Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

sergiuhusca 13-09-09 22:17

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Mustang corecta explicatie...Dar totusi a vedem parerea Roxanei...

r0xanicutza 13-09-09 22:55

no coment

Psycho 14-09-09 00:58

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2631269)
Gabi,zi-mi sincer,nu ai auzit/vazut de suficient de multe ori si din partea baietilor,ca o tine pe aia oficiala si pe linga ea mai fute tot ce prinde?Asta nu e tot aia cumva?Nu este in stare sa ii zica in fata,mah esti varza in pat...dar mi-e tare comod sa te tin pe linga mine ca esti o bovina si nu tre sa depun un efort pt a te tine aproape...si pot sa ma prezint cu tine in societate cind este nevoie...dar de fapt nici in cur nu ma doare de tine...si daca te sesizezi si te cari e bine,daca nu cu atat mai bine.Iti zic eu,ca marea majoritate a barbatilor asa face.Un foarte mic procent nu face asta cu buna stiinta,desi ar putea.Iar procentul mai mare nu face,pentru ca e prea prost sa prinda una care sa ii fie pe plac si cind da de una care ii convine se face papucul universal.

Referitor la povestea care a agitat aici spiritele...siti bine,ca am trecut prin multe si pot sa va zic,absolut sigur,ca fiecare poveste de cuplu are cel putin 2 variante,de obicei absolut diferite.Ca sa fim capabili sa tragem o concluzie,ar trebui sa ascultam si varianta ei.Pana atunci nu este cazul sa trageti concluzii pripite despre fata respectiva.(mentionez ca habar nu am cine este ea)

...si tu Psycho,te rog frumos sa imi permiti sa iti dau un sfat.inteleg prefect,ca iarasi treci printr-o situatie de criza si cel mai bine ar fi ca sa te sfatuiesti cu prietenii aia apropiati,care te cunosc de mult timp si se deranjeaza suficient de tare de dragul tau,ca in loc sa te aprobe fara sa te intrebe,te ajuta cu un sfat sincer.In situatii de astea este foarte greu sa vezi limpede,doar cei care te privesc din afara sunt in stare sa analizeze situatia per total si observatiile lor nu trebuie sa te supere ci sa te faca sa te gindesti bine ca sa nu se mai intimple asta si a treia oara cu tine.numai bine iti doresc!

da stiu .. afost un impuls de moment dar am reactionat cat de cat rational , chiar daca am reactionat prost , se putea si mai urat dar totusi sunt un om cu capul pe umeri si stiu ca daca a facut-o o data a facut-o si a doua oara dar am incredere in ea . Ciudat nu ? :)

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2635825)
Scuze ca ma bag dar am citit asa pe fuga " Si acum sunt tot cu cea care mi-a tras clapa "

Cine face ceva o data , sunt sanse mari sa repete si a doua oara ;)

da da .. stiu asta sau NU

Eu pe fosta , aia cu care am fost 10 ani am inselat-o odata , a doua oara nu am mai putut si apoi nu am mai incercat deloc ;) true true ...

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2635874)
Marele defect al femeilor este acela ca se lasa foarte usor conduse de vorbe si de impulsivitatea de moment...
Merita sau nu...Nu stiu...Asta putem discuta in privat...Incep sa ma destainui tuturor si nu e genul meu...pt ca multi judeca la modul..."dom'le ala a fost prost"!

da , a fost un impuls de moment , pentru ca nu imi venea sa cred

acum pot sa bifez si asta . been there , done that ;)

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2635913)
Deci barbatii rullz da?
Ca sa nu mai avem discutii :D

true true ...
Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2636692)
prefer banii in loc de sex. pt ca nu-mi place sa fac sex. imi place sa fac dragoste!
acum ai inteles?

aici ma bag si eu prefer dragostea cu sentimente in locul sex-ului .

si sexu e bun cateodata ;)

sergiuhusca 14-09-09 10:34

Roxana de ce ai ramas No comment?

r0xanicutza 14-09-09 12:18

pentru ca se pare ca voi refuzati sa vedeti un raspuns si incercati sa-mi rastalmaciti cuvintele.

eu nu am spus ca nu-mi place sa fac sex, sau ca nu fac sex.
am spus ca nu as renunta la bani pt sex. pentru dragoste as renunta, pt sex nu!
sper ca m-am facut inteleasa de data asta!

sergiuhusca 14-09-09 12:44

Sa zicem ca da...cu toate ca intr-un post anteriror sustineai ca tu nu faci SEX ci dragoste...afirmatie care lasa de inteles ca pe tine inainte de toate te unesc senitmentele fata de o persoana...apoi banii si in ultima instanta sexul...

r0xanicutza 14-09-09 13:13

lol... cred ca ai inteles tu gresit, sau daca asa am scris, nu asta am vrut sa se inteleaga.
si punct!

sergiuhusca 14-09-09 13:15

Nu esti deschisa la discutii?

bluey 14-09-09 13:26

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2638335)
Nu esti deschisa la discutii?

Cred ca la discutii e deschisa, nu e deschisa la stilul asta de abordare a unei femei.
Stii ca exista site-uri specializate unde poti cunoaste femei si fara sa devii foarte insistent :)

sergiuhusca 14-09-09 13:35

Lol...esti off-topic cu totul...
Am relatie de 3 ani...si am facut destule pt a merge relatia asta...Asa ca nu as renunta la 3 ani...pt a aborda pe un forum...
Daca genul asta te caracterizeaza pe tine, e problema ta...Insa vezi ca faci insinuari deranjante...

r0xanicutza 14-09-09 13:40

insinuarile lui sunt bazate pe ceva evident... de 2 pagini incoace te tii dupa fiecare post al meu la modul insistent si te faci ca nu intelegi

sergiuhusca 14-09-09 13:57

Daca o persoana iti da o replica intr-un spatiu virtual...inseamna ca se tine dupa tine?
Daca un interlocutor iti da o replica face-off la fiecare afirmatie a ta, inseamna ca se tine dupa tine si ca se preface ca nu intelege?Ok...Poate pentru voi conversatiile se reduc la monolog...Intr-o alta ordine de idei, am vazut ca erai interesata de subiect, sau mai exact ca aveai un punct de vedere pertinent...Ceea ce nu vezi, este ca te contrazici...Daca am avut un schimb de replici virtuale cu Milllion inseamna ca m-am tinut dupa ea?Tinzi spre absurditate...Iar cine are ochi sa vada ce am scris in posturile anterioare, va intelege...Intr-o alta ordine de idei, vad ca traiesti cu senzatia ca esti curtata...Ia gandeste-te, as ierta o infidelitate, pt a-mi cauta o jumatate pe un forum?Mi se pare putin ilogic...Ca si concluzie, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sau ca am dorit sa am o conversatie cu tine...

bluey 14-09-09 14:03

Eu trebuie sa ii dau de baut lui Psycho.
Poate nu ne mai fenteaza femeile in acelasi timp pe amandoi dupa :D

Psycho 15-09-09 00:03

bem .. cu cea mai mare placere , de fapt e singura placere

20 de kile de bere 20 de kile de has 20 de mii de motive sa nu le lasi :)

Sasha 15-09-09 01:25

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2638434)
insinuarile lui sunt bazate pe ceva evident... de 2 pagini incoace te tii dupa fiecare post al meu la modul insistent si te faci ca nu intelegi

vezi ca nu esti obligata sa raspunzi nimanui la nimic. si in + din moment ce ai participat la discutie nu e nici frumos nici de bun simt sa raspunzi cu "no comment".

si ca sa iti dau un reply la un post de al tau anterior, sa stii ca poti sa faci sex si cu persoana iubita:) cand spui a face sex...nu este neaparata nevoie s=o faci cu cineva pt care nu simti nimic, poti s-o faci si cu iubitul/sotul/amantul chiar si cu iubirea vietii tale:)

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning