![]() |
Re: MOTOR C 20 LET
am si eu o mica/mare problema cu al meu C20XE (stiu ca nu postez in locul potrivit dar in acelasi timp stiu ca de la voi pot primi un sfat bun) . De o saptamana incoa cand "bag piciorul in ea" se "balbaie" , o sugruma , nu accelereaza cum trebuie , ba chiar daca o fortez baga si un rateu mic, de la ce ar putea fi ??? cred k nu aprinde cum trebuie sau ii da pre multa benzina , dar ce as putea sa fac? e ceva minor sau cere la doctor??? Astept raspuns , Multumesc !
|
Incearca sa verifici furtunul de retur de la benzina, cam aceeasi problema am avut-o si eu.....si am gasit furtunu` muci. Miroase a benzina? sau ar mai fi varianta cu senzorul de temperatura....desi ala se duce mai greu....sau cel mai naspa....debitmetru.
|
Hai ajutati-ma cu niste sfaturi referitoare la motoarele C20LET:in ideea in care nu gasesti un motor complect ar fi o buna miscare sa cumperi un C20XE pe care sa il transformi,ma refer la schimbatul pistoanelor si bielelor,instalatia electrica a motorului si ECU-ul,ce parere aveti?Serpisorii cu turbina,intercooler-ul si restul de traseu pt turbo ar veni facute custom oricum,de aceea nu am pomenti nimica de ele.Galeria de admisie este la fel ca si la C20XE difera doar injectoarele la LET,sunt mai mari stiu,dar in rest e aceeasi admisie?
|
hopaaaa :) deja incepe sa ii surada la omulet ideea mea :)
|
Quote:
|
multam de sfaturi , sper azi sa am timp sa ma uit la ea ....
Numai Bine |
Are cineva idee cum se poate / daca se poate verifica o cutie de transfer second hand care nu este pe masina :D ?
|
Quote:
|
pai omu are SFI :D .... cu cutia aia de transfer stie cineva ceva ?
|
Si voi mergeti cu masina in service la 2 zile ca mine:)) Am mai postat un anunt, o voi face si aici ca tot e vorba de let. Nu am nicio treaba cu motoarele insa vreau o calibra cu care sa nu merg la service in fiecare zi. Tre sa merg in Polonia ptr asta:))? Am vazut ca exista una de 700 de cai.. Se baga cineva? nu 700 dar la 500 de cai tot vreau s-o aduc.cu tuning de la ntc. Platesc cat face insa vreau naibii sa n-o duc in service in fiecare zi!!!!
|
am o problema careia nu reusesc sa ii dau de cap nici cum, sper sa ma poata ajuta cineva daca a mai avut vreo problema asemanatoare.
mi se incalzeste excesiv uleiul de motor. motivul: nu imi baga ulei pe radiatorul de ulei. pana acum am schimbat: -radiator de ulei: din cauza ca aveam unul mult mai mare decat cel original, plus ca banuiam ca cel stock ar fi infundat -termostatul de ulei cu unul nou nout -conductele de la radiatorul de ulei date jos, spalate cu benzina si suflate cu compresorul -filtru de ulei (ma gandeam ca poate e infundat, si afecteaza cumva debitul catre conductele de tur-retur de ulei care sunt exact deasupra acestuia). dupa toate operatiunile de mai sus radiatorul de ulei ramanea tot rece, temperatura uleiului ajungea si pana la 130 de grade. am scos COMPLET termostatul de ulei, am lasat pe direct. si mare mi-a fost surpriza sa vad ca tot nu baga ulei pe radiator. orice idee e bine-venita... |
are cineva idee unde gasesc un tester ptr C 20 LET?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |