![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
Banuiesc ca exista model si pentru Megane II facelift ca asta din poza nu prea te ajuta !
|
Sper sa banuiesti bine, o sa trag o tura la reno sa vedem daca macar o gasesc si-mi pot spune ceva despre. Informativ momentan ca oricum pana la primavara nu fac nimic. :)
|
decat sa o incarci cu prelungiri mai bine o cobori putin si gata;)
Tot kit-ul de prelungiri fara cateva sute bune de euro nu il iei din reprezentanta. P.S. Poti sa imi spui si mie cat a costat eleronul fara vopsit si montat? |
Nu mai stiu factura unde e, dar 8 mil parca a fost cu tot.
Pentru calitate e nevoie de euro intradevar, insa nu scap mai ieftin cu bari de RS,care deja sunt peste tot. |
Are dreptate nsl iuli, pune-i arcuri sport SPAX (-4,5 cm)... si nu-ti mai trebuie prelungiri ! O sa-ti atinga la greu !
|
Ma gandesc f serios la arcuri sport, banii ii am pt ele, dar ma gandesc si la faptul ca nu voi mai putea spala masina cum o faceam singur si bine, interior aspirat etc etc si nici in garaj sa o pun! am o panta ca lungime mica, dar abrupta, si cand intru in curte trebuie sa o fac pe diagonala altfel ating la praguri. Sa vad :-<
|
Intri cu marşarierul cānd e la limită, eu aşa fac...
|
E imposibil. Ori atac intrarea cu Fata ori cu Spatele.
Mai e pana la primavara ca acum oricum merg cu rotile de iarna. |
Vezi ce arcuri iti iei ,ca sunt unele mai tari ca duritate mai moi dupa culori ,daca sunt tari iti duci si amortizoarele mai repede
|
Mie un mecanic de la skoda din buc-tipul priceput cica mi-a spus ca arcurile sport chiar lungesc viata amortizorului, ca amortizorul nu va mai face toata cursa; nu stiu ce sa zic in privinte asta, ma depaseste. :|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
MA uit, dar nu ma pricep, de ce sa mint. Sa inteleg ca nu e ok arcuri sport cu amortizoare stock?! :)
|
Ideea e ca sunt curse ... ! Probabil ca nu e ok cu arcuri sport pe amortizoare stock .... nu mai conteaza ... arata mult mai bine ... stabilitate mai buna ... amortizoare noi vreo 5 mil. ... !
|
aa, da, nu mi-am dat seama ca sunt scurse. Deci trebuie kit complet :D mai asteptam, sa nu facem treaba de mantuiala.
Un AN NOU mai bun va urez tuturor. Ne vedem la anul cu noi realizari si masini mai frumoase. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning