![]() |
Re: kingpin mobil
|
1 Attachment(s)
@Relu GTT: multumesc de link!:D Pai aveai voie la maxim 5 ture de calificari din care cel mai bun timp conta in general am prins cam toti 3 ture. La grupa (101-130 cp) au fost daca tin bine minte 14 masini, printre care pot enumera, golf1 1.5turbo, golf2 1,4 cu comrpesie 17 si interne schimbate la care nu stiu detalii prea multe se poate sa fi fost convertit in 1.8 tinand cont de internele de 1.6, un seat 1.4 preparat de raliu pe macadam sau ceva de genul, pegeout 205 fara evacuare sau ceva de genu, loganul lui Bibi 1.5dci de 147cp, dacia lui UKU, opel corsa gsi, ETC. Cel mai bun timp de la grupa mea a fost 10.297, timpul 2 parca10.3... eu am scos timpul 3 cu 10.444 iar Bibi timpul 4 cu 10.462. Astfel Bibi a intrat in semi-finale sa se dea cu cel mai bun timp un Golf1 1.5turbo, iar eu a intrat cu Golful2 care avea cel de al2lea timp. Golful1 a abandonat Bibi avansand mai departe, eu am pierdut mansa mea contra Golfului2. In finala Bibi a pierdut contra golfului dupa ce a ratat o data startul si o data treapta de viteza.
Clasament final: Locul 1: VW Golf2 "1,4" Locul 2: Dacia Logan 1.5dci Locul 3: Dacia Logan 1.6compresor |
ai castigat cursa cu bbi-ul? ca nu am fost atent
|
Da am castigat
|
ai dat tot interiorul jos pentru cursa???:lol:
|
am dat jos banchetele panourile de la usi, scaunul din dreapta roata de rezerva, cricul, presurile, casetofonul si boxele :)
|
Quote:
|
Asa fac majoritatea care se dau ;)
|
Poti scote chilograme bune, scaunul dreapta fatza cam 15-15.5 kg panourile de la usi inca 10kg, roata de rezerva 15 kg, cric 3 kg, bancehta are si aia vreo 10-15 kg ca nu am cantarit-o :D
|
felicitari pentru masina si pentru rezultat!
|
cati cai ai in momentul de fata ? :D
|
bravo pentru tot ... daca pana la primavara iti mai tine motorul fara sa schimbi nimik la el se merita toata investitia si o te urmez ...tineo tot asa in continuare!
|
Quote:
bancheta si spatarul , 14kg , 7kg fiecare. scutul motor 5.5 kg. stingator 2 kg cric 2kg presuri 1kg :) restu sper sa fie cum zici tu...dar nu cred ca are scaunul fata asa mult. si nici fetele...prea mult. |
in primu rand felicitari pentru masina:D a iesit ceva foarte frumos:D
|
1 Attachment(s)
Dupa o mica vizita a celor de la Superchips si 9 masuratori complete pe dyno cu afr si tot ce trebuie dar fara a umbla la boost sau parti mecanice masina a ajuns la 168.4cp si 220.3nM cuplu :twisted:
Multumesc inca o data lui Aicu de la Superchips, Sebi "Skany" si celor de la SPDZOOM Cluj pentru ajutorul acordat:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning