Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Cum A fost la Baneasa?Parerile voastre... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1285-baneasa-parerile-voastre.html)

alcor 07-06-04 22:21

Ai dreptate,inclin sa cred ca exista o lista asa zisa speciala...
Intr-o noapte m-au tras pe dreapta si prima vorba a unui zgardian catre fratele lui de cruce a fost : \"Ia vezi e pe lista?\" si dupa negatie a inceput sa ma ia la \"puricat\"
Btw, poti sa afli daca sunt si eu pe lista aia :?: Dau si eu o baterie de vin acolo ... :D

RoSonic 07-06-04 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"G60\"
Eu i-as intreba pe organizatori cam ce se poate facein viitor pentru evitarea unor astfel de probleme cu Politia, alEu i-am vazut la mare cum filmau masinile la start fara nici o jena, iar omul era imbracat in uniforma. Imi este greu sa cred ca era atat de pasionat de masini tunate, atata timp cat avea mare grija sa prinda in primul rand numerele.

Nu stiu ce ar putea sa faca..... raspunsul politiei cred ca va fi mereu acelasi cu cel dat in urma plangerilor legate de actiunile politiei de dupa etapa de la Prisma.... si anume :

Quote:

· Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei are obligația de a lua toate măsurile pentru evitarea producerii accidentelor rutiere, iar filmările efectuate cu aparatura video din dotare nu constituie o sancțiune aplicată membrilor asociației dumneavoastră, ele având un caracter preventiv;
· Măsurile de sanctionare nu au fost aplicate decat celor care au incalcat normele legale privind circulatia pe drumurile publice din Romania.

indianu 07-06-04 22:34

Hai ca am lipsit cateva zile si cred ca ar trebui sa imi spun si eu parerea.

Pentru unul care a vazut si Tm si Cta aceasta cursa a fost mult mai bine organizata si de la mine au un mare plus ptr ca au invatat si au progresat.
Eu nu sthiu ce va plangeti atata pe forum....de ce nu luati nr de tel si incercati sa dati si voi o mana de ajutor pe unde se poate si o sa vedeti cum e cand munciti de nu mai stiti si lumea zice ca organizare de kko.Este clar ca au progresat organizatorii si nu cred ca altcineva poate organiza mai bine aceste intreceri(pentru ca daca puteau o faceau pana acum).

Politia:aici nu am nimic de zis....niste oameni de nimic...si de aia ii tratez asa cum ii tratez atunci cand ma opresc(pentru ca o merita).....numai bine si le doresc sa ma opreasca de cat mai multe ori pot ei.....ca dupa isi doresc sa nu ma fi oprit...sthiu ei mai bine.

Cursele pe 400m ca tot zicea cineva...Ai dreptate peste tot in lume se tin pe 400m dar la noi nu au asa de mare amploare ca in alte tari(deocamdata) si nu sunt bani ca in alte tari sa iti permiti sa iti faci o masina care sa alerge f.f bine pe 400m si atat.Daca aceasta etapa era pe 400m nu mai vedeati decat 2 masini la ultima grupa si poate nici alea.Am un prieten care nu s-a inscris tocmai pentru ca a crezut ca va fi pe 400m,iar din aceasta cauza nu am putut sa vedem ce poate sa faca un M5(nu acela cu nr de BV care nici nu era condus cum trebuie...parerea mea).

Faza cu M5 care nu a facut nimik,mare pacat......ca nu au fost mai multe M5 dar cum am mai zis nu multi au sthiut ca vor fi pe 1000m.Oricum va spun eu ca M5 Schnitzer care era in parcare la intrarea de la Romaero,rupea si AMG,si RS4(ca parca RS am vazut ca era audi-ul rosu) si cred ca batea si Subarul lui Andrei care a castigat grupa(la 1000m) ca la 400 nu prea avea sanse.

In rest ce sa zic,un Mare Bravo pentru ZYX care parca nu mergea pe motorina ci pe kerosen.

indianu 07-06-04 22:36

PS:nu am nici cea mai mica legatura cu organizatorii,asta in cazul in care exista cineva(din cei care nu ma cunosc) care isi pune intrebarea asta.

alcor 07-06-04 22:41

Hai sa fim seriosi, ei sunt \"legea\" si nu \"incalca normele legale privind circulatia pe drumurile publice din Romania?\"
Tare as vrea sa am timp si bani sa il filmez pe nenea Zgarcea cand e la volanul masinii personale ... le-as trimite filmul la Directia lor sa vada ce mai respecta ei normele legale ... isi flutura legitimatia peste tot, iar cei fricosi umbla numai in uniforma, chiar si in timpul liber cand se duc la piata...
Cam asta e realitatea in Romania ... prin alte tari te ia radarul cu 20km/h peste limita legala, te trage pe dreapta si iti zice ca data viitoare sa conduci mai prudent .... si aici e la fel??? :evil:

RoSonic 07-06-04 22:46

Quote:

prin alte tari te ia radarul cu 20km/h peste limita legala, te trage pe dreapta si iti zice ca data viitoare sa conduci mai prudent .... si aici e la fel???
ai sa razi, dar stiu cazuri si la noi care au primit doar avertisment pentru viteza... ca asa e in codu rutier avertisment sau amenda pentru depasiri de pana in 20....

polifem 07-06-04 23:02

Dupa parerea mea mashinile de peste 200 shi ceva de cai ... trebuiau sa se dea pe 1 km ... iar cele sub ... pe sfert de mila ... asha ar fi fost cel mai ok shi corect!!! ... parerea mea ...

daca se poate ... baietZii de la 4tuning ...

FilmuletZ'ul INSOMNIA de la Baneasa!

are cam 20 de megi ... dar yo zic ca merita vazut :) ...

bafta la totZi !!!

Zyx 07-06-04 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"indianu\"
Hai ca am lipsit cateva zile si cred ca ar trebui sa imi spun si eu parerea. .....
In rest ce sa zic,un Mare Bravo pentru ZYX care parca nu mergea pe motorina ci pe kerosen.

Merci, Indianule! Pacat ca am gresit (prosteste) cand m-am dat cu Saab-ul ala! De dat, am mai dat masina aia (ma refer la motor).Ata ete! In rest... pe banda, fratie!!! Daca intelegi ce vreau sa zic... :wink:

alcor 07-06-04 23:11

Nu am sa rad dar parca asa era si pt. centura (corecteaza-ma daca gresesc): avertisment sau contraventie.

Intr-o noapte mi-au dat amenda pt. ca nu port centura dupa ce au incercat sa imi gaseasca nod in papura despre orice: toba, geamuri , motor etc.

De ce nu am primit avertisment? Pt. ca nu am vrut sa imi tremure mana de 150.000 lei ? :twisted:

O alta faza a fost cand m-au amendat ca am mers cu 64 km/h in localitate ... m-a pufnit rasul si plansul in acelasi timp ... :D

Pe cand o prietena de a mea niciodata nu a luat amenda, nici ziua , nici noaptea ca deh .... la ce \"costumatie\" are ... i se iarta totul ;) :D

Inclin sa cred ca sunt si invidiosi pe noi ....

SLaniCeanu-=X-team=- 07-06-04 23:11

h3llo al dupa ceva timp!

1 Attachment(s)
salut la toata lumea iata ca am reusit si eu sa mai rasp dupa ceva timp!Salut ZOliat si K-gula imi pare rau ca nu am putut veni si eu la BUc ,dar promit urmatoarea data vin si singur cu masina mea de data asta!Tin sa felicit pe baiatu cu Golf3 (ALcor) dc nu am gresit si sa o tina tot asa cu golfuletu!Etapa sa zicem a fost buna si spectaculoasa din poze si din filmuletele pe care le-am procurat si eu de pe unde am putut restu numai bine pana la urmatoarea intalnire! :twisted: numai bine de la Andy_SLC

Zyx 07-06-04 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
L-a facut o data si parca a doua oara l-a facut Sebi...

A fost de cacat, repet... Unele masini nu au avut ce cauta la grupa lor...

Porsche si-a luat-o mereu, de la Saab parca si inca de la una... Dar a facut un M5, odata.

A doua oara, am plecat prost rau (era sa moara motorul). Nujce am avut in ziua aia ca am comis-o... nasol. M-a facut cam cu \"o lungime de monitor\" daca nu ma insel!!! URA!

alcor 07-06-04 23:20

Re: h3llo al dupa ceva timp!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-=X-team=-\"
salut la toata lumea iata ca am reusit si eu sa mai rasp dupa ceva timp!Salut ZOliat si K-gula imi pare rau ca nu am putut veni si eu la BUc ,dar promit urmatoarea data vin si singur cu masina mea de data asta!Tin sa felicit pe baiatu cu Golf3 (ALcor) dc nu am gresit si sa o tina tot asa cu golfuletu!Etapa sa zicem a fost buna si spectaculoasa din poze si din filmuletele pe care le-am procurat si eu de pe unde am putut restu numai bine pana la urmatoarea intalnire! :twisted: numai bine de la Andy_SLC

Multumiri de felicitari, \"fie AMGu' cat de bun, tot la Golfu' meu raman!\"

Zyx 07-06-04 23:27

Aaaa, era sa uit... Despre Militia Romana... Fara comentarii! Sau... Au fost jalnici... Ca niste caini care abia au fost eliberati din cusca (dupa vreo cativa ani!!!)

EvLSant0S 07-06-04 23:50

mie mi-a parut bine ca m-am intalnit cu stuey a fost super marfa faza...
in leg cu jandarmii...
ii aratam ca sunt vreo 6 ciorii , tzigani , romi cum vreti voi.. pe partea cealalta... si il intrebam .. pe aia de ce nu luati de acolo...
rapsunsul lui
\"tu imi spui mie ce sa fac\"...
:)
si cand treceam eu de linia galbena... facea.... pssssssssssst.... :) trebuia sa ma dau inapoi... mai dai in sapca lor de gogosari... nu au nici o treaba ... sunt vai d ei.. nu mai zic nimic... :( , oricum organizarea a fost mult mai buna decat la cta , frumos.. peace

ZoliaT_2 08-06-04 03:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alcor\"
Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
Alcor... bine ai venit printre noi :hug:
Stuey ia-ti tata un aparat de filmat :D :D :D
Ba io am un filmulet in care honda bate bmw si se pare ca e pe linia de sosire
ia datzi cu okiu

Bine ca v-am nimerit ... :lol:

Misto final, poate ca se gasesc 2 baietasi isteti care sa filmeze start-ul si finalul la o calitate mai decenta ... :dance:

Cat despre faza cu filmele pe CD-uri contra bani, fratilor vreti sa scoateti bani din orice? :cry2: De abia imi ajung sa traiesc de la o luna la alta :crazy: iar taxa aia de 500.000 lei ... o gramada de bani :anger:

Cat va costa sa ardeti un blank? 15.000 lei blancu' si cativa Wati pierduti? :peace:

Cine are un blank, eu il ard pe gratis :!: :mrgreen:

se vede ca esti mai nou pe aici .
nu am avut niciodata gandul de a scoate bani.
daca o sa te uiti la estimarea de pret pe care am facut-o cred ca o sa fii de acord cu mine.
daca tu poti sa trimiti acele cd-uri in tara la 15.000 lei eu iti fac cadou matrita.

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning