Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

Cosmin255 07-03-06 13:08

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Un unchi de-al meu (care a si murit din pacate Dzeu sa-l ierte) a patit ceva "interesant" cand era copil . Se plimba el cu bicicleta frumusel pe o vale si a derapat a cazut peste bicicleta si i-a intrat langul in picior sub genununchi prin muschi...nasoala durere pt un copil de 12 ani

Cosmin255 07-03-06 13:08

i-a intrat *lantul (nu langul)

SHOGUN-A8 07-03-06 13:26

Eu cand aveam vreo 13 ani vroiam sa vad daca atunci cand mergi cu bicla si pui frana pe roata din fata chiar sari asa....am incercat cat am incercat si nimic....:\...dupa aia m-am gandit sa stau ridicat pe bicla sa vad daca asa merge....si a mers....:D...in ce hal am zburat(aveam si viteza...:))..

SHOGUN-A8 07-03-06 13:40

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
da, dureroasa aia cu sarma-ochi-creier , spusa de .. rasistul ala :P

si cand ma gandesc ca iarna asta eram beat mort la 4 dimineatza jucant ascunsa cu baietii , pe un garaj , pfff ..

anyway , george ... la semnatura vezi ca am senzatia ca e WORST pain ever, nu worse :)

Lol...nu sunt rasist....nu?.....:)
Si e bad-worse-the worst...a zis bine santos...;)

SFW 07-03-06 14:25

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Eu cand aveam vreo 13 ani vroiam sa vad daca atunci cand mergi cu bicla si pui frana pe roata din fata chiar sari asa....am incercat cat am incercat si nimic....:\...dupa aia m-am gandit sa stau ridicat pe bicla sa vad daca asa merge....si a mers....:D...in ce hal am zburat(aveam si viteza...:))..

:lol: eu prima data cand am avut bicicleta cu frana pe fata .... :
am iesit cu ea afara ... i-am dat ... am pus frana ... si am cazut in cap ... prima frana primul cap. :lol:
ma rog ... nu chiar in cap ... eram antrenat la cazaturi.

George_P. 07-03-06 14:38

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8

Mie-mi spui de d-astea.......
Ce mai pateam si yo cu BMX-u,veneam in bot:lol:

P.S:Bine asa cu semnatura?? :D

d3vilish_lips 07-03-06 19:16

...buey mai stiu o tipa statea in fostu meu "cartier" adik la psych aks...ia arumkat lu unu un borkan in kap peste 2 randuri de garaje si la nimerit evident spargandui capu`...si park tot ea a avut un tuberman infipt in picior...psycho stie mai multe amanunte :P

Psycho 07-03-06 22:35

SFW .. eshti cau capu` frate sa mor yo :) ....

sa incerc sa`mi mai aduk aminte .. pai tin minte cand eram ciutan m`am ashezat cu curu pe un reshou d`ala cu rezistentze ... cum era p vremea lu ceassca da cum fratele are buci de otel nu mi`au ramas urme :)

SFW 07-03-06 22:50

Quote:

Originally Posted by Psycho
SFW .. eshti cau capu` frate sa mor yo :) ....

sa incerc sa`mi mai aduk aminte .. pai tin minte cand eram ciutan m`am ashezat cu curu pe un reshou d`ala cu rezistentze ... cum era p vremea lu ceassca da cum fratele are buci de otel nu mi`au ramas urme :)

De ce sa fiu cu capu ma :rolleyes2 .... eu nu am vrut sa ma calce masina :lol: dar daca am avut ghinion si m-a calcat ... macar m-a calcat una tare :shock: :D

ERY 08-03-06 09:58

Si eu cu bicicleta am ceva de zis...pe la 13...14 ani...primul mountain bike (asa se scrie?) eram intr-o curte a unei institutii...in partea din spate...pe jos pietris fin....in capatul curtii cauciucuri din alea mari de tractor.....eu viteza...nos frateee.....ma indreptam spre ele in goana mare.... si cand sa pun frana....s-a rupt cablul... bicicleta buf in cauciucuri in plina viteza....ery sare peste bicicleta si cauciucri drept cu capul in gard..... Rezultatul....eu capul spart maini julite...bicicleta rupta in doua.

Eugen_TL 08-03-06 10:39

sa vedeti ce am patit azi ! :) :) :) nu faceam ora si un coleg a pus mapa pe banca in picioare a altui coleg sa o degajez eu cu picioru! si ma pregatesc sa dau si in timp ce piciorul se indrepta spre mapa un alt coleg spune" sa-l vezi ca da in banca" nici nu termina de zi, baaaa si am tras un picior in banca de nu mai imi simteam degetele... am scos banca din surub si am luat vopseaua pe adidas ! :) :) :)

Mustang 08-03-06 11:07

well...eu am tras un picior in perete :lol: :lol:

SHOGUN-A8 08-03-06 12:03

Eu am tras un cap intr-un cui din perete...:lol:....nu glumesc...:)
Aveam si viteza....:D

Mustang 08-03-06 15:23

ti s-a imprastiat capul pe acolo ? :lol:

Cosmin255 08-03-06 16:35

LOOOOOL Tuningboy , la ce ora ? dupa ce am plecat eu?

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning