![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
Quote:
|
Quote:
|
si totusi cea mai jalnica mi se pare varianta hatchback, care ar trebui sa arate mai sport (probabil) dar sincer nu au facut decat sa scurteze portbagaju...
|
Quote:
|
steppe am inteles ca nu va fi prezenta decat fara 90%din optiunile ei...
|
astea sufera pe aici, toti vor masini cu sute de caii la preturi cat mai mici si daca se poate nu dacie,ce vedeti acolo e o masina mai degraba utilitara decat break,un fel de kangoo
|
In cazul Steppe, parerea mea este ca masina de serie ar fi trebuit sa fie aproape identica cu cea concept, si nu sa fie inlaturate exact elementele de design & optiunile care o faceau interesanta pentru potentialii cumparatori. In cazul Stationwagon-ului, treaba sta la fel. Daca producatorul se va opri la o varianta, ar trebui sa se gandeasca totusi la faptul ca masina aia, inainte de a-si face treaba (respectiv sa care tot felul de lucruri din punctul A in punctul B), trebuie sa fie cumparata de clienti. Ori in conditiile actuale de piata, in care producatorii nu mai stiu ce sa ofere clientilor pentru a-i convinge sa "sparga" banu', fara un design placut, atractiv, degeaba te chinui sa realizezi o masina, doar pentru a mai acoperi un segment de piata. De performante peste concurenta oricum nu poate fi vorba, si atunci macar design-ul sa atraga ochiul & buzunarul, deh. Nah, parerea mea...
|
10 Attachment(s)
Un nou set de fotografii spion cu acelasi viitor model de Logan Break /StationWagon sau cum vreti sa-i ziceti. Pozele sunt noi, cearsaful insa pare a fi si el acelasi model cu cel din primele poze ;)
|
Doamneee urata mai e !!!!!!
|
made in romania .....mai multe cuvinte ar strica si mai mult imaginea tarii de provenienta acestui r*H*t de masina ....
|
de o faceau un pic mai mare ieshea duba:D:D ... mai shtii ce poriecte au astia de la dacia/renault?
oricum ... ii ... nashpa ... |
Poate ar fi mai bine sa nu skoata acele "cearshafuri" niciodata...:D:D
|
doamne ... cand am crezut mai ziceam ca aia de la sang yong fac masini urate ...
1310 break era parfum fata de hidosenia asta |
Masina de transportat sicrie...asa arata!!!
|
insfarsit avem si noi o masina mortuara cu garda la sol mai ridicata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning