! :)
PS: Pustiu, cred ca sunt mai multe tipuri de perla nu?. Aia din poza de la bobeica e ceva tip cameleon, pe cand aici, la Rih, pare ceva gen 'mica', cam cum are si cielo de Dj XWX. Faza e ca eu nu stiu unde se gasesc astea de dimensiuni mai mari, nici dupa ce am cautat atat :) Chiar Rih, ceva despre perla folosita stii cumva? De curiozitate, ca la un momentdat cautam si eu ceva de genul, dar m-am lasat pagubas si am ajuns la un candywhite... |
Quote:
on: sunt mai multe perle nu? |
Quote:
|
Quote:
P.S. Ma gandesc sa imi foliez si tripele dar ezit datorita politiei. ca aspect cred ca ar da bine, dar politia ce imi poate face? ma obliga sa o dau jos pe loc, imi ia certificatul si apoi umblu pe la rar iar sau amenda? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Parerea mea este sa le faci rosi complet..mai ales ca este voie:twisted:
M-a pregatesc sa le fac si eu rosii si umblu cu, cartea dupa mine daca ma opreste sa ii dau cu ea in cap :evil: |
Frumoasa masina eu as opta pentru niste jenti diferite in rest e chiar a iesit marfa.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cat despre folie pe tripla... voi pune ceva nu foarte inchis dat indeajuns sa inchida putin din alb acela prezent acolo. |
Quote:
Iar tu cand termini prezoanele sa ne incanti cu jantele pe masina, ca sunt curios cum o sa arate :D |
Quote:
on. jantele de cat sunt? imi par mici:???: si vezi ca jante din poza are in 2 locuri vopseaua sarita nu este in relief:( Jantele imi plac GRAV cum arata in combinatia asta |
Quote:
jantele sunt de 16. et 35 si 7,5 j daca nu ma insel. daca te referi la ce cred eu, nu este vopseaua ci ultima mana de lac. oricum fata de cum aratau inainte este o imbunatatire :lol: |
Chiar marfa jentile le-ai ales bine.Succes in continuare
|
Quote:
Quote:
|
BRAVO!!!Foarte tare ce a iesit.Cel mai mult imi place bad-boyul,grila radiatorului e la fel de suparata(asa o vreau si eu,este exact ce imi doresc),spoiler-ul fata cade bine pe ea,insa cel spate nu prea se potriveste cu linia masinii deloc,ar fi mers mai bine pe o masina mai sport cu forme mai brutale,nu pe Nubira care are niste forme rotunde.Pragurile trebuia sa le montezi cu fantele de aer in partea din spate pentru ca ele ajuta la racirea placutelor de frana,deci pozitia actuala nu ajuta cu nimic,ba chiar zici ca e masina invers.Eleronul sta bine dar se putea totusi unul mai finutz.Jantele sunt superbe,abia astept sa le vad montate pe masina.Cat despre culoare:superba(eu unul ma bucuram ca mai are cineva masina pe forum cu aceeasi culoare cu a mea,dar acum am ramas iar unicul:sad:)
*Sugestie din partea mea:vopseste interiorul farurilor cu negru lucios(exact ca ADU).Semnalizarile laterale schimbale cu unele albe,sau cu alt model.Becurile de pe spate de la semnalizare inlocuiestele cu unele albe sau ceva cu led pentru ca da urat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning