![]() |
Re: Dacia 1310 break - DJ-12-WAY
nai pentru ce:) era doar un sfat:-P
pai nu imparti si cu mine secretul?:-P sa stiu si eu pe viitor:D |
6 Attachment(s)
Sigur ca iti spun, cumperi de la magazin kit ! :-P ai privat.
A folosit cineva tzeava de cupru pe traseul de ulei ? e in regula ? Poze. |
Quote:
|
ce e cu ditamai caloriferu ala in bot?? te incalzesti la el:))
misto 1,4 turbo;) bravo! |
Alo domnu`... asta e deaia de pst-aie?:))
Bravo ma Nitule. In sfarsit esti gata s-o plimbi ! Felicitari ! !:twisted: |
Quote:
|
foarte misto:D sa-mi cumperi si mie o lupa cu care sa ma uit pe pozele astea de dimensiuni mici si slabe in detaliu;)
|
Quote:
Deseara mai pun cateva poze, tot cu aceeasi rezolutie proasta :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
Inca o serie de poze, pana deseara sper sa finalizez traseul de apa, de ulei si aprinderea :sad:
|
Radiatorul de ulei ramane acolo? Daca da, riscai mai putin dac-ai fi acoperit tot parbrizul cu un afis "n-am rovigneta, nu ma opriti, miltisti jegosi".
La turbo, caroseria standard nu face fata asa bine. A ta nici nu e dintr-un an prea bun... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Referitor la caroseria care a fost fabricata in 1999/2000. De ce e mai slaba decat cea din anii anteriori? Rugina nu are nici cat un vf. de ac, iar pentru 2 pupaturi zdravene in bot si una "in fund", sudurile si imbinarile nu prezinta nici un defect. Si totusi au trecut 10 ani de la fabricare, tzinuta sub cerul liber. Sincer am vrut sa o intaresc, dar din lipsa de timp si bani am sarit peste acest lucru important. Dar o sa urmeze si o intarire, probabil in primavara, oricum pana in primavara masina nu va fi fortzata cat sa cedeze ceva din structura. Multzumesc pentru "tragerile de urechi", chiar apreciez acest lucru. Dar explica`mi de ce anul 1999-2000 nu a fost tocmai bun, asta pentru cunostintza mea. -------------------- Traseul de ulei nu e finalizat. POZE : |
bravo ba nitzule .....asteptam sa o uzi:lol:
|
misto lucrarea de acolo, dar sti ce nu imi place mie... conducta aia de cupru.... parca nu-si are locul acolo... nu mai puneai furtun special de ulei sertizat la capete? am impresia ca puteai mai mult decat teava aia de cupru... in rest nu am ce obicta...
iar in legatura cu inter coolarul... daca reusesti sa il ascunzi in bara ar fi nemaipomenit, gen sa se vada doar faguri si atata:) ce sa iti mai zis..bafta ca esti pe drumul cel bun si fa poze cu rezolutie mult mai mare sa vedem si noi detalii:D |
ceea mai simpla si ieftina solutia ar fi fost folosirea unor furtune sanitare dar acestea sunt foarte proaste ,asa ca s a mers pe "teava de cupru" un kit de furtune de ulei este destul de costisitor, iar teava de cupru a fost folosita la tur-retur pt radiatorul de ulei+tur turbina , la retur turbina se incearca altceva.
apropo cine are o schema electrica pt aprinderea de reno 5GTT - montata pe dacie.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning