![]() |
Re: Opel Astra Classic vs Dacia Logan
Quote:
|
asa e. din pacate, pentru ca mi-ar place si mie sa avem in tara un constructor care sa faca o masina de 15 000 de euro si sa se ridice la nivelul unui megane, focus, astra h...dar asta e din pacate
|
eu as alege loganul.
am mers cu un opel astra si nu mi-a placut deloc , pe cand cu un logan e alfel , mai ales versiunea de top ,prestige.. mie cel putin ,imi place si ca aspect si ca motorizare loganul...acum ramane la aprecierea ta.. |
Votat Logan .
Are mai multi cai ( deci este mai puternic ) , mai ieftin ...la intretinere nu stiu ce sa zic ca sunt cam la fel ...in orice caz ...pana la urma de tine depinde decizia :) sa fie pe placul tau :P |
Quote:
Fa-ma sa inteleg, la ce te-ai referit? Daca te referi la comfrotul suspensiilor, da, e mai bine, dar la placerea de a coduce/performante pe sosea? |
Loganu e ozeneu frate. Am vazut colea in london icisha, se dadea cu un gallardo si se tinea cu el bine rau de tot , doar sfert de masina era intre ele!
|
:)) Era cumva varianta prestige ? Si un sfert de masina in fata lambo-ului nu?
Votez astra doar pentru look ,nici nu mai zic de celelalte. Logan e "ugly as shit" ! :twisted: |
Stai ca vad ca omu' activeaza numai la nivelul machete+scutere.
Ai permis auto? Cand zici "am mers cu" inseamna ca ai condus-o mai mult de 2-3 km (condus fara permis pe drumuri de tara nu se ia in considerare) sau ai mers ca pasager? |
Si-a spus si omul parerea, ce va atacati asa ? Masinile sunt cat se poate de comparabile, diferenta intre ele nu e atat de mare incat o asemenea afirmatie sa va afecteze atat de mult. Asa cum voua va place mai mult Astra, el prefera Loganul. Simple as that...
Argumente gen ambreiaj pe cablu sunt destul de subtiri. Mai bine aduceati antifonarea, spatiu interior (mai ales in spate), portbagaj si alte capitole mai importante in discutie nu ambreiaj pe cablu, sincer asta mi se pare irelevant. |
Este foarte relevant la capitolul placere de a conduce.
Un ambreiaj pe cablu e cam infect. Ma atac pentru ca multi isi dau cu parerea despre masini cand nici macar n-au condus una. O masina poate sa nu-ti placa deloc inainte s-o conduci. De-aia nu-mi plac argumentele de genul "am mers in dreapta si e naspa". |
Uite ca are si loganul ambreaj hidraulic, Dci-ul si MCV-ul 16v
|
Da, dar aici vorbim de Prestige sedan.
|
Deci eu unu zic ca e mai bun opel astra claSsic G....decat un logan din multe puncte de vedere...:D
- La logan se deplaseaza bordu in partea dreapta..si barile la fel...insa o opel nu ai sa vezi problema asta cu deplasarea...... -Se intretine mai greu loganu ca opelu.Loganu.are o mocheta de c***.....sa murdareste imediat(eu tin sa fie curata masina) -Un avantaj al loganului ar fi ca este mai spatios...ata:)) -La opel astra classic avem Abs....la logan nu...abia akum au aparut la unele.... -Opelu arata de 10 ori mai bine ca loganu!!!!!!!! -Opelu are Pilot automat!! Loganu nu are ..si nu cred k o sa vad la logan pilot automat=)):)) -Majoritatea care au cumparat logan akum 2-3 ani....akum le vand .....unde opelu poti sal ti lejer 6-7 ani... -Tabla dupa logan e mai prosta decat cea dupa opel.. -Stabilitatea pe drum la logan e pFFF...f pFF....la opel nu e aja....daca iei o curba k o viteza mai mare.....te-ai duS cu loganu:)) -Si daca stam sa ne gandim Dacia e dacie si opelu e opel...;) - Si multe avantaje are opelu..loganu are 15 cp mai mult...;) ata in rest pff!!!!......dak e sa lom dupa motor comparam 1.6 16v de la logan k un motor de 1.6 16v de oPel...si opelu e mai cautat ca Loganu ! -Loganu nu are xenon din fabrica opelu da!! -La loganu nu poti sa iti faci volanu pe placul tau..la opel da!! - In logan nu se merita sa bagi bani:-j:-j:-j....sal tunezi....il opel da..una e sa te vada lumea k Ople masina straina ....una e sa te vada k logan...masina care si-o permite orice om!!!;)) -Si la ora actuala nu se compara Loganu k Opelu...:))=)):))=)):)))). |
Quote:
Quote:
dupa cum am spus este parerea mea. am mers ca pasager , si dupa cum am spus , imi place mai mult loganul. plus ca am cativa prieteni care au astra si spun ca e o masina nasola[generatia veche].. sti vorba aia; fiecare are propria parere si trebuie respectata;) bafta. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu sunt vreun mare sustinator al loganului, din partea mea sa dea faliment si sa nu se mai fabrice ca sa fie posesorii de alte masini fericiti dar nu pot sa ma abtin cand vad ca tineri ca tine fac mistocareala fara a fi in cunostinta de cauza. Propun acest post al tau la sectiunea "Top 10 ineptii elaborate de cei fara permis auto" :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning