![]() |
Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?
Mustang corecta explicatie...Dar totusi a vedem parerea Roxanei...
|
no coment
|
Quote:
Quote:
da da .. stiu asta sau NU Eu pe fosta , aia cu care am fost 10 ani am inselat-o odata , a doua oara nu am mai putut si apoi nu am mai incercat deloc ;) true true ... Quote:
acum pot sa bifez si asta . been there , done that ;) Quote:
true true ... Quote:
si sexu e bun cateodata ;) |
Roxana de ce ai ramas No comment?
|
pentru ca se pare ca voi refuzati sa vedeti un raspuns si incercati sa-mi rastalmaciti cuvintele.
eu nu am spus ca nu-mi place sa fac sex, sau ca nu fac sex. am spus ca nu as renunta la bani pt sex. pentru dragoste as renunta, pt sex nu! sper ca m-am facut inteleasa de data asta! |
Sa zicem ca da...cu toate ca intr-un post anteriror sustineai ca tu nu faci SEX ci dragoste...afirmatie care lasa de inteles ca pe tine inainte de toate te unesc senitmentele fata de o persoana...apoi banii si in ultima instanta sexul...
|
lol... cred ca ai inteles tu gresit, sau daca asa am scris, nu asta am vrut sa se inteleaga.
si punct! |
Nu esti deschisa la discutii?
|
Quote:
Stii ca exista site-uri specializate unde poti cunoaste femei si fara sa devii foarte insistent :) |
Lol...esti off-topic cu totul...
Am relatie de 3 ani...si am facut destule pt a merge relatia asta...Asa ca nu as renunta la 3 ani...pt a aborda pe un forum... Daca genul asta te caracterizeaza pe tine, e problema ta...Insa vezi ca faci insinuari deranjante... |
insinuarile lui sunt bazate pe ceva evident... de 2 pagini incoace te tii dupa fiecare post al meu la modul insistent si te faci ca nu intelegi
|
Daca o persoana iti da o replica intr-un spatiu virtual...inseamna ca se tine dupa tine?
Daca un interlocutor iti da o replica face-off la fiecare afirmatie a ta, inseamna ca se tine dupa tine si ca se preface ca nu intelege?Ok...Poate pentru voi conversatiile se reduc la monolog...Intr-o alta ordine de idei, am vazut ca erai interesata de subiect, sau mai exact ca aveai un punct de vedere pertinent...Ceea ce nu vezi, este ca te contrazici...Daca am avut un schimb de replici virtuale cu Milllion inseamna ca m-am tinut dupa ea?Tinzi spre absurditate...Iar cine are ochi sa vada ce am scris in posturile anterioare, va intelege...Intr-o alta ordine de idei, vad ca traiesti cu senzatia ca esti curtata...Ia gandeste-te, as ierta o infidelitate, pt a-mi cauta o jumatate pe un forum?Mi se pare putin ilogic...Ca si concluzie, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sau ca am dorit sa am o conversatie cu tine... |
Eu trebuie sa ii dau de baut lui Psycho.
Poate nu ne mai fenteaza femeile in acelasi timp pe amandoi dupa :D |
bem .. cu cea mai mare placere , de fapt e singura placere
20 de kile de bere 20 de kile de has 20 de mii de motive sa nu le lasi :) |
Quote:
vezi ca nu esti obligata sa raspunzi nimanui la nimic. si in + din moment ce ai participat la discutie nu e nici frumos nici de bun simt sa raspunzi cu "no comment". si ca sa iti dau un reply la un post de al tau anterior, sa stii ca poti sa faci sex si cu persoana iubita:) cand spui a face sex...nu este neaparata nevoie s=o faci cu cineva pt care nu simti nimic, poti s-o faci si cu iubitul/sotul/amantul chiar si cu iubirea vietii tale:) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning